Ovan (21. ožujka - 19.travnja)

Budimo iskreni - volite kontrolirati. To je zato što znate preuzeti odgovornost i to na pravi način. Kao svojeglavu i samopouzdanu osobu, najviše vas odbija svaka osoba koja je manipulativna. Svatko tko vas pokuša kontrolirati nije osoba za vas.

Bik (20. travnja - 20. svibnja)

Kao Bik čvrsto stojite na zemlji i vrlo ste pouzdani. Iscrpljujuće vam je kad je netko nestalan ili neodređen. Ne možete podnijeti ljude koji vam remete osjećaj stabilnosti, posebno lažljivce. 

Blizanci (21. svibnja - 20. lipnja)

Vi ste društveni leptir. Privlačni ste ljudima zbog ljubaznosti i pričljivosti. Živite u trenutku, pa će vas odbiti osoba koja ne može podijeliti vašu ljubav prema spontanosti. 

Rak (21. lipnja - 22. srpnja)

Privlače vas ljudi koji su u stanju suosjećati s vama, s obzirom na to da ste jedan od najemotivnijih znakova. Smatrate nevjerojatno neprivlačnim kad je netko arogantan ili nepouzdan. 

Lav (23. srpnja - 22. kolovoza)

Kao Lav volite svjetla reflektora. Zračite pozitivnošću i samopouzdanjem. Zbog toga vam je odbojno kada sretnete osobu koja je negativna i sebična. Onaj tko vas pokuša srušiti s trona nije vrijedan vaše energije.

Djevica (23. kolovoza - 22. rujna)

Poznati ste po tome što ste praktični i usmjereni prema ostvarenju ciljeva. Ne možete podnijeti ljude koje ne zanima poboljšanje. Lijena, nemotivirana i neodgovorna osoba, neće moći zainteresirati Djevicu.

Vaga (23. rujna - 22. listopada)

Vage su poznate po tome što im je suradnja iznimno važna. Neće vam biti privlačne tvrdoglave osoba sklone sukobima.

Škorpion (23. listopada - 21. studenog)

Kao žena Škorpion, ponekad imate problema s otvaranjem novim ljudima. Steći povjerenje za Škorpiona je težak posao. Zato vas najviše odbija neiskrena osoba. 

Strijelac (22. studenog - 21. prosinca)

Strijelci su poznati po znatiželji, humoru i velikodušnosti. Duboko cijene svijet i vole istraživati nova mjesta. Definitivno vam se neće svidjeti osoba tvrdih stavova od kojih ne želi odstupiti. 

Jarac (22. prosinca - 19. siječnja)

Kao Jarac imate snažan osjećaj samodiscipline. Nevjerojatno ste pouzdani i odgovorni. Zbog toga se držite podalje od neodgovornih i slabih muškaraca.

Vodenjak (20. siječnja - 18. veljače)

Kao Vodenjak, nevjerojatno ste snažni. Uživate samostalno raditi stvari zbog svoje neovisne prirode - stvarate vlastite puteve. Ne sviđa vam se nijedan muškarac koji je pretjerano nametljiv ili zahtjevan. Neće vas privući osoba koja ne poštuje vaše granice i nema razumijevanja za vašu potrebu za osamom. 

Ribe (19. veljače - 20. ožujka)

Vaš je znak poznat kao najsuosjećajniji od horoskopskih znakova. Svakoj situaciji pristupate otvorenog uma. Najviše vas odbija muškarac koji šefuje i koji je uskogrudan, jer se to izravno protivi vama i vašoj prijemčivoj prirodi.

Izvor: consciousreminder