Horoskop otkriva da će mladi Mjesec u znaku Škorpiona donijeti velike promjene za sve znakove zodijaka, počevši od 4. studenog 2021. Ovo je period kada se suočavamo sa stvarima koje smo učinili u prethodnih godina dana, bilo da su to greške ili uspjesi. Ovaj nas mladi Mjesec podsjeća što trebamo prihvatiti, kako učiti, uz njegovu se pomoć mijenjamo i rastemo. Astrolozi otkrivaju koja će tri horoskopska znaka imati najviše sreće dok je mlad Mjesec u Škorpionu od 4. studenog:

BIK

U studenom zaboravljate na durenje i ograničenja. Željeli ste uspjeh na radnom mjestu, a to ćete uspjeti ostvariti. Svim ambicioznim Bikovima otvaraju se vrata brojnih mogućnosti tijekom perioda mladog Mjeseca. Ovo je sjajno vrijeme za formiranje i razvoj odnosa. Fokus je na posvećenosti i dugoročnom planiranju. Ono što je najvažnije u ovom periodu jest da shvatite što želite i krenete ka ostvarenju svog sna. Vrijeme je idealno za početak nove karijere jer mladi Mjesec donosi pokretačku energiju. Sjajne stvari su stvari pred vama.

DJEVICA

Profesionalno, mladi vam Mjesec u studenom donosi velike koristi. Budite otvoreni za nove mogućnosti na poslu. To također može značiti drugu vrstu posla ili potpuno drugačiji razvoj karijere. Mladi Mjesec 4. studenog može vas potaknuti da putujete ili planirate putovanje, dok će vam Venera dati osjećaj sigurnosti. Na romantičnom planu očekuje vas zabava i dobar provod. Vladavina mladog Mjeseca je idealna za upisivanje nekog tečaja i širenje znanja.

VODENJAK

Ako neki znak osvaja jackpot sreće tijekom mladog Mjeseca u Škorpionu, to je sigurno Vodenjak. Horoskop vam predviđa značajne novčane transakcije. Svemir šalje vibracije obilja, a ovaj period donosi sreću, avanture, pobjede, nove pravce i kreativne poduhvate. Iskoristite svaku priliku koja vam se pruži. Bit ćete pomalo skloni natjecanju, ali vladat će zdrava atmosfera na polju posla i uspjet ćete ostvariti dugo očekivani plan. Mladi Mjesec vam donosi optimizam, hrabrost i želju za rizikom - oslobodite se starih strahova i priđite korak bliže sreći.