Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOROSKOP PO MJESEČEVIM MIJENAMA DO 2. PROSINCA: Bik odustaje od loše veze, Vaga i Lav preuređuju život 

Autor Senka Ljubić

Zavirite u horoskop po mjesečevim mjenama, od 4. studenog do 2. prosinca koji je pripremila naša astrologinja Senka Ljubić

 horoskop, mladi mjesec Izvor: Pexels

Mlađak u Škorpionu, 4. studenoga, poziva nas da pronađemo ono tajnovito i mistično u naborima svakodnevice. Spremni smo uroniti u dublju dimenziju života, posebno istražujući svoje osjećaje. Susrest ćemo pritom svoje strahove, zamjerke, predrasude, pa i ponešto začudnog sadržaja koji izranja iz nesvjesnoga. Obratite pozornost na snove, zapišite ih i dešifrirajte njihove skrivene poruke. Škorpion, Vodenjak, Strijelac i Blizanci vrlo su intenzivni i kreativni u poslu. Odlučno držite sve konce u svojim rukama, spremni na nužne promjene ne samo u poslu nego gdje su god potrebne. Bik, Rak i Jarac preobražajne će energije upotrijebiti da bi u svojoj intimnoj vezi pronašli nove dragulje, novu razinu ljubavi. No ako ste u lošoj vezi, možda je vrijeme da je konačno pustite. Velikim pospremanjem doma uz nužno bacanje svih viškova, od odjeće do namještaja, bave se Lav i Vaga. Prodisat ćete i osloboditi prostor za sve lijepe, nove stvari koje će polako ulaziti u vaš život. Ovan, Ribe i Djevica vjerojatno će svojim prijateljima biti rame za plakanje i osobni terapeut. Korisno je uroniti u knjige ili tečajeve s temom psihologije, duhovnosti ili mistike.

Uštap u Biku, 19. studenoga, dolazi uz pomrčinu i poziva nas da duboko uronimo u materijalni svijet i obnovimo unutarnju ravnotežu. Kada se otvorimo primanju ugode svim svojim osjetilima, osjećat ćemo se radosno i uzemljeno. Dodirima i mirisima, hranom, glazbom, ljepotom stvarnog svijeta punimo baterije da bismo osnaženi zakoračili prema zimi. Praktičnu stranu ove energije najbolje mogu iskoristiti Ovan, Lav i Strijelac. Pronaći ćete najbolji put da biste stvarali nove vrijednosti u svom životu. Bik, Škorpion, Jarac i Rak neodoljivo su romantični, seksepilni, veseli. Pronaći ćete način kako savršeno uskladiti svoje najveće želje, posebno na planu ljubavi, sa stvarnim mogućnostima. Vaga, Vodenjak i Blizanci odmaknut će se od samopropitkivanja. Ne morate za sve imati odgovor i objašnjenje, spontano se prepustite osjećajima i uživajte! Djevica i Ribe učvršćuju ideje i stavove koji su se polako oblikovali u prethodnim mjesecima.

Sada ste posve sigurni kamo želite usmjeriti svoju znatiželju, što još želite naučiti i kamo želite putovati.