Sunce u nama

U utorak Sunce ulazi u Ribe, gdje se već nalaze Venera i Merkur. Jasno, ne govorimo o idealnom odnosu jer se Venera i Sunce ne slažu, ali svojom prisutnošću u Ribama Sunce konstelacijski ili psihološki rečeno arhetipski, pokreće pitanja smisla ljubavi i njene važnosti. Međutim, dublje gledano, ovaj položaj potencira ono što većini ljubavnih veza nedostaje, a to je ustrajnost Sunca, njegova volja za davanjem i podrškom koja dolazi iz nas samih jer Sunce je simbol našeg pravog Ja.

Konstelacije najbolje možemo promatrati i shvatiti kroz psihološke karakteristike, konstelacije nose ono što je nesvjesno u nama. Stoga ovaj tjedan, ali i ovaj mjesec obratite pažnju na ono što dajete u odnosima. Psihološka činjenica koju ljudi obično ne razumiju jest da bez ljubavi nema ni ovog svijeta. Ako dajemo, mi nemamo materijalnih problema. To je psihološka činjenica koju malo tko razumije u odnosima, ali i u astrologiji.

Emocije i posesivnost

Što se tiče dana u tjednu, ponedjeljak i utorak pod utjecajem su emocija, ali ako djelujete ili planirate, iskoristite ta dva dana i u poslovnom smislu. Srijeda je dan koji, također, stavlja naglasak na odnose, ali i na akcije koje radimo prvi put. To su oni koraci u kojima se osjećamo nesigurno, ali predstavljaju onaj najvažniji pomak u našoj karijeri ili odnosu.

Četvrtak snažno naglašava želje i ako nisu ispunjene, dolazi do jakih reakcija nezadovoljstva, pa pripazite na to. Petak je pod utjecajem sazviježđa koje jača posesivnost, bilo bi to dobro osvijestiti jer lošije emocije mogu biti naglašenije. Subota je dobar dan za istraživanje svojih emocija, kao i za prijatelje, a nedjelja jako jača aspekt moći, odnosno sebe možemo staviti u prvi plan, pa želje koje nisu ostvarene pretvoriti u situaciju u kojoj osuđujemo druge.

Ukratko, prvi dio tjedna je puno bolji za odnose i emocije od završetka tjedna koji nosi u sebi želju za moć, posesivnost, a kod nekih može izazivati osjećaje za flert.