HOROSKOP ZA VIKEND OD 20. DO 22. SIJEČNJA 2023.: Prognoza za ljubav, posao, novac i zdravlje

Saznajte što nam donosi horoskop za vikend od 20. do 22. siječnja 2023.

Shutterstock

Subota je dan konfuzne energije, dok je nedjelja znatno pozitivnija. Pokušajte se opustiti, odmoriti, učiniti nešto lijepo za sebe. Prepustite se svojim omiljenim, opuštajućim aktivnostima.

LJUBAV - Izrazite naklonosti osobama koje volite. Ne morate čekati da netko poduzme prvi korak, možda jednostavno nema dovoljno hrabrosti. Dobra vijest je da ovih dana vlada romantična atmosfera. U intimnim odnosima želite izaći iz zone komfora. Možda se vaši planovi neće odmah ostvariti, ali međusobno razumijevanje emocija između partnera je ključno za razvoj odnosa. 

NOVAC - Nedelja je vaš dan za provođenje bilo koje veće kupnje ili za planiranje budžeta. Radite na onome što želite, posvetite se planiranju poslovnih aktivnosti. 

ZABAVA, PRIJATELJSTVO I KOMUNIKACIJA - U vašem se životu ovog vikenda može pojaviti nova zanimljiva osoba ili zabavna nova aktivnost. Komunikacija s prijateljem mogla bi 'zapeti', ali uspjet ćete razgovor realizirati na pravi način. 

ZDRAVLJE - Sada je pravo vrijeme da se posvetite vježbanju, ali ako se odlučite za intenzivan trening, nemojte pretjerivati. Slušajte svoje tijelo.