Kraj godine nam se polako približava - stiže nam vrijeme kada postavljamo svoje želje i namjere, kreiramo ciljeve i težimo nekim novim snovima i uspjesima. Nadamo se i vjerujemo da će nam 2022. godina donijeti puno radosti, a prema navodima astrologa očekuje nas i rast u karijeri, blagostanje i financijska sigurnosti. Astrolozi ističu da se 3 horoskopska znaka izdvajaju po sreći u 2022. godini - za njih će ona biti nezaboravna:

Ovan

U 2022. godini mnoge Ovnove čeka zanimljiva avantura o kojoj su dugo sanjali. U 2021. godini nedostatak hrabrosti, financijskih sredstava ili slobodnog vremena spriječili su ih da ostvare snove. Konačno, ovi problemi će biti riješeni, a život će postati mnogo radosniji i sretniji. Imat ćete hrabrosti da odete na sastanak s nepoznatom osobom, da se ponovo zaljubite, putujete i posjetite mjesta iz vaših snova. Ovakve aktivnosti i lijepe avanture iscijelit će srce od promašaja i razočaranja iz prethodne godine. Dragi Ovnovi, za vas će 2022. biti zaista čarobna!

Djevica

Čak i one Djevice koje su izgubile vjeru u svoju sreću uvjerit će se u 2022. da čuda postoje ne samo u bajkama i filmovima, već i u stvarnom životu. Moguće je da će krajem 2021. godine izgubiti nadu zbog nekih prepreka i izazova, ali će im neki značajan događaj pomoći da se oslobode boli. Predstojeća godina će za vas postati period ispunjenja čak i najintimnijih želja, život će se postepeno početi ispunjavati dubokim smislom, a vi ćete se osjećati motiviranima za velika dostignuća.

Jarac

Ljubav je riječ koja najtočnije i najbrže može opisati sljedeću godinu za ljude rođene u znaku Jarca. Oni koji su se ozbiljno plašili da nikada neće uspjeti urediti svoj privatni život, imaju šansu da upoznaju svoju pravu ljubav. Put do ovog susreta neće baš biti lak, ali će se niz izdaja i problema završiti. Uspjet ćete pronaći sreću pored osobe koja će vam pomoći da zaboravite na sve svoje nevolje i poteškoće. Za predstavnike ovog horoskopskog znaka u vezi, 2022. će također biti uspješna: njihovi će se osjećaji produbiti, veza s partnerom će postati čvršća no ikada. Moguće su i radosne vijesti na polju proširenja obitelji.