Zabilježite u svom kalendaru - 11.11. je jedan od najsretnijih dana u godini, kako tvrde numerolozi. Magičan niz 1111 simbolizira mudrost, duhovno buđenje i usklađivanje sa svemirom. Ovo je moćna prilika da nešto manifestiramo i ostvarimo, da se povežemo s unutrašnjim 'ja' i probudimo kreativne potencijale. Mjesec 11. studenog provodi dan u Vodenjaku - znaku koji je povezan s našim nadama, željama i vizijama, pa je moguće da na ovaj dan napravite neke važne korake ka sretnijoj budućnosti.

Prema astrologiji, 11. studeni nalazi se na sredini između mladog Mjeseca u Škorpionu 4. studenog i predstojećeg pomračenja punog Mjeseca u Biku, odnosno u lunarnoj fazi poznatoj kao prva četvrt Mjeseca. Takva energija nam donosi priliku da postanemo iskreniji prema sebi, jasniji u svojim ciljevima i željama, da se još dublje povežemo sa svojom snagom. Dobra vijest je što imamo priliku pronaći načine da zaobiđemo sve prepreke koje nam stoje na putu.

Mjesec će se poravnati s Jupiterom, planetom sreće i obilja, što duboko poboljšava naš duhovni način razmišljanja i donosi dodatnu sreću. Čitav dan će donositi sjajne prilike za rast i blagoslove u našim životima, pa iskoristite ovu energije da potaknete svoje namjere. Bit ćemo opušteni i posvećeni sebi. Kako fantastično iskoristiti energiju čudesnog niza 1111 može nam otkriti astrologija, a evo što se poručuje vašem horoskopskom znaku.

U galeriji pročitajte horoskop i doznajte što vašem znaku donosi magija 11. studenog!

Sensa SUTRA MAGIČAN NIZ 1111 OSTVARUJE ŽELJE: Što očekuje vaš horoskopski znak