Mjesečni horoskop za veljaču 2023. godine!

Ovan
Iako početak mjeseca može biti izazovan za Ovnove, potrudite se i imat ćete realnu šansu napraviti iskorak u karijeri. Pokušajte ne precjenjivati svoje mogućnosti i ne gubite tlo pod nogama. Ako planirate poboljšati svoj privatni život, počnite više širiti ljubav. Sve ovisi o vama. Ako posvećeno radite, očekuje vas uspjeh i u projektima koji se sada čine neuspjelima.

Bik
Tijekom veljače svi će putevi biti otvoreni za vas. Početak mjeseca je idealan za proširenje uobičajenog kruga poznanstava i završetak velikih radnih projekata, a u posljednja dva tjedna bit će se korisno pozabaviti svakodnevnim pitanjima vezanim za dom. Ako razmišljate o promjeni interijera, udružite se s članovima obitelji.

Blizanci
Položaj planeta početkom veljače znatno će utjecati na vaše raspoloženje, ali ako se okružite bliskim i pozitivnim ljudima, pa čak i kada vam raspoloženje oscilira, sve će biti lakše i ljepše. Na polju ljubavi imate šansu učvrstiti vaš odnos, obnoviti bliskost i poboljšati vezu.

Rak
Poslije kaotičnog siječnja, Rakovi sanjaju o miru i stabilnosti. Odustanite od bilo kakvih važnih pitanja i poslovnih dogovora i samo uživajte u prilici da udahnete. Fokusirajte se na komunikaciju s obitelji ili priuštite sebi shopping, omiljenu knjigu, odlazak u kazalište. Ne zaboravite ulagati, ne samo u materijalnu, već i u duhovnu sferu, pa ćete se osjećati mnogo sigurnije.

Lav
Prvi dio mjeseca za Lavove će proći sasvim ležerno. Na poslu vas očekuju mali, rutinski zadaci. Sredinom veljače stižu neočekivane, ali ugodne vijesti koje će biti povezane s napredovanjem u karijeri. U ljubavi je važno da pronađete kompromis, razgovorima pristupite bez inata.

Djevica
Prva dva tjedna veljače Djevice se mogu suočiti s izazovima, ali je važno da ostanete vjerni svojim principima. Bit će vam potrebna maksimalna energija jer se na poslu može dogoditi izvanredna situacija. Ne brinite, sve ćete zaista majstorski riješiti. Posljednjih dana u mjesecu očekujte lijepe financijske vijesti.

Vaga
Dolaskom posljednjeg zimskog mjeseca pred Vagama će se otvoriti novi horizonti. Zadržite bistar um i pokušajte ostati čvrsto na zemlji. U privatnim odnosima držite svoju riječ i ispunjavajte osjećanja koja ste dali. Za većinu Vaga veljača može biti sudbonosni period kada morate napraviti težak izbor: ostati ili otići. Slušajte unutarnji glas i uspjet ćete donijeti pravu odluku.

Škorpion
U veljači se Škorpioni mogu opustiti i jednostavno krenuti svojim putem. U prvoj polovici mjeseca vaš se trud na poslovnom planu posebno vidi. Motivirani ste, spremni na akciju, želite razvijati svoje vještine kako biste ostvarili još više u životu. Samo pripazite na prekomjerno trošenje novca. 

Strijelac
Veljača donosi zadovoljavajući i dinamičan tempo života, ali s druge strane, nećete biti spremni za tako ozbiljnu "trku". Ako niste sigurni u svoje sposobnosti, slobodno odbijte dodatne obaveze, jer ne možete sve odjednom. Osim toga, u drugoj polovici mjeseca, prebacit ćete fokus na ljubavne odnose. Ne dozvolite da vam posao ugrozi ljubav.

Jarac
U veljači će pažnja Jarčeva biti usmjerena na materijalna pitanja, što će vrlo brzo uroditi plodom. Međutim, pokušavajući da zadovoljite svoje ambicije, riskirajte da izgubite iz vida ozbiljnije stvari vezane uz obitelj. Pokušajte pronaći nužno potrebnu ravnotežu. Posljednji dani u mjesecu idealni su za vraćanje autoriteta ili njegovo jačanje.

Vodenjak
U veljači ćete doživjeti važne unutarnje promjene, iako će 'na van' sve izgledati isto. Promijenit ćete svoje principe jer ćete otkriti da oni više ne funkcioniraju u praksi. Promjena pogleda neće biti trenutna, ali korak po korak, Vodenjaci će krenuti svojim putem. Pripazite na prekomjerno trošenje novca.

Ribe
Cijelu veljaču Ribe će provesti u pokretu i poslu. Usporavanje će biti moguće tek krajem mjeseca. Osjećat ćete iscrpljeno, ali zadovoljno svime što ste postigli. Organizirajte zabavu kod kuće, priuštite si trenutke opuštanja s najdražima, to će vas najviše napuniti radošću i dobrom energijom.

Izvor: sensa.mondo.rs