Nije lako obuzdati usijanu energiju uštapa u Ovnu, 16. listopada. Najbolje je dobro se preznojiti nekim sportom, pripremiti flambirane palačinke, meditirati uz svijeću ili napisati ljutito pismo, dečku, šefu, prijateljici, mami... i potom ga zapaliti. Ovan, Lav i Strijelac vjerojatno neće dobro spavati. Budite fizički aktivni, ali i oprezni, čuvajte se ozljeda. Blizancima i Vodenjaku puna je glava uzburkanih misli pa ne spavaju, nego neumorno rade. Loše ljubavne ili poslovne situacije u kojima su zapeli Rak, Jarac i Vaga mogu se lakše razriješiti. Završite sve što možete, otpišite gubitke i krenite dalje. Bik, Škorpion, Djevica i Ribe zainteresirat će se za novu osobu, nove cipele, novi projekt…

Druga četvrt u Raku, 22. listopada, podsjeća nas na kućne obaveze. Uživamo zavlačeći se u ormare, preslagujemo odjeću i uspomene, čistimo smočnice i ladice, krpamo, lijepimo, bacamo nepotrebno. Odličan trenutak za energetsko čišćenje doma. Potražite feng shui priručnik ili potražite stručnjaka. Dom bi trebao biti utočište i izvor naše snage. Rak, Škorpion i Ribe izuzetno su kreativni, a Jarac, Bik i Djevica izuzetno praktični u stvaranju novog kućnog ozračja.

Mlađak u Škorpionu, 30. listopada, povezuje nas s tajnim i skrivenim stvarima. Najdublje tajne uvijek se kriju u nama, a mlađak će nam pokazati što smo to sakrili i od samih sebe. Pojačava se intuicija pa nam neće promaknuti znakovit pogled osobe za koju želimo da nas primijeti te mnogo toga što drugi od nas nastoje sakriti. Mlađak osnažuje Škorpiona, Bika, Ribe i Raka, pomažući im da se iznutra preslože i obnove. Jarac i Djevica uživaju u osjećaju reda i kontrole te postižu uspjeh u svim vrstama istraživanja. Lav i Vodenjak povlače se u sebe, pojačano su emotivni i razdražljivi. Ovan, Blizanci, Vaga i Strijelac otkrivaju terapijski učinak seksa ili se obnavljaju na psihološkim radionicama.

Prva četvrt u Vodenjaku, 7. studenoga, trenutak je da širom otvorimo prozore svog uma i u njega pustimo nove i neobične stvari. Nakon tajnovitosti prethodnog mlađaka, osjećamo se slobodnije. Blizanci, Vaga i Vodenjak trebaju druženja i zabavu jer još nisu pobjegli svojim zbunjujućim osjećajima. Lav, Strijelac i Ovan istražuju nove načine rada na sebi. Budite originalni i slobodno pokažite svoje jedinstvene ideje.