Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠTO VAM PORUČUJE ŠESTO ČULO? Ovaj test otkriva vaše osobine i snagu intuicije

Test osobnosti otkriva kakvo je vaše šesto čulo – saznajte u kojim aspektima života vas najbolje vodi intuicija i koje su vaše skrivene osobine

 Test intuicije s krugovima Izvor: Shutterstock

Psihološki testovi sa slikama mogu odrediti vaše dominantne karakteristike, želje, nade, kao i unutrašnje stanje. Većina ovih testova zasnovana je na principu da vi odaberete sliku na osnovu osjećaja - odnosno vaša podsvijest bira sliku. Ovaj test će vam pomoći da saznate koliko je dobro vaše šesto čulo i možete li u potpunosti osloniti se na svoju intuiciju. Također, dekodiranje boja i nijansi će ponuditi detaljniji opis vašeg tipa osobnosti i urođenih karakteristika.

Potrebno je odabrati jedan od četiri kruga koji se sastoje od kombinacija različitih boja i elemenata. Izaberite na temelju unutrašnjeg osjećaja.

1. Snažna osobnost - Ovaj krug biraju jake i odlučne osobe. Takvi ljudi mogu se potpuno posvetiti se poslu, lako ostvaruju uspjeh, ali pritom nikada ne zaboravljaju na svoje voljene. Zbog vašeg žara i visokih standarda koje postavljate ne samo drugima, već i sebi, mnogima je teško komunicirati s vama. Imate moćno šesto čulo kada je riječ o poslu, biznisu, novcu i uspjehu. 

2. Introvertna osobnost - Izbor ove slike ukazuje na to da ste introvert. Vrlo cijenite svoje vrijeme, svaka odluka koju donesete je duboko promišljena i uravnotežena. Duboko promišljanje je jedna od vaših prednosti. Uvijek čvrsto branite svoja uvjerenja, čak i ako se većina ne slaže s vama. Vaše šesto čulo pomaže vam da odredite prioritet u životu i donesete dobre odluke.

3. Kreativna osobnost - Ovu sliku obično odabiru emocionalne i kreativne ličnosti. Vrlo ste ranjivi i zahtijevate poštovanje drugih. Zbog činjenice da se često oslanjate na vlastitu intuiciju, često vas drugi pogrešno shvaćaju. Imate svoj unutrašnji svijet i potpuno ste autentični. Šesto čulo vam pomaže u kreativnosti, kao što vam i omogućuje da predvidite i osjetite stvari, bile one negativne ili pozitivne, prije nego što su se dogodile.

4. Pozitivne i otvorene osobnosti - Ovaj krug ukazuje na prilično pozitivne ljude. Trudite se u svemu vidjeti dobro. Osim toga, vi ste poštena, odgovorna osoba i lako pronalazite zajednički jezik s drugima. Domišljatost i zabava nisu vam strane. Jednom riječju, vi ste osoba koja svima odgovara. Šesto čulo vam pomaže da lako procijenite ljude oko sebe, ali djeluje i na vaše ljubavne odnose, kao i sposobnosti flertovanja te zavođenja.

Najnovije