Prema astrolozima 2022. bit će puna ljubavi, rodit će se mnoge romanse, ali treba znati kad je najpovoljnije vrijeme za širenje romantičnih krila. Horoskop otkriva najbolji mjesec za pronalaženje srodne duše i ostvarenje nove veze. Saznajte koji će mjesec u 2022. godini biti najsudbonosniji za vaš horoskopski znak kad je riječ o ljubavi:

Ovan - siječanj

Predstavnici ovog horoskopskog znaka imaju sve šanse da u hladnim danima siječnja upoznaju ljubav svog života. Čak i ako povezanost na početku bude isključivo prijateljska, moguće je da se uskoro pretvori u ljubavni odnos.

Bik - listopad

Za Bika, listopad može biti uspješan u romantičnom smislu. Tada se povećava vjerojatnost susreta s osobom sličnih pogleda na svijet, istim ciljevima i ambicijama. Ključno je da shvatite to na vrijeme i otvorite se za komunikaciju sa zanimljivim ljudima.

Blizanci - ožujak

U ožujku 2022. godine Blizanci mogu pronaći istinsku ljubav. Vatrena romansa neće se odlikovati stabilnošću i postojanošću, ali će donijeti mnogo ugodnih emocija u život ovom horoskopskom znaku. Možda će u početku biti turbulentno, ali na kraju ćete pronaći zajednički jezik.

Rak - prosinac

Veza, koja će početi u posljednjem mjesecu sljedeće godine, obećava Rakovima pozitivne emocije, nezaboravne avanture i život ispunjen radosnim događajima. U ovoj zajednici neće biti mjesta za konflikte i svađe, a nježnosti i ljubavi neće nedostajati.

Lav - svibanj

Ljubavna veza koja može početi u svibnju obećava snažnu privlačnost i skladan život većini slobodnih Lavova. Posljednji proljetni mjesec obradovat će ih susretom s osobom koja će im zagrijati srce.