HOROSKOP ZA VIKEND OD 23. DO 25. RUJNA: Bikovi su iznimno kreativni, a jednom znaku stiže novac!

Saznajte što horoskop za vikend od 23. do 25. rujna 2022. donosi vašem znaku!

Pexels

Horoskop za vikend od 23. do 25. rujna 2022. godine!

Ovan
Mjesec u Djevici donosi mnogo aspekata u petak i subotu, koji se prvenstveno fokusiraju na zdravlje, navike, ali i blagostanje. Mladi Mjesec učinit će ovaj period idealnim za provođenje promjena koje će vam poboljšati život i istovremeno potaknuti vas da se odreknete ponašanja koje vam škodi. Mlad Mjesec u Vagi povezuje Sunce u vašoj sedmoj kući partnerstva, potiče vas se potrudite oko veze s osobom za kojom žudite. Imate pomoć zvijezda.

Bik
Nevjerojatno ste kreativni u periodu kada Mjesec u Djevici spaja vaš vladajući planet Veneru s Merkurom u vašoj petoj kući. Ovo je idealno vrijeme da predstavite neki novi projekt ili unaprijedite postojeći. Mladi Mjesec u znaku Vage spaja Sunce u vašoj šestoj kući, stvarajući energiju koja vam je potrebna da biste se bavili poslom na nov, kreativan način i sproveli promjene u uobičajenom ritmu, a koje su vam neophodne da biste napredovali.

Blizanci
Vaša vladajući planet, Merkur spaja Mjesec u Djevici u vašoj četvrtoj kući doma i obitelji. Usmjerite pažnju na dom i voljene osobe kako biste popravili odnose i vratili bliskost. U nedjelju, mlad Mjesec u Vagi poziva vas da započnete nove kreativne projekte i iskoristite priliku za romantiku. Ljubav vam je naglašena, a zvijezde vas podržavaju.

Rak
S Mjesecom u Djevici koji spaja Merkur i Veneru u vašoj trećoj kući zajednice, veza i komunikacije, imate sve što vam je potrebno da razradite mrežu poslovnih kontakata, koja će vam pomoći da planove provedete u djelo. Mladi Mjesec u znaku Vage spaja Sunce u vašoj četvrtoj kući, i omogućava vam da poboljšate odnose u obitelji. Zvijezde su vam naklonjene vezano za novac, očekujte poboljšanje financija. 

Lav
Mjesec u Djevici u konjunkciji s Merkurom i Venerom u vašoj drugoj kući, usmjerava vašu pažnju na financije i potiče da obratite pažnju na detalje. Poduzmite korake da se zaštitite i izbjegnete malverzacije. Mlad Mjesec u Vagi povezuje se sa Suncem, potičući vas da poradite na odnosu s prijateljima, partnerom i preispitate način na koji komunicirate. Smiješe vam se nove poslovne prilike.

Djevica
Ovaj vikend je posebno usmjeren na Djevice, Mjesec u konjunkciji s Venerom i Merkurom u njihovoj prvoj kući donose priliku da se redefiniraju, preispitaju tko su, kako ih drugi doživljavaju. Zbog spoja mladog Mjeseca u znaku Vage sa Suncem, u fokusu je novac. Imate dobru priliku započeti važne poslove koji će vam dugoročno donijeti financijsko blagostanje. 

Vaga
Mjesec u Djevici u konjunkciji s Venerom i Merkurom, ovog vikenda će osvijetliti vaš duhovni život, intuiciju i snove. Obratite pažnju na osjećaje koji vam se javljaju tiho, ali vas ne napuštaju. Bit ćete ispunjeni mudrošću i imati jasan cilj. Mladi Mjesec u Vagi spaja Sunce u vašoj prvoj kući, što vam poboljšava samopouzdanje, a razmišljate o greškama koje ste radili i kako ih ispraviti. 

Škorpion
Ovog vikenda, konjunkcija Mjeseca u Djevici s Merkurom i Venerom u vašoj jedanaestoj kući potiče vas da se povežete sa svojim prijateljima i srodnim dušama. Jedanaesta kuća također upravlja humanitarnim radom, pa ne bi bilo loše da volontirate ako imate priliku. Mladi Mjesec u Vagi spaja Sunce, stavlja fokus na duhovnost i intuiciju. Poziva vas da se više pozabavite ovim aspektom svog života.

Strijelac
Ovog vikenda, Mjesec u Djevici je u konjunkciji s Merkurom, a Venera usmjerava vašu pažnju na profesionalni život. Potiče vas da poduzmete korake koji će vas pokrenuti naprijed u karijeri koju ste izabrali. Mladi Mjesec u Vagi spaja Sunce, što ističe vašu društvenu i humanitarnu stranu. Najbolji su dani da poradite na prijateljstvima, uspostavite nova, a stara ojačate. Obogatit ćete svoj život.

Jarac
Zemljani Mjesec u Djevici spaja Veneru i Merkur u vašoj devetoj kući ovog vikenda, potičući vas da se prepustite provodu, zabavi s prijateljima i avanturi. Mladi Mjesec u Vagi spaja Sunce u vašoj desetoj kući, fokusirajući se na vaše planove i profesionalne mogućnosti. Ovo vam može pomoći da napredujete u karijeri, nemojte propustiti ovu priliku.

Vodenjak
Mjesec u Djevici ovog vikenda spaja Merkur i Veneru, stavljajući u centar pažnje intimu s partnerom. Ovog vikenda vodite računa o "papirima", ugovorima, imovini i projektima koje dijelite s drugima. Mladi Mjesec u Vagi spaja Sunce, a ovaj tranzit je usmjeren na proširenje vidika, širenje polja djelovanja, ali i avantura.

Ribe
Mjesec u Djevici ovog vikenda je u konjunkciji s Merkurom i Venerom, suprotstavljajući se vašoj vladajućoj planeti, Neptunu. Ovo će utjecati na vaš odnos s partnerom. Što možete učiniti da produbite vezu, ljubav i komunikaciju? Mladi Mjesec u Vagi spaja se sa Suncem, što vam pomaže da ojačate bliskost s partnerom, ali i da možda zajedno pokrenete neke nove poslovne projekte.