Horoskop za vikend od 16. do 18. rujna 2022. godine!

Ovan
Mjesec u Blizancima u fokus stavlja komunikaciju, a njegova konjunkcija s vašom vladajućim planetom, Marsom, u petak može potaknuti da u ljutnji kažete nešto što inače ne biste. Držite svoje emocije pod kontrolom i moći ćete provesti ugodne trenutke s prijateljima u subotu, zahvaljujući trigonu Mjeseca sa Saturnom. U nedjelju, Mjesec ulazi u Raka i vašu četvrtu kuću doma i obitelji. Ovo je sjajan trenutak da se skućite, planirate zajedničku budućnost s partnerom.

Bik
Ovog petka i subote, Mjesec u Blizancima stavlja u fokus vaše financije. Tokom kvadrata Mjeseca i vaše vladajuće planete, Venere kao i tijekom konjunkcije između Mjeseca i Marsa pokušajte izbjeći neplaniranu i nekontroliranu potrošnju. Trigon između Saturna i Mjeseca u subotu vam donosi sjajnu poslovnu priliku koju biste trebali propustiti.

Blizanci
U petak, trigon između vaše vladajuće planete, Merkura i Mjeseca u Blizancima donijet će vam sve uvjete da budete kreativni i motivirani. Konjunkcija između Mjeseca i Marsa dodaje malo više žara vašim riječima, bit ćete prilično impulzivni. Vodite računa o tome što govorite kako nehotice ne biste nekoga povrijedili. U subotu, trigon između Mjeseca i Saturna daruje vam mudrost i pomaže da donesete razborite odluke.

Rak
Mjesec u Blizancima u petak i njegova konjunkcija s Marsom u vašoj dvanaestoj kući pojačat će vašu intuiciju, ali i osjetljivost. Dat ćete prednost osami, umjesto društvu drugih ljudi. U subotu, trigon Mjeseca sa Saturnom pomaže vam da bolje iskoristite energiju koju će vam donijeti. Trigon Sunca i Plutona aktivira vaš sektor komunikacije, iskoristite ovu energiju za produbljivanje odnosa s partnerom.

Lav
Mjesec u Blizancima i njegova konjunkcija s Marsom potiče vas da na prvo mjesto stavite prijateljstvo i humanost. Uživat ćete u vremenu sa svojim prijateljima, a javit će se ideja da pokrenete zajednički projekt kako biste pomogli drugima. U subotu, trigon između Mjeseca i Saturna pomaže vam da s partnerom učinite sljedeći korak u vezi. U nedjelju, trigon između Sunca i Plutona donosi sjajne šanse da popravite svoje materijalno stanje ili ponudu za novi posao.

Djevica
U petak, vaša karijera će biti na prvom mjestu zahvaljujući Mjesecu u Blizancima i njegovoj konjunkciji s Marsom. Pokušajte ne biti brzopleti, prvo dobro razmislite. Tako ćete iskoristiti najviše od onoga što vam donosi ovaj tranzit. U subotu, trigon između Saturna i Mjeseca pozitivno utječe na vaše polje posla, što će biti odličan trenutak da iskoristite šansu koja vam se pruži. U nedjelju se posvetite sebi, trigon između Plutona i Sunca učinit će da postanete svjesni sebe, svojih vrijednosti i znanja.

Vaga
Petak može biti izazovan - pokušajte ostati smireni, što god da se događa u vašoj okolini. U subotu, trigon između Mjeseca i Saturna pomaže da se uzemljite, pronađete svoju bazu, ono što je zaista važno. U nedjelju, trigon između Plutona i Sunca u vašoj prvoj kući povećava vaše samopoštovanje i samopouzdanje.

Škorpion
U petak, Mjesec u Blizancima u konjunkciji s Marsom i kvadratima s Venerom može dovesti do nesuglasica u vašoj vezi. Nemojte ih uzimati zdravo za gotovo. U subotu, trigon između Mjeseca i Saturna potiče vas da vam prioritet postane dom i obitelj. Čuvajte svoje gnijezdo i svoje voljene. Vaš vladajući planet, Pluton, u nedjelju će biti u trigonu sa Suncem. Iskoristite iscjeljujuću energiju ovog tranzita!

Strijelac
U petak, Mjesec u Blizancima bit će u konjunkciji s Marsom što uzburkava uspavane strasti u vašoj vezi. Iskoristite ovaj tranzit da malo oživite svoju vezu.  U subotu, trigon između Mjeseca i Saturna u vašem sektoru komunikacija potiče dijalog i kompromis, pomažući vam da napravite zajedničke planove. U nedjelju, opozicija između vašeg vladajućeg planeta, Jupitera i Merkura, natjerat će vas da žonglirate između romantike i prijateljstva.

Jarac
U petak, konjunkcija između Mjeseca u Blizancima i Marsa dat će vam neophodan poticaj da poduzmete nešto važno na poslu. U subotu, trigon između vašeg vladajućeg planeta, Saturna i Mjeseca, pomoći će vam da donesete dobre odluke koje se tiču novca i posla, pogotovu ako ste na ivici burnouta. Trigon između Sunca i Plutona u vašoj prvoj kući povećava vaše samopoštovanje i sigurnost.

Vodenjak
U petak, Mjesec u Blizancima bit će u konjunkciji s Marsom u vašem sektoru ljubavi i strasti, što vam daje neophodan poticaj da otvorite svoje srce i priznate osjećaje osobi koja vam se sviđa. U subotu, trigon između Saturna i Mjeseca povećava vaše samopoštovanje i pomaže vam da se izborite s problemima s kojima ranije niste mogli. U nedjelju, opozicija između Merkura i Jupitera pojačava vašu želju za putovanjima.

Ribe
U petak, konjunkcija između Mjeseca u Blizancima i agresivnog Marsa može uzrokovati dramu. Pazite da ne budete uvučeni u tuđe probleme i svađe. U subotu, trigon između Mjeseca i Saturna pomoći će vam da jasnije vidite budućnost kojoj težite kako biste je mogli početi kreirati. U nedjelju, trigon između Plutona i Sunca donosi iscjeljujuću energiju u vaše odnose.