HOROSKOP ZA VIKEND OD 4. DO 6. STUDENOG 2022.: Lavovi rješavaju probleme u vezi, Ribe se osjećaju odlično!

Saznajte što horoskop za vikend od 4. do 6. studenog 2022. donosi vašem znaku!

Pexels

Horoskop za vikend od 4. do 6. studenog 2022. godine!

Ovan
Mjesec u Ribama u petak u konjunkciji s Neptunom, budi vašu nježniju stranu dok prolazi kroz vašu dvanaestu kuću. Kvadrat Mjesec -Mars budi vaš temperament. Subotnja opozicija Venera - Uran unosi promjenu u vaše odnose i financije. Zaustavite se i razmislite prije nego poduzmete akciju. Uživat ćete u druženju s prijateljima i obitelji. 

Bik
U vašem sektoru prijateljstva nalazi se Mjesec u Ribama. To čini ovaj dan idealnim za druženje s prijateljima. U subotu, opozicija između vašeg vladajućeg planeta, Venere i Urana mijenja i vaš odnos s voljenom osobom i vaš odnos sa samim sobom. U nedjelju, sekstil Mjesec - Saturn - Mars potiče strast i profesionalne ambicije. 

Blizanci
Konjunkcija između Mjeseca u Ribama, Neptuna i Jupitera donosi vam odlične mogućnosti vezane uz karijeru. Potaknite kreativnost.  Subotnji Mjesec u Ovnu poziva vas da se družite s prijateljima. U nedjelju, sekstil Mjesec - Saturn - Mars otežava vam da mirno sjedite, imat ćete veliku želju za kretanjem i razvijanjem novih vještina. 

Rak
Petak podiže vaše raspoloženje dok Mjesec u Ribama spaja Neptun i Jupiter u vašoj devetoj kući avanture i ekspanzije. Izađite iz rutine i zabavite se danas. Mjesec u Ovnu u subotu stavlja fokus na vašu karijeru, dok opozicija Venera - Uran donosi promjenu u vaše romantične odnose. U nedjelju, sekstil Mjeseca prema Saturnu i Marsu jača vaše poslovne ambicije. 

Lav
Zahvalite se konjunkciji Mjeseca u Ribama s Neptunom i Jupiterom za povećanu senzibilnost i jačanje intuicije. Dobro to iskoristite; učinite nešto lijepo za nekoga i podignite mu raspoloženje. Mjesec u Ovnu u subotu potiče vas da izađete iz zone komfora, dok opozicija Venera - Uran donosi promjenu u vašu karijeru i vaš dom. Nedjeljni sekstil Mjesec - Saturn - Mars pruža energiju koja vam je potrebna za rješavanje problema u vezi.

Djevica
Mjesec u Ribama u konjunkciji je s Neptunom i Jupiterom i osvjetljava vašu sedmu kuću partnerstva. Subotnji Mjesec u Ovnu osvjetljava intimnost, potičući vas  da se nastavite udvarati osobi koja vam se sviđa, ili da iskažete duboke emocije voljenoj osobi. U nedjelju, sekstil Mjeseca prema Saturnu i Marsu potiče vaše poslovne ambicije.

Vaga
Mjesec u Ribama u petak u konjunkciji je s Neptunom i Jupiterom, usmjerava vašu pažnju na zdravlje i blagostanje. U subotu, vatreni Mjesec u Ovnu rasplamsava strast u vezi dok opozicija Venera - Uran unosi promjenu i u vaše intimne odnose i financije. U nedjelju, sekstil Mjeseca prema Saturnu i Marsu potaknut će vas da odredite nove životne pravce. 

Škorpion
Ljubav i romansa zauzimaju prvo mjesto u petak dok Mjesec u Ribama u konjunkciji s Neptunom i Jupiterom osvjetljava vašu petu kuću. Sekstil između vašeg vladajućeg planeta, Plutona i Mjeseca poboljšavaju vašu sposobnost komunikacije. U nedjelju, dok je Mjesec u sekstilu sa Saturnom i Marsom, uživat ćete u svome domu. 

Strijelac
Mjesec u Ribama spaja Neptun i vaš vladajući planet Jupiter te vas potiče da se fokusirate na dom i obitelj. U međuvremenu, opozicija Venera - Uran unosi promjenu u vaš profesionalni život. Nedjeljni sekstil između Mjeseca, Saturna i Marsa poboljšava komunikaciju s drugima i rasplamsava strast s voljenom osobom, pomažući vam da se povežete na dubljem nivou.

Jarac
Mjesec u Ribama u konjunkciji s Neptunom i Jupiterom u vašoj trećoj kući inzistira da se ovog petka družite s istomišljenicima. Subotnji Mjesec u Ovnu ukazuje na fokusiranost na dom dok prolazi kroz vašu četvrtu kuću. Opozicija Venera - Uran unosi promjenu u vaše romantične odnose i vaša prijateljstva. U nedjelju, sekstil Mjeseca prema Marsu i vašem vladajućem planetu, Saturnu, ispunjava vas ambicijom.

Vodenjak
Mjesec u Ribama u petak u konjunkciji je s Neptunom i Jupiterom, što vam omogućava da budete zahvalni za sve dobre stvari u svom životu i poboljšate financije. U subotu, Mjesec u Ovnu vas poziva da se uključite u projekte zajednice, dok opozicija između Venere i Urana, unosi promjenu u vaš obiteljski život. U nedjelju, Mjesec je u sekstilu s Marsom i Saturnom, povećavajući vaše samopoštovanje.

Ribe
Vaš dan počinje veseljem dok Mjesec u Ribama spaja vaš vladajući planet, Neptun i Jupiter. Ovo vas ispunjava optimizmom, ljubavlju i dobrim raspoloženjem. Mjesec u Ovnu u subotu usmjerava vašu pažnju na financije, dok opozicija Venera - Uran mijenja način na koji širite svoje vidike i komunicirate s drugim ljudima. U nedjelju, mjesečevi sekstili prema Saturnu i Marsu pomažu vam da se pobrinete za kućne projekte. 

Izvor: sensa.mondo.rs