Venera, čarobnica ljubavi, planet harmonije, prosperiteta i ljepote, do 6. ožujka sljedeće godine boravit će u inteligentnom i ozbiljnom znaku Jarca. Ovo je jedan zanimljiv astrološki fenomen jer potiče ljude da prodube romantične odnose preuzimajući nove obaveze i odgovornost za njihovo ispunjavanje. Više niste samo u svijetu mašte, već stojite čvrsto na zemlji. Postižete savršenu ravnotežu između snova i realnosti, što pomaže da se neki veliki, romantični snovi i ostvare.

Međutim, mnogi se tijekom Venere u Jarcu mogu suočiti s istinom koja neće biti laka, posebno na području partnerskih odnosa. Moguće je da ćete shvatiti kako partner i vi niste jedno za drugo, otkrit ćete da su neka vaša očekivanja iznevjerena, a mnogi će razumjeti da ih partner ne cijeni i ne razumije dovoljno. Ipak, neki parovi imat će priliku za obnovu veze, a astrolozi ističu da jedino oni koji se ozbiljno posvete rješavanju problema s partnerom tijekom Venere u Jarcu, mogu na kraju izaći kao pobjednici.

Period Venere u Jarcu označavaju i sjajne avanture, hobiji, sloboda. Prelazite granice, a nešto neočekivano može se dogoditi, posebno u ljubavi. Astrolozi ističu da su 3 horoskopska znaka najveći sretnici Venere u Jarcu. Za zemljane znakove Bika, Djevicu i Jarca, kao i za osobe s podznakom u ovim znakovima, period do 6. ožujka 2022. bit će najbolji u ljubavnom smislu.

Oni koji su u dugim vezama uspjet će poboljšati odnos s partnerom i vratiti bliskost. Sreća neće zaobići ni Bikove, Djevice i Jarčeve koji su potrazi za svojom srodnom dušom i mogu se nadati značajnom susretu. Možda će to biti na neočekivanom mjestu, ili u neočekivano vrijeme, ali vi ćete odmah osjetiti kemiju, magični spoj duša, nit koja povezuje i koju nije tako lako prekinuti.

Vodeni znakovi Rak, Škorpion i Ribe će vjerojatno željeti obnoviti stare veze i doživjeti zaboravljena uzbuđenja. Zračni znakovi Blizanci, Vaga i Vodenjak počet će partneru dokazivati ljubav materijalnim stvarima. Ipak, pripazite i pažljivo pratite stanje vašeg budžeta kako ne biste napravili velike troškove i povećali rizik od dugova. Vatreni znakovi Ovan, Lav i Strijelac imaju sve šanse da šarmom i predanošću osvoje srca suprotnog spola, ali budite oprezni s obećanjima kako kasnije ne biste požalili zbog vlastitog pretjerivanja i hvalisanja.