HOROSKOP ZA VIKEND OD 12. DO 15. STUDENOG 2021. GODINE: Blizanci su nemirni, Jarcima slijede nagrade!

Saznajte što vašem znaku predviđa horoskop za vikend od 12. do 15. studenog 2021.

Shutterstock

Pročitajte vaš horoskop za vikend od 12. do 15. studenog 2021.

Ovan

Vrhunac Mjeseca u znaku Riba ovog vikenda za vas je trigon između Mjeseca u vašoj osmoj kući intimnosti i vašeg vladajućeg planeta, Marsa u Škorpionu. Ispunjeni ste strašću i energijom. U nedjelju, Mjesec u Ovnu pojačava vaše samopouzdanje i ambicije i priprema vas za sljedeći tjedan.


Bik

Mjesec u Ribama osvjetljava vaš društveni život jer se fokusira na jedanaestu kuću prijateljstva i društvenih odnosa. Sekstil Mjeseca i Venere u Jarcu, u vašoj devetoj kući u petak popodne potiče vas na avanturu. Moguće je da ćete poželjeti izaći u novi restoran ili posjetiti  izložbu. Tijekom izlaska za vikend možete upoznati i zanimljivu osobu.


Blizanci

Najsnažniji astrološki utjecaj za vas ovog vikenda nije Mjesec u Ribama u konjunkciji s Neptunom, iako vam pruža kreativnost. Vaš najveći utjecaj je vaš vladajući planet, Merkur u Škorpionu, i njegova opozicija Urana u Biku! Vaš um je otvoren, ali dolazi i do osjećaja nemira i moguće anksioznosti. Boravite više u prirodi.

Rak

Ovog vikenda, moćni Mjesec u Ribama u konjunkciji je s Neptunom pozitivno utječe na vašu intuiciju, maštu i kreativnost. Također pojačava vašu urođenu želju da s puno ljubavi brinete o voljenim osobama. Trigon između Mjeseca i planeta u Škorpionu sljedećih nekoliko dana ispunjava vas energijom i potiče da izađete u svijet, naučite nove stvari i istražujete nova mjesta.

Lav

Dom, obitelj, intimnost i zajednički resursi su fokus dominantnih astroloških energija za vas ovog vikenda. Mjesec u Ribama u konjunkciji sa suosjećajnim Neptunom osvjetljava vašu osmu kuću. Emocije mogu biti pojačane, ali ne paničarite i ništa ne shvaćajte preosobno.

Djevica

Ovog vikenda Mjesec u Ribama u konjunkciji s Neptunom osvjetljava vašu sedmu kuću. U nedjelju, Mjesec u Ovnu sjajno sja u vašoj osmoj kući. Trenutno ste u turbulentnim odnosima na privatnom planu pa obratite pažnju na lekcije koje dolaze. Planeti u Škorpionu u vašoj trećoj kući bude duboku povezanost i zahtjevaju zdravu komunikaciju. Izbjegavajte konflikte.