Osjećat ćete se sigurnije u toksičnim i nepredvidljivim situacijama

Zamislite da su naša tijela okružena nevidljivom energijom, vibracijama koje struje oko nas. Te vibracije razlikuju se od pojedinca do pojedinca, ovisno o njihovom mentalnom stanju. Kako te vibracije putuju između pojedinaca, to ovisi o željenim namjerama ili mislima osobe. Na društvenim i javnim okupljanjima, uz pomoć intuicije možemo osjetiti upravo tu tuđu energiju i osjetiti je li ta energija dobra za nas. Tako se možemo zaštititi od negativne energije, kao i toksičnih ljudi.

Intuicija: Unutarnji glas ili vodstvo 's druge strane'?

Lakše ćete se riješiti vlastite negativne energije

Intuicija nam također pomaže da prepoznamo neželjenu negativnu energiju u sebi; u vlastitom tijelu i psihi. Samim prepoznavanjem takve energije, lakše ćemo se suočiti s njom i riješiti je se uz pomoć meditativne prakse te usredotočenosti na pozitivne misli.

Razumjet ćete skriveni jezik svoje duše

Pomnim osluškivanjem naših potreba jasnije ćemo prepoznati naše skrivene želje i osjećaje. Važno je da počnemo vjerovati intuiciji kao našem šestom čulu. Uz vježbu i praksu, naša samoosviještenost će samo rasti i uz pomoć nje na kraju ćemo ostvariti istinsku mudrost.

Vježbe za jačanje intuicije

Pomoći će vam u donošenju ispravnih odluka

Koliko puta vam se dogodilo da ste imali loš osjećaj i zanemarili ga – da bi se kasnije pokazalo da ste ipak bili u pravu? Jeste li ponekad zažalili zbog svoje odluke samo zato što niste slušali sebe? Kad se nalazimo pred važnim životnim odlukama važno je osvijestiti kako naše tijelo reagira na potencijalne odluke i promjene. Ako se osjećate previše nervoznima, tjeskobnima, kao da nešto nije u redu – to vjerojatno vaša intuicija progovara iz vas. Slušajte je kako biste izbjegli pogrešne odluke i tako se poštedite nepotrebnih razočaranja i emocionalnih boli.

Izvor: consciousreminder.com