HOROSKOP ZA VIKEND OD 8. DO 10. SRPNJA: Rakovi će donijeti važnu odluku, a jedan znak posebno će uživati u ljubavi

Saznajte što horoskop za vikend od 8. do 10. srpnja donosi vašem znaku!

Pexels

Horoskop za vikend od 8. do 10. srpnja 2022. godine!

Ovan
Vaša vladajući planet Mars trenutno je u Biku i suprotstavlja se Mjesecu u Škorpionu, te vas ispunjava obiljem energije. Merkur ističe vašu četvrtu kuću doma - vrijeme je za ozbiljan razgovor s članom obitelji koji je odavno trebalo obaviti. U subotu, trigon između Sunca i Mjeseca uljepšat će vrijeme posvećeno najmilijima. Očekuje vas idila. U nedjelju, Mjesec u trigonu s Jupiterom donijet će vam mnogo radosti i sretnih trenutaka.

Bik
Mjesec u Škorpionu osvjetljava vaš partnerski sektor, a njegov trigon s Merkurom u petak produbljuje vezu s voljenom osobom. U subotu, trigon između Mjeseca i Sunca u Raku ispunjava vas entuzijazmom, potiče vašu kreativnost i radost. Imat ćete energije za sve, samo je nebo granica! U nedjelju, trigon između Mjeseca u Strijelcu i Jupitera u Ovnu pomoći će vam da shvatite što je ono što zaista želite u životu.

Blizanci
Trigon Mjeseca u Škorpionu s Merkurom u Raku u petak donosi dobre vijesti vezane za posao, velike su šanse da dobijete dobru poslovnu ponudu. Subotnji trigon između Mjeseca i Sunca podiže vam raspoloženje, produbljujući osjećaj sigurnosti. U nedjelju, Mjesec u Strijelcu osvjetljava partnerstvo u vašoj karti, a trigon s Jupiterom u Ovnu produbljuje vezu s voljenom osobom.

Rak
Trigon između Merkura u Raku u vašoj prvoj kući i Mjeseca u Škorpionu u petak povećat će vaše samopouzdanje i sigurnost u sebe. To je jedino što vam je potrebno za uživanje u danu. Dobre vibracije se nastavljaju u nedjelju kada Mjesec u Strijelcu uđe u trigon s Jupiterom, dajući poticaj vašoj karijeri. Bit ćete primorani donijeti važnu odluku.

Lav
Mjesec u znaku Škorpiona osvjetljava vašu četvrtu kuću. S trigonom s Merkurom u Raku, to stvara savršen ambijent za važan obiteljski razgovor. U subotu, Mjesec ulazi u trigon s vašim vladajućom planetom i pruža vam kreativnost. Subota navečer idealan je trenutak za romantičnu večeru s voljenom osobom, zahvaljujući Mjesečevim trigonom s Neptunom u vašoj osmoj kući intimnosti.

Djevica
U petak, trigon između vašeg vladara, Merkura u Raku i Mjeseca u Škorpionu, poziva vas da uživate u vremenu provedenim sa svojim prijateljima. Neptun u Ribama u vašoj sedmoj kući partnerstva u trigonu s Mjesecom u Škorpionu, čini ovu subotu savršenom za izlazak. U nedjelju, trigon između Mjeseca u Strijelcu i Jupitera produbljuje vezu između vas i vaše voljene osobe. Vrijeme je za planiranje budućnosti.

Vaga
Mjesec u Škorpionu u petak vas stavlja na test i iskušenja, a njegov trigon s Merkurom u Raku pomaže vam da pronađete rješenje. Ovaj tranzit je također dobar za vašu karijeru, kao i trigon sa Suncem u subotu. U nedjelju, Mjesec u Strijelcu u trigonu s Jupiterom u vašoj sedmoj kući partnerstva pospješuje odnose s partnerom. Podignite vezu na jedan viši nivo, sjajno je vrijeme za to.

Škorpion
U petak, Mjesec u Škorpionu osvjetljava vašu prvu kuću, povećavajući vaše samopouzdanje i sigurnost, što vam može pomoći da donesete odluke. Trigon Mjeseca i Merkura dodaje moć vašim riječima i djelima. U subotu, trigon Mjeseca sa Suncem ispunjava vas optimizmom, dok će vam trigon između Mjeseca i Jupitera dati neophodno samopouzdanje kako biste napravili važnu promjenu u vezi sa svojim poslom.

Strijelac
U petak će vam trigon između Mjeseca u Škorpionu i Merkura u Raku pomoći da riješite otvorena pitanja. Budite hrabri i recite istinu. U subotu vas trigon između Mjeseca i Sunca približava vašem partneru. U nedjelju, vaš vladajući planet Jupiter bit će u znaku Ovna, i u trigonu s Mjesecom u Strelcu. Ovo naglašava vaše samopouzdanje dok Jupiter aktivira vaš romantični sektor.

Jarac
Trigon između Mjeseca i Merkura aktivira vašu sedmu kuću partnerstva. Započnite razgovor s partnerom koji ste dugo željeli, recite sve što vam je na duši. Trigon između Mjeseca i Sunca, u subotu vas približava vašoj voljenoj osobi. Vaš vladajući planeta, Saturn, izaziva probleme, pa obavezno provjerite svoje financije. U nedjelju, trigon između Mjeseca i Jupitera čini da se vaš dom osjeća kao najsigurnije mjesto.

Vodenjak
Trigon između Merkura u Raku i Mjeseca u Škorpionu, kao i trigon između Mjeseca i Sunca u subotu, donose dobre mogućnosti za karijeru, ako znate gdje idete. U nedjelju, trigon između dobroćudnog Jupitera i Mjeseca otkriva vašu potrebu za društvom - odvojite vrijeme da se zabavite s prijateljima.

Ribe
U petak, tigon između Merkura u Raku i Mjeseca u Škorpionu s trigonom između Sunca i Mjeseca u subotu, stavlja romantiku u prvi plan. Trigon Mjeseca i vašeg vladajućeg planeta Neptuna u Ribama, čini subotu magičnim danom za izlazak i upoznavanje potencijalnih partnera, pa dajte sve od sebe da ne propustite sjajne šanse! Trigon između Jupitera u Ovnu i Mjeseca u Strijelcu pomaže vam da se osećate sigurno i lijepo pored osobe koju volite.