Pročitajte vaš horoskop za vikend od 12. do 15. studenog 2021.

Ovan

Vrhunac Mjeseca u znaku Riba ovog vikenda za vas je trigon između Mjeseca u vašoj osmoj kući intimnosti i vašeg vladajućeg planeta, Marsa u Škorpionu. Ispunjeni ste strašću i energijom. U nedjelju, Mjesec u Ovnu pojačava vaše samopouzdanje i ambicije i priprema vas za sljedeći tjedan.


Bik

Mjesec u Ribama osvjetljava vaš društveni život jer se fokusira na jedanaestu kuću prijateljstva i društvenih odnosa. Sekstil Mjeseca i Venere u Jarcu, u vašoj devetoj kući u petak popodne potiče vas na avanturu. Moguće je da ćete poželjeti izaći u novi restoran ili posjetiti  izložbu. Tijekom izlaska za vikend možete upoznati i zanimljivu osobu.


Blizanci

Najsnažniji astrološki utjecaj za vas ovog vikenda nije Mjesec u Ribama u konjunkciji s Neptunom, iako vam pruža kreativnost. Vaš najveći utjecaj je vaš vladajući planet, Merkur u Škorpionu, i njegova opozicija Urana u Biku! Vaš um je otvoren, ali dolazi i do osjećaja nemira i moguće anksioznosti. Boravite više u prirodi.

Rak

Ovog vikenda, moćni Mjesec u Ribama u konjunkciji je s Neptunom pozitivno utječe na vašu intuiciju, maštu i kreativnost. Također pojačava vašu urođenu želju da s puno ljubavi brinete o voljenim osobama. Trigon između Mjeseca i planeta u Škorpionu sljedećih nekoliko dana ispunjava vas energijom i potiče da izađete u svijet, naučite nove stvari i istražujete nova mjesta.

Lav

Dom, obitelj, intimnost i zajednički resursi su fokus dominantnih astroloških energija za vas ovog vikenda. Mjesec u Ribama u konjunkciji sa suosjećajnim Neptunom osvjetljava vašu osmu kuću. Emocije mogu biti pojačane, ali ne paničarite i ništa ne shvaćajte preosobno.

Djevica

Ovog vikenda Mjesec u Ribama u konjunkciji s Neptunom osvjetljava vašu sedmu kuću. U nedjelju, Mjesec u Ovnu sjajno sja u vašoj osmoj kući. Trenutno ste u turbulentnim odnosima na privatnom planu pa obratite pažnju na lekcije koje dolaze. Planeti u Škorpionu u vašoj trećoj kući bude duboku povezanost i zahtjevaju zdravu komunikaciju. Izbjegavajte konflikte.