Tjedni horoskop od 24. do 30. listopada 2022.!

Ovan
U ovako riskantnim vremenima za Ovna je vrlo važno zapamtiti jednostavnu istinu - tišina je zlato, koristite je. Ovoga tjedna nećete baš s lakoćom postizati dobre rezultate i uspjeh, ali nastavite i vjerujete u sebe. Ohrabrujte se pri svakom koraku. Previsoke ambicije sada neće donijeti ništa dobro. 

Bik
Zvijezde vas maze u ponedjeljak. U utorak će ostvarivanje ciljeva i ispunjavanje želja biti mnogo teže zbog pomrčine, ali vam motivacije neće nedostajati. Važno je da započnete dan s ljubavlju prema sebi i svijetu. Svakog jutra vježbajte optimizam.

Blizanci 
Krajem tjedna važno je da izbjegnete svađe i sukobe. Marsa donosi tenzije u odnosima, ali razgovorom možete sve riješiti. Tjedan vam neće biti  lagan zbog velike osjetljivosti koju biste mogli osjećati, ali također, u vaš život uvodi osobu koja bi vas mogla osvojiti i donijeti vam radosne trenutke. 

Rak
Uoči studenog, astrolozi vam preporučuju da odradite najhitnije stvari, ili bar napravite grubi plan poslova za ovih sedam dana, ali i za sljedeći tjedan. Važno je da djelujete sami ili komunicirate samo s ljudima od povjerenja. U utorak, pod utjecajem pomrčine Sunca, Rakovi će se osloboditi negativnih misli, sumnji i strahova.

Lav
Ponedjeljak će biti povoljan dan za promjenu izgleda. Očekuje vas mnogo snage i energije, ali je ipak bolje izbjegavati veće rizike. Nestandardni, kreativni pristup je najbolja strategija ovog tjedna. 

Djevica
Očekuje vas financijski uspjeh, ali i naporan rad. Ponedjeljak, srijeda i četvrtak bit će povoljni dani za fizičku i intelektualnu aktivnost. Izbjegnite agresiju i negativnu energiju. Vikende mogu obilježiti nagle promjene raspoloženja, pa je 29. i 30. najbolje provesti u krugu ljudi koji vas ispunjavaju, ili u samoći da biste sabrali misli.

Vaga
Vagama će biti potrebna razboritost, pažnja i smirenost. Ovo će vam pomoći da se neutralizira negativan utjecaj zvijezda i planeta. Ako trebate pomoć od druge osobe, zatražite podršku onih koji su iskusni u tome. Težite harmoniji sa sobom i sa svijetom, iako su vremena napeta.

Škorpion
Pod utjecajem pomrčine i krajem tjedna, zbog utjecaja Marsa, Merkura i Jupitera, mogli biste imati nesuglasice s bližnjima. Pronađite u sebi mir kako biste ga proširili na druge. Sada je važno da se povežete s drugima. 

Strijelac
Ne vezujte se za prošlost. Pokušajte se fokusirati na ono što je sada. Ovaj tjedan nije naročito povoljan za rješavanje stvari s partnerom. Najvažnije je odlučiti u kojem pravcu ćete ići dalje. Zdrava komunikacija u ljubavi je neophodna.

Jarac
Ovaj tjedan donosi vam bolje, pozitivno raspoloženje. Brinite o sebi i opustite se. Iako će biti izazova uslijed promjena planova, na kraju će sve ispasti kako treba. 

Vodenjak
Na poslu ili u osobnom životu počet će različiti aktivni procesi i promjene. Neophodno je uspostaviti red u mislima i planovima. Vrijeme je da se pobrinete za sebe. 

Ribe
Ovog tjedna moglo bi vam nedostajati snage i energiju. Period je povoljan da se više družite i povežete s ljudima koji vam odgovaraju. Uživat ćete u rješavanju nekih lakih, tekućih zadataka. To će vam pomoći da razmišljate pozitivnije.