HOROSKOP ZA VIKEND OD 11. DO 13. STUDENOG 2022.: Škorpioni uživaju u ljubavi, a jedan znak bit će posebno raspoložen

Saznajte što horoskop za vikend od 11. do 13. studenog 2022. donosi vašem znaku!

Shutterstock

Horoskop za vikend od 11. do 13. studenog 2022. godine!

Ovan
Petak je izazovan dan kada kvadrat Sunca i Saturna uzrokuje da se osjećate kao da ste blokirani i ne možete krenuti naprijed. Ne činite ništa zbog čega kasnije možete požaliti. Mjesec u Raku u subotu i nedjelju usmjerava vašu kreativnost ka ognjištu i domu. Vaša intimnost s voljenom osobu će postati intenzivnija zahvaljujući sekstilu Venera-Pluton.

Bik
Težak tranzit Mjeseca u Blizancima u petak može izazvati financijske turbulencije. Nemojte se upuštati u iskušenje da dušu liječite kupnjom stvari koje vam nisu potrebne. U subotu Mjesec u Raku osvjetljava komunikaciju. U međuvremenu, trigon između Merkura i Neptuna poboljšava vezu s voljenom osobom i s prijateljima. U nedjelju, uživat ćete u romantici.

Blizanci
Kvadrat Sunce-Saturn i konjunkcija Mjesec-Mars u petak dovode vaše emocije do ključanja. Prošetajte obližnjim parkom i smirite prije nego kažete ili učinite nešto zbog čega ćete požaliti. U subotu, Mjesec u Raku obasjava vaše financije, a trigon između vašeg vladajućeg planeta, Merkura i Neptuna ispunjava vas nadom. U nedjelju plovite na krilima kreativnosti i inspiracije. 

Rak
U petak, konjunkcija Mjeseca i Marsa i kvadrat Sunca i Saturna stvaraju u vama nervozan, neobičan osjećaj. Provedite neko vrijeme uživajući sami u tišini, idealno u prirodi, i osjećat ćete se mnogo bolje. U nedjelju, Mjesec u znaku Raka je kao melem za vašu dušu. Trigon Merkura-Neptuna vam pomaže da proširite svoje vidike, ispunjava vas osjećajem sreće i blagostanja.

Lav
Vaš vladar, Sunce, u petak je u kvadratu sa Saturnom, mogli biste osjetiti napetost i nervozu. Duboko udahnite, otpustite svoju frustraciju i shvatite da za sve postoji rješenje. Mjesec u znaku Raka u subotu i nedjelju donosi smirenje, a trigon između Sunca i Mjeseca u nedjelju vraća harmoniju u vaš život.

Djevica
Kvadrat Sunca i Saturna u petak prati konjunkcija između Mjeseca i Marsa u Blizancima, što čini posao izazovnim. Frustracija će se pojaviti bez vidljivog rješenja. Izađite iz ureda, odmaknite se od svog stola i nađite način da se malo opustite. U subotu i nedjelju, Mjesec u Raku s trigonom vašeg vladara Merkura sa suosjećajnim Neptunom donosi dobro raspoloženje, inspiraciju i mir.

Vaga
Konjunkcija Sunca i Saturna te Mjeseca i Marsa u petak izazivaju frustraciju i nestrpljenje, što bi moglo poremetiti važan projekt. Uzmite malo prostora ako vam zatreba. U subotu i nedjelju, Mjesec u Raku ima umirujući utjecaj, a subotnji trigon Merkur-Neptun je povoljan da usvojite neke zdrave navike. Sljedeći, nedjeljni trigon Sunce-Mjesec i trigon Mjesec-Neptun vas inspiriraju, ispunjavajući vas osjećajem blagostanja.

Škorpion
U petak, frustracija i nestrpljenje haraju zahvaljujući kvadratu Sunce-Saturn i konjunkciji Mjeseca Blizanaca i Marsa. Potrudite se da na bližnje ne prenosite frustraciju. U subotu i nedjelju Mjesec u Raku vraća mir, posebno s trigonom Merkur-Neptun u subotu. Romantika i strast cvjetaju. 

Strijelac
Vaš vladajući planet Jupiter u petak je u kvadratu s Blizancem. Možda ćete biti u iskušenju da pretjerate i utopite tuge u ovisnostima, koje proizlaze iz kvadrata Sunce-Saturn i konjunkcije Mjesec-Mars, ali umjerenost je bolji izbor. Mjesec u Raku u subotu i nedjelju ublažava emocionalnu tenziju, dok trigon Merkur-Neptun obasjava dom i obitelj. U nedjelju, dobre vibracije se nastavljaju, proširite dobru energiju na druge.

Jarac
Vaš vladajući planet Saturn, pravi kvadrat sa Suncem dok  je Mjesec u Blizancima u petak u konjunkciji s Marsom, što dovodi do povećanja tenzija. Sačuvajte mir i pokušajte riješiti nesporazume. U subotu i nedjelju, Mjesec u Raku osvjetljava partnerstvo - očekuju vas divni razgovori i jačanje emocionalnih veza. Zatim, u nedjelju, trigon Mjeseca sa Suncem i Neptunom poboljšava vašu vezu sa srodnim dušama.

Vodenjak
Između kvadrata Sunce-Saturn i konjunkcije Mjeseca u Blizancima s Marsom u petak, možda ćete se osjećati nestrpljivo i nesnađeno. Ne reagirajte burno, vaša frustracija i nestrpljenje će proći. Mjesec u Raku u subotu i nedjelju donosi mir i harmoniju, a trigon Merkura i Neptuna u subotu nudi nove uvide i priliku za vašu karijeru. Vaš vladajući planet, Uran, bit će u sekstilu s Mjesecom u nedjelju ujutru, bit ćete inspirirani.

Ribe
Ako uspijete prebroditi frustraciju i nestrpljenje koje stvara konjunkcija Sunca i Saturna i Mjeseca i Marsa u petak, moći ćete uživati u harmoniji koju stvara Mjesec u Raku u subotu i nedjelju. Vaš vladajući planet, Neptun, u trigonu je s Merkurom u subotu, pozivajući vas da proširite svoje vidike. U nedjelju će mjesečev trigon sa Suncem i Neptunom u fokus staviti ljubav i strast.