Saznajte što očekuje vaš horoskopski znak tijekom jeseni na polju financija.

Ovan
Ovnovi su skloni rasipanju i brzopletim kupovinama. Vole kupovati sitnice koje im donose radost. Trebalo biste naučiti kako biti pažljiviji u trošenju i usvojiti navike štednje. Ove jeseni, sreća vam se smiješi. Moguće su povišice, bonusi i unapređenja.

Bik
Ova jesen predviđa obećavajući period za Bika i ne predviđaju se problemi s novcem. Međutim, nije najbolje vrijeme za velika ulaganja, pa je bolje posvetiti se štednji i planiranju. U rujnu mogu nastati nepredviđeni troškovi vezani za pomoć najmilijima. Kasnije će se stvari srediti.

Blizanci
Ključna riječ za Blizance ove jeseni je stabilnost. Ostvarujete savršen balans između potrošnje i dobiti. U financijama za vas vlada mirna luka. Ipak, nemojte pretjerivati s troškovima kako tijekom zime ne bi došlo do novčanih problema.

Rak
Jesen će se pokazati kao prilično miran period za Rakove u financijskom smislu. Vaš rad i trud napokon će se isplatiti. Možete se opustiti i odmoriti se. Vjerujte svojoj intuiciji, ona će vam poručiti prave odluke za planiranje budžeta.

Lav
Lavovi će imati period s puno promjena. Moguće je da ste u posljednjim danima oskudijevali što se tiče novca i stvari koje ste priželjkivali, ali sada se situacija mijenja na bolje. Očekuju se redovna primanja koja će poboljšati vašu financijsku situaciju, ali nemojte zaboraviti ponašati se odgovorno prema novcu.

Djevica
Tijekom jeseni možete ostvariti značajan uspjeh i zaraditi više novca nego što ste se nadali. Sredinom jeseni osjetit ćete nalet energije, zahvaljujući kojoj ćete uspjeti riješiti svoje probleme i pomoći bližnjima. U studenom, nakon što završite važne stvari, konačno se možete opustiti sa svojom obitelji.

Vaga
Uživajte u mirnoj i opuštenoj jeseni. Uživate u materijalnom blagostanju, novac vam ne predstavlja nikakav problem, opušteniji ste... Pozitivnije gledate na budućnost, rastu vam ambicije i planovi Slijedi vam povoljan period. 

Škorpion
Očekuje vas potpuno miran period, ali morate se potruditi i raditi na sebi kako biste sačuvali svoje blagostanje. Slušajte svoju intuiciju i dosljedno krenite prema svojim ciljevima. Uživajte u bojama, jesenjim tonovima, unesite ih u svoj prostor i garderobu - ovo vas može motivirati da rastete i napredujete.

Strijelac
Ove jeseni možete sebi priuštiti ugodnu kupovinu i zabavu. Trošenje novca na ono što volite omogućit će vam da budete ispunjeni pozitivnom energijom. Listopad će biti odlično razdoblje za realizaciju novih projekata, a oni će se pozitivno odraziti na vašu financijsku situaciju. Možete si čestitati na postizanju određenog cilja.

Jarac
Jesen će za vas biti mirna i stabilna u novčanom smislu. Ne očekuju se veće kupovine, ali ugodna kupovina neće nanijeti veliku štetu vašem novčaniku. Bit ćete dovoljno energični da realizirate nove projekte i ostvarite dobar profit. U studenom će vam dobro doći odmor s obitelji. Sada će postati očigledno da ste, što se karijere tiče, na pravom putu. 

Vodenjak
Tijekom jeseni čeka vas niz financijskih neprilika. Proučite svoj plan i prilagodite se svemu što se događa. Neke promjene mogu ispasti i povoljne za vas. Ako dođe do financijskog disbalansa, obitelj i prijatelji mogu vam pomoći da prebrodite ove teškoće.

Ribe
Jesen vas motivira da se fokusirate na svoju karijeru. Sada nije najbolje vrijeme za promjene i ishitrene odluke. Zatražite savjet od nekoga kome vjerujete. Pažljivo donosite odluke i napravite listu za i protiv. Kad budete imali dobar plan, manje ćete riskirati dugove i financijske teškoće.