Još je naglašen aspekt prošlih veza

Ovaj tjedan se događaju dva tranzitna kretanja. Merkur prestaje s retrogradnim hodom pa pogreške u komunikaciji koje su zadnjih tjedana bile naglašene neće imati snagu. Drugi je ulazak Sunca u znak Jarca, što će donijeti usmjerenost na posao, kao i rješavanje pitanja vezanih uz posao.

Sada je dobro vrijeme za potpisivanje ugovora i postizanje dogovora, a u tome će vam, kao i u segmentu posla, potkraj tjedna pomoći i Sunce. Naglašen je još aspekt prošlih veza, kao i želja da se problemi rješavaju prekidom.

Akcija, dobra komunikacija i manipulacija

Manji tranzit koji se događa svakodnevno jest gibanje Sunca. Ponedjeljak i utorak odlični su dani za odnose. Bilo bi dobro da obratite pažnju na taj segment jer ćete jako dobro moći rješavati pitanja s partnerom, pa se aktivirajte. Srijeda i četvrtak su odlični za komunikaciju, susrete prijateljske i poslovne, a četvrtak je povoljan za radnje koje se tiču doma i općenito za akcije. U srijedu ne rješavajte pitanja odnosa.

Petak je povoljan za emocije, a subota je manipulativan dan pa pripazite da ne budete prevareni, pogotovo ne donosite financijske odluke makar zvučale primamljivo. Nedjelja je pravi lavovski dan koji zbog Rahua može pojačati njegove loše karakteristike poput manipulativnosti i autoriteta. Pripazite na emocionalne reakcije u nedjelju.

Očekuje nas pozitivan tjedan koji nosi u sebi dobru podlogu za komunikaciju s kojom većinu problema možemo riješiti, što znači da Merkurove kvalitete mogu stvari izvući na bolje.