Ovaj tjedan započinje jednim većim i jednim manjim tranzitom. Venera u ponedjeljak ulazi u sazviježđe Purvabadra koje je samo po sebi oštro i jača želju za slobodom u odnosima, pogotovo kod onih osoba koje su povezane s tim sazviježđem. A Mars u petak ulazi u znak Riba, što kod žena donosi idealiziranje muškaraca.

Venera u sazviježđu Purvabadra donosi ekscentrično poimanje ljubavi, a na višoj razini trebalo bi težiti ljubavi koja je okrenuta odgovornosti jer odgovornost donosi slobodu. U ovom sazviježđu može doći do pogrešnog poimanja ljubavi. Naime, sloboda u odnosima koja se danas propagira donosi ovisnost jer je to zaljubljenost u mit, a posljedica je povrijeđenost. To je neformalni odnos u kojem se ne dobiva poštovanje jer mu je smisao površno zadovoljavanje neostvarene želje ili bijeg od stvarnosti.

Zato se ovdje lako aktivira niži aspekt ovog sazviježđa, a to je okrutnost koja s vremenom sve dublje povrjeđuje one kojima su pravilo neobavezne želje. Ovim sazviježđem vlada Jupiter koji se nalazi u Saturnovom znaku, što ovdje znači da sloboda ide kroz razvijanje znanja i individualnost. Ljudi koji imaju jaku auru ljubavi veliki su individualci jer ljubav privlači ono što je razvijeno i samostalno.

Mars je nosilac muškog aktivnog principa i vatre te ulazi u promjenljivi pasivni znak Riba. Ovdje Mars rasipa energiju, nalazi se u situaciji da ne zna odrediti što želi, pa se žene tako mogu uhvatiti u mnoge idealizacije partnera i sa spojem Venere sada možete donositi pogrešne procjene u ljubavi. Sa ženskog gledišta, stvari se mogu vidjeti idealizirano i bilo bi dobro uočiti kako su stavovi koje imate o odnosima trenutno na krivim nogama.

Što se tiče povoljnosti dana, ponedjeljak je dobar dan za odnose, utorak i srijeda su povoljni za posao. Četvrtak, petak i subota dobri su kako za odnose, tako i za sklapanje dogovora i komunikaciju, a nedjelja je loš dan za aktivnosti i odluke.