Mjesečni horoskop za listopad 2022. godine - astro prognoza za sve znakove zodijaka!

Ovan
Za mnoge Ovnove, listopad 2022. će biti izazovan. Suočit će se s nizom problema koji na prvi pogled nemaju rješenje. Intuicija će vam pomoći da se nosite s kaosom poslova i briga. Unutrašnji glas predlaže što da odmah poduzmete, a što da odgodite za kasnije. Imat ćete velike ambicije. Izaberite nekoliko najznačajnijih projekata i bavite se njima. U ljubavi Ovnovi će željeti skriti svoje osjećaje i da ne privlačiti pažnju na sebe. Bit ćete neočekivano stidljivi i nećete baš preuzimati inicijativu. Ali, prava ljubav će čekati koliko je potrebno. Shvatit ćete da su mnogi vaši strahovi bili neopravdani. 

Bik
U listopadu se Biku savjetuje da ne žuri. Polako ali sigurno ćete se izvući iz svih sukoba i pronaći pravo rješenje u svim sumnjivim situacijama. Na poslu će vam značiti savjeti iskusnijih. Pomoć će doći odakle niste očekivali. Šansa za promjene u karijeri pojavit će se u drugoj polovici listopada. U osobnom životu sve će se razvijati nervozno i neravnomjerno. Periodi međusobnog razumijevanja bit će zamijenjeni svađama.  Ne gubite strpljenje. Vrijeme će samo postaviti sve na svoje mjesto.

Blizanci
Sve što smislite u listopadu bit će korisno koliko i jednostavno. Zato samo naprijed, budite kreativni! Malo je vjerojatno da će biti moguće odmah provesti sve planirano, ali početak je već pola bitke. Ne prisiljavajte sebe da radite sve i ugodite svima. Odmorite se, opustite se. Ako to ne učinite, vaše zdravlje će trpjeti. Ljubavne iskre u listopadu bit će usko isprepletene s poslom. Moguće je lijepo poznanstvo preko posla. 

Rak
U listopadu će Rakovi lako pronaći saveznike da provedu bilo koju svoju ideju. Ovaj emotivni znak čekaju profitabilne ponude i zanimljivi projekti. Neki od njih će biti prilično neočekivani. Sredinom mjeseca bit će vam potrebna sva vaša odlučnost i hrabrost da obranite svoj stav. Nemojte se voditi emocijama: odluke treba donositi bistrog uma. Mnogi Rakovi su u iskušenju kada je riječ o novcu. Možda ćete potrošiti više nego što imate. Tijekom ovog perioda, u svom partneru ćete pronaći sve što vam je potrebno da biste se osjećali sigurnima.

Lav
Listopad neće donijeti značajnije promjene Lavovima. Druga dekada mjeseca bit će izuzetno povoljna za putovanja i stjecanje novih znanja. Putovanje će biti ne samo ugodno, već i korisno. A stečene vještine i sposobnosti odmah ćete početi primjenjivati u praksi. Zahvaljujući tome, vaš autoritet u timu će još više rasti. Osobni odnosi će se dobro razvijati, ali neće biti moguće potpuno izbjeći kritične trenutke. Da biste ublažili napetost, prvo napravite kompromis. Vaš partner će cijeniti vašu velikodušnost. 

Djevica
Najzanimljiviji događaji održat će se u prvoj polovici listopada. Ono što se događa navest će mnoge Djevice na pomisao da zaslužuju više nego što imaju. Uspjeh će doći onima koji jasno formuliraju cilj i ulažu sve napore da ga postignu. Sredinom mjeseca Djevicama će biti teško usredotočiti se na obaveze i zadatke. Moguća su nepredviđena kašnjenja, birokratska kašnjenja i svakakve nedosljednosti koje prilično kvare raspoloženje. Možda ste umiješani u tuđe intrige. Za Djevice će krajem mjeseca ponovo puhati vjetrovi promjena. To će uticati na sva područja života. U ovom trenutku su mogući veliki novčani prihodi i profitabilne ponude. 

Vaga
U listopadu će Vage imati mnogo toga za preispitivanje. Zvijezde vam daju priliku da iznova pogledate poznate stvari i preispitate svoje životne prioritete. To može dovesti do skoro potpune promjene. Sredinom mjeseca Vage će razmišljati o promjeni posla. Pažljivo donosite odluke. Ne fokusirajte se previše na budućnost - bolje razmislite što možete da učiniti ovdje i sada. Na ljubavnom planu, Vage čeka harmonija. U listopadu ćete moći osvojiti osobu koja vam se sviđa, a ugodna poznanstva mogu prerasti u jake emocije i nježne romantične veze. 

Škorpion
Škorpione čeka vrlo plodan i bogat mjesec. Pustite da vas tok života vodi i prilagodite se događajima. Rješenja će doći sama od sebe. Sredinom listopada mogući su problemi s novcem. Mogu se odnositi na stare dugove, neopravdanu potrošnju ili poreze. Budite praktični kada je riječ o financijama. U ljubavnom životu vaša jača strana treba biti strpljenje. Očekuje vas puno razgovora s partnerom. 

Strijelac
Strelac će u listopadu moći pomicati planine! Bit će to jedan od najuspješnijih mjeseci ove godine. Uspjet ćete ispuniti nekoliko dugogodišnjih želja, uhvatiti se u koštac s negativnim ljudima u jednom naletu i značajno poboljšati svoje financijsko stanje. Ali ne budite arogantni: putevi sudbine su promjenljivi. Sačuvajte pozitivan duh i optimizam. Kraj mjeseca je vrijeme za brigu o kući i životu. Tijekom ovog perioda velike kupovine i ulaganja u nekretnine bit će uspješne.

Jarac
Jarčevi će mnogo postići ako ne gube vrijeme. U listopadu vas očekuju ugodna otkrića, poslovni pomaci i novi počeci. Druga dekada mjeseca posebno je povoljna. Inspiraciju će vam dati stari snovi i hobiji. Krajem mjeseca Jarci su u opasnosti da budu uvučeni u sumnjive projekte. Da biste izbjegli probleme, slobodno recite "ne" tamo gdje vam unutrašnji glas šapuće. Držite se plana i zapamtite da su sve dobre stvari jednostavne i jasne. Posljednjih dana u mjesecu nađite vremena za kućne poslove. Nemojte biti pretjerano grubi prema voljenim osobama - njima je potrebna podrška.

Vodenjak
U listopadu Vodenjaci neće moći izbjeći gužvu. Morat ćete završiti gomilu nedovršenih poslova. Kreativan pristup svemu što se događa pomaže vam da napredujete. Vaša upornost će vam pomoći da uspijete u karijeri. Vodenjaci koje rade s ljudima moći će mnogo postići zahvaljujući svojoj karizmi. Druga polovica mjeseca obećava putovanja na kojima Vodenjaci mogu upoznati srodnu dušu. Vodenjaci koje su u vezi, pronaći će s partnerom zajednički jezik.

Ribe
Ribe trebaju biti strpljive - očekuje se da će mjesec biti težak. Vaša snaga bit će testirana sa svih strana. Sredinom mjeseca poželjet ćete se izolirati i biti sami, ali ćete krajem mjeseca imati niz pozitivnih doživljaja. Kraj mjeseca donijet će niz uspjeha, posljednjih dana u mjesecu sve će doći na svoje mjesto. Možete učiniti mnogo za svoju budućnost, a posebno vam znači podrška voljenih osoba.