Mjesečni horoskop za studeni 2022. godine!

Ovan

Za Ovna će studeni biti prilično turbulentan i promjenjiv mjesec. Početak je pogodan za stjecanje novih znanja koja možete odmah primijeniti u praksi. Situacija će se dramatično i naglo promijeniti, a vi ćete se morati prilagoditi okolnostima. Međutim, u usponima i padovima života srest ćete dobre prijatelje i odane saveznike koji će vam pomoći da prebrodite težak period. Od sredine studenog sve će se početi smirivati, više neće biti razloga za ljutnju i konflikte. Što se tiče ljubavi, Ovnovi će u studenom zablistati. Odnosi će postati zanimljiviji i bogatiji.

Bik

Studeni će Biku donijeti mnogo zanimljivih stvari. Događaji koje niste očekivali i za koje niste bili spremni ući će u vaš život. Predstavnike znaka čekaju susreti s ljudima koji im mogu pomoći u poslu. Od njihovih rezultata zavisit će budućnost Bikova. Intuicija će vam reći kako da se pravilno ponašate. Sredinom mjeseca moguća su velika novčana primanja iz neočekivanih izvora. Međutim, i troškovi će se povećati. Oni će biti povezani s kućnim poslovima i bit će hitni. U osobnom životu će doći dugo očekivani mir. Odnosi će se razvijati upravo onako kako ste sami željeli. 

Blizanci

Za Blizance, studeni će biti vrijeme za razmišljanje. Zakažite najvažnije stvari početkom mjeseca. U ovom trenutku imat ćete sreće, a izazove ćete lako rješavati. Ipak, nakon 10. studenog očekuju vas nove turbulencije. Zvijezde vas savjetuju da budete strpljivi i više puta razmislite o svakom koraku. Odluke koje donesete u drugoj polovici studenog bit će odlučujuće i utjecat će na vaš život do ljeta. Sredinom mjeseca moguća su romantična iznenađenja. Ona neće dovesti do velikih promjena, ali ćete se dobro provesti i opustiti nakon napornih radnih dana. Kraj mjeseca je pogodan za poslove vezane uz dom. Organizirajte se, oslobodite se nepotrebnih stvari. 

Rak

Zvijezde kažu da će studeni biti relativno miran mjesec za Rakove. U ovom trenutku će vas sustići neriješeni problemi iz prošlosti. Na osnovu toga, odnosi s drugima mogu se pogoršati. Ali od sredine mjeseca, sreća će se ponovo okrenuti prema vama. Poslije 15. studenog možete sigurno raditi planove, donositi važne odluke i poboljšavati odnose. Kreativni Rakovi će moći okrenuti ovaj period u svoju korist. Na kraju mjeseca obratite pažnju na svoje zdravlje. Obnovite svoju energiju, više se odmarajte.

Lav

U studenom bi Lavovi trebali prebaciti fokus s karijere na kućne poslove. Samo tako će biti moguće održati unutarnju harmoniju. Početak mjeseca donijet će niz dosadnih trzavica. Sredinom mjeseca Lavovi će moći popuniti novčanik. Krajem mjeseca mnogi problemi će se nekim čudom riješiti bez puno truda. Lavovi će dodatno ojačati svoj financijski položaj i izboriti se s nagomilanim poslom. Zvijezde obećavaju romantičnu avanturu ili sudbonosni sastanak.

Djevica

Studeni će za Djevicu početi s poteškoćama. Mogli biste osjećati unutarnji nemir koji će ometati rad i komunikaciju i neće vam dozvoliti da izvučete prave zaključke iz situacije. To će dovesti do ishitrenih odluka. Druga polovica mjeseca je dobra za nove početke i istraživanje novih područja. Djevice mogu dobiti zanimljive ponude za karijeru koje bi trebali prihvatiti. Ovaj je period također povoljan za selidbu i promjenu ljubavnog statusa. Kraj studenog obećava iznenađenja i promjene. Moguće su dobre vijesti koje će vas natjerati da promijenite ranije dogovorene planove. 

Vaga

Prvih deset dana studenog bit će naporno za većinu pripadnika ovog znaka. Najteže će biti onima koji su navikli sve planirati unaprijed. Situacija će se promijeniti, a Vage će morati brzo donositi važne odluke. Poslije 10. studenog situacija će se stabilizirati. Odvojite vrijeme da otplatite dugove i završite projekte koje ste započeli. Predstavnicima znaka će krajem studenog biti izuzetno korisno da pomažu drugima. 

Škorpion 

Studeni će biti mjesec koji ih vodi do visina i spušta do dna. Nestabilnost će se manifestirati u svemu: u poslu, u komunikaciji, u osobnom životu, u financijama. Nitko nije kriv, to je samo život. Situacija će se smiriti tek krajem mjeseca. U isto vrijeme, vaš entuzijazam i oštar um pomoći će vam da ostanete smireni u teškim vremenima. Na kraju mjeseca, sreća će vam se vratiti i pomoći vam da vratite neke od izgubljenih pozicija. Nagomilanu napetost bit će moguće ukloniti zahvaljujući srodnoj duši. Ljubavne strasti će se tako brzo rasplamsati da će vam omogućiti idiličan bijeg od stvarnosti. 

Strijelac

Nevjerojatne stvari će vam se događati u studenom. Čudne slučajnosti i divni događaji natjerat će predstavnike znaka da drugačije pogledaju ono što se događa. U prvoj polovici mjeseca, Strijelci bi trebali obuzdati svoje vatrene impulse. Napetost i vatreni temperament neće ništa riješiti, samo će pomoći da se stvori toksična energija. U svakom sukobu tražite kompromisno rješenje, čak i ako vas izlaz iz situacije ne zadovoljava u potpunosti. Krajem mjeseca izbjegavajte rizične projekte i ekstremne događaje.

Jarac

Studeni će biti vrlo dobar, ali ne i najmirniji mjesec. U prvoj dekadi, predstavnici znaka će se dobro slagati s drugima. Ovo će pomoći ne samo da ojačate svoju poziciju, već i da se popnete na ljestvici karijere. Prva polovica mjeseca bit će povoljna za pronalaženje partnera i saveznika. Druga dekada u mjesecu je povoljna za stjecanje novih znanja. Predstavnici kreativnih zanimanja i turističkog sektora ostvarit će poseban uspjeh u poslu. Sreća će pratiti sve koji se ne boje rizika. Na osobnom planu, stvari će biti prilično napete. Uzrok problema može biti vaša pretjerana emocionalnost i ogorčenost zbog sitnica. 

Vodenjak

Događaji će se razvijati tako brzo da nećete uvijek moći pratiti njihovu promjenu. Ali to će vas usrećiti. Prva polovica mjeseca će vam se činiti užurbanom, međutim, ovo je pravo vrijeme da preuzmete inicijativu i otkrijete svoje talente u potpunosti. Sredina mjeseca bit će uspješna u pogledu izgradnje odnosa. Interakcija će biti plodonosna i s kolegama i u romantičnoj sferi. Posao i ljubav će ići ruku pod ruku, a obostrano korisno partnerstvo može se razviti u romansu. 

Ribe

Studeni će biti plodno vrijeme za većinu Riba. Tijekom ovog mjeseca uspjet ćete se riješiti niza složenih obveza koje vas muče već dulje vrijeme. Nećete vjerovati iluzijama i vidjet ćete stvari realno. Ovo će vam omogućiti da stvari držite u svojim rukama. Sredinom mjeseca vas očekuju izazovi. Oni će se odnositi na obiteljska pitanja. U nekom trenutku poželjet ćete riješiti sve odjednom.