Tjedni horoskop od 19. do 25. rujna 2022.!

Ovan
Ovog tjedna ste odličan sugovornik - pažljiv i dobroćudan, možete reći mnogo zanimljivih stvari, koje će privući ljude. Nemojte sada praviti velike planove. Dobrom komunikacijom možete postići više.

Bik
Nemojte se previše kritizirati, iz ovakve situacije možete samo razočarani izaći. Sada vam je najpotrebniji fokus i odlučnost. U četvrtak je bolje da ne započinjete važne razgovore. Neformalni susreti u subotu otvorit će nove mogućnosti.

Blizanci
Fokusirajte se na novu zanimljivu ideju i možete uživati u poslu, brzo postići svoje ciljeve. Savjeti koje dajete drugima mogu i vama pomoći. Odmor u subotu u ugodnom okruženju omogućit će vam da pronađete mir i napunite baterije.

Rak
Ne shvaćajte stvari previše ozbiljno. Razmislite o planovima za budućnost. Sve je dobro na poslu. Dinamika ne škodi u vašem osobnom životu. Najpovoljniji dan je petak.

Lav
Stvari idu dobro na poslu. Prijatelji i partner će vas podržati. Obratite pažnju na djecu ili starije članove obitelji, potrebna im je vaša pažnja. Posjet izložbi i kinu može vas razveseliti.

Djevica
Vrijeme je da se potpuno uključite u radni ritam i zaboravite na ljeto. U utorak ćete možda biti umiješani u sukob na poslu, ali nemojte prebrzo donositi zaključke. U subotu je bolje obaviti veću kupnju namirnica ili završiti s čišćenjem stana.

Vaga 
Ovaj tjedan je vrlo povoljan za rješavanje bolnih i zanemarenih problema. Slušajte glas intuicije i shvatit ćete kako postupiti u datoj situaciji. Stari prijatelj vam može dati vrijedan savjet.

Škorpion
Sada ćete uživati u opuštanju i zabavi. Organizirajte romantičan sastanak ili putovanje. Sredinom tjedna, uspjet ćete se othrvati pritisku na poslu, uspjet ćete na nekoliko frontova odjednom. Tijekom vikenda posebno će vam odgovarati druženje s prijateljima.

Strijelac
Neophodno je podesiti se na radno raspoloženje i truditi završiti poslovne obaveze na vrijeme. Krajem tjedna očekuju se ugodna iznenađenja, želje će se početi ostvarivati. Ne zaboravite obratiti pažnju na voljene osobe i, ako je moguće, pomoći u realizaciji njihovih ideja.

Jarac
Izbjegavajte nepromišljene postupke i rizike: oni nisu vrijedni vaših materijalnih troškova. U svom osobnom životu sve odluke donosite sami. U petak stiže isplativa poslovna ponuda – ne propustite veliku šansu. Za vikend organizirajte mali odmor i opustite se kako treba.

Vodenjak
Preporučljivo je ne prenaprezati se, već dozvoliti događajima da idu svojim tokom. Poslovna putovanja bit će uspješna u prvoj polovici tjedna. Sada je zaista moguće ostvariti dalekosežne planove. Druga polovica tjedna nešto je manje produktivna.

Ribe
Tjedan će donijeti poznanstva sa zanimljivim ljudima. Nagomilalo se mnogo posla, pa će ostatak morati pričekati. Obiteljske stvari shvatite ozbiljnije. Držite sve pod kontrolom, puno toga ovisi o vama.