U nedjelju, 23. listopada Sunce i Venera ušli su u znak Škorpiona. Zakoračit ćemo u ono razdoblje u godini kada nešto ostavljamo iza sebe. S energijom ovog znaka recikliramo, otpuštamo, proglašavamo kraj svemu onome što nije dobro za nas.

Stoga vrlo često baš tijekom vladavine Škorpiona prekidamo odnos koji nam je teretan, odustajemo od navika koje nam ne čine dobro, mijenjamo obrasce ponašanja, krećemo na terapiju, pozvani smo da se pobrinemo za svoje zdravlje…

Preporađamo.

Transformiramo.

Otpuštamo.

Iscjeljujemo.

Mnogi će do početka vladavine Strijelca 22.11., riješiti neka financijska pitanja ili pokrenuti novu investiciju. Imovina i novac drugih ljudi, financijske ustanove, porezi, nasljedstvo, dugovanja, neke su od važnih tema ovog razdoblja.

U ljubavi trebamo strast, intenzitet, češće se ulazi u odnose u kojima tražimo bijeg od rutine i koji nam mogu pomoći da se opet osjetimo ‘živima’. No vrlo često je riječ o odnosima koji nam osim strasti i fizičke privlačnosti, nemaju puno toga za ponuditi. Čuvajte se ljubomore, posesivnosti i manipulativnih osoba. Iskoristite priliku da transformirate slaba mjesta u svojim odnosima i omogućite im daljnji rast i uspostavljanje dublje intimnosti.

U narednih mjesec dana počistite svoj osobni, unutarnji prostor. Maknite iz njega sve što vam dokazano više ne služi i dugo vas energetski iscrpljuje, a promjena nabolje izostaje.

Budući da će vladavinu ovog znaka popratiti retrogradni Mars, usporite malo. Pokrećete li neku važnu promjenu neka se provede do kraja, problem iščupa s korijenom, no neka sve ide polagano i u skladu s vašim mogućnostima.

Saturn u Vodenjaku će se u prvih destak dana studenog suprotstaviti ovoj vladavini, no samo da nas podsjeti kako je ostalo nešto u prošlosti što nismo do kraja riješili. Dok će Uran donijeti neočekivane preokrete i iznenađenja.

Sretno!