Strastvene veze i dramatični scenariji

Igra nesvjesnog u ljubavi pod utjecajem je Marsa i Venere u tranzitu, koji simboliziraju u ženskom i muškom horoskopu sukob animusa i anime, tj. sukob podsvjesnih principa muške i ženske energije. To su obično one strastvene veze koje se raspadnu u velikim svađama i dramatičnim scenarijima.

To je veza savršenog alibija u kojem se skriva nesposobnost za ljubav. Ipak, onaj tko nije tako volio, taj kasnije i ne zna što je ljubav. Ovo je savršena kombinacija koja bi nas u budućnosti mogla približiti zreloj ljubavi jer ako iz mladenačke zaljubljenosti ne napravimo korak prema zreloj ljubavi, ostajemo u dječačkom snu kao obrambenom sistemu od prihvaćanja života kroz složenost odnosa u kojem se zalažemo za ljubav.

Po danima...

Ponedjeljak je jako dobar dan za odnose, zrele odluke i posao, pogotovo što se tiče konkretizacije. Utorak je odličan dan za planiranje odluka ili organizacije. Srijeda daje jako dobre aspekte za preciznost, kao i za učenje vještina. Četvrtak je dan kada se započinju nove odluke, donosi jaku želju za pravdom, a petak nosi pojačanu želju za stvarima i impulzivnost, te mogućnost da do nekih stvari lakše dođete jer daje jaku upornost.

Subota i nedjelja su dani kada mogu biti pojačane emocije posesivnosti, ali subota je odlična za druženja s prijateljima, a nedjelja jako pojačava aspekt moći i premalo mogućnosti da se čuje sugovornik, pa više obratite pažnju na komunikaciju. 

Spoj vatre i zraka

Tjedan će obilježiti Sunce koje se okreće zračnom elementu i širenju, te spajanju vatre i zraka koji se međusobno nadopunjuju, u čemu nastaje želja za slobodom, pogotovo onom koja je usmjerena prema negativnim oblicima vladanja.

S druge strane, intenzitet ljubavnih odnosa i dalje je snažan, kod nekih se mogu javljati partneri ili situacije iz prošlosti koje nisu riješene. Na kraju budimo svjesni da su tranziti samo odraz naših arhetipova ili unutrašnjih mehanizama koji nam svojom alkemijom pokreta pokazuju put prema unutrašnjosti.