Tijekom jeseni očekuju nas različiti turbulentni aspekti. Pomrčina Sunca u Škorpionu očekuje nas 25. listopada i potiče nas na transformaciju i napredak. Ovo je trenutak rasta koji ste čekali, na svakom planu! Moćni Mars, pak, postaje retrogradan u Blizancima od 30. listopada i ostat će u ovoj fazi sve do 12. siječnja 2023. Dok je Mars u svom retrogradnom hodu, trebamo biti obazrivi u komunikaciji i paziti koje riječi i kada izgovaramo. Neki horoskopski znakovi imat će posebne sreće s novcem, uživat će u blagostanju ove jeseni - evo koji: 

Vaga
Ove jeseni napuštaju vas negativne misli – jasnije i svjetlije gledate na svoju budućnost, a upravo vam sadašnjost daje puno razloga za to. Uživate u materijalnom blagostanju, novac vam ne predstavlja nikakav problem, opušteniji ste... Uživajte u mirnoj i opuštenoj jeseni. 

Strijelac
Pokazali ste maksimalnu odlučnost u poslu, a sada će vaši postupci početi davati konkretne rezultate. Radujete se onome što slijedi. Prilika za povećanje prihoda izgledna je već u rujnu. To može biti nagrada za trud, povećanje plaće, bonus, ali i promjena radnog mjesta, unaprjeđenje. Možete si čestitati na postizanju određenog cilja.

Jarac
Jesen će biti sretna za vas na mnogim životnim područjima, pa tako i onom financijskom. Za neke će pripadnike ovog horoskopskog znaka to značiti da dosežu nivo zarade koji već dugo vremena priželjkuju. Sada će postati očigledno da ste, što se karijere tiče, na pravom putu. Postat ćete sigurniji u sebe i poželjeti se i dalje razvijati i educirati.