Ovaj tjedan nema većih tranzita, osim planetarnog rata između Sunca i Venere koji se događa u subotu. Planetarni rat nastaje između planeta kada se približe na manje od jednog stupnja. U slučaju ovog planetarnog rata, radi se o sukobu autoriteta i ljubavi. U ovoj borbi to znači da se taj dan ne oslanjate na aspekt odnosa, izbjegavajte bilo kakve odluke ili rasprave po tom pitanju. Odnosi su ovaj tjedan dobro aspektirani, ali savjet je da se manje vraćate u prošlost i bivše veze koje mogu sada utjecati na vašu percepciju odnosa. 

Ponedjeljak je dan u kojem se susreće idealizam i mudrost, te ograničavajući aspekt Saturna. To znači da je ovaj dan dobar za poslovne aspekte u kojima je dobro da vladaju nepokolebljivost i trezvenost, dok emocionalni aspekti neće dobro funkcionirati. Utorak je pod utjecajem sazviježđa koje donosi neovisnost i polemiku. Ovo je dan za raspravu i razgovor, a da bismo razgovarali, potrebno je slušati sugovornika i imati intenciju razmijeniti mišljenje.

Srijeda je dan koji daje jako dobre poslovne aspekte, ali općenito je dobar i za umjetnost, a u svojoj najvišoj manifestaciji i za humor za koji se smatra da je više stanje svijesti. Četvrtak je dan koji je dobar za znanje, a još i važnije za najveću kvalitetu koja je bitna u ljubavi, a to je slušanje. Ako ste naučili slušati, vaši će problemi u vezi većinom biti riješeni.

Petak može donijeti svađe u odnosima, ali je dobar za poslovni napredak, a subota je loš dan zbog spomenutog planetarnog rata. Nedjelja je dan odličan za meditaciju, ali treba pripaziti u odnosima, odnosno, ovo nije dan za rasprave ili rješavanje problema.