Jeste li u posljednje vrijeme zavirili u svoju dušu? Što se krije unutar nje, je li zadovoljna, ispunjava li svoj potpuni potencijal, što je koči? Duša je naš vodič i pokretač. Um je ključan za racionalno donošenje odluka, ali duša zna što vam je potrebno i zato je važno osluškivati njen glas. Ovaj test na osnovu vaše vizualne percepcije otkriva što je to skriveno u vašoj duši i što vas koči u ostvarenju punog potencijala.

Slon broj 1 - Strah/Nedostatak svijesti
Jeste li imali situaciju u kojoj vam sve ide po planu, ali iznenada se dogodi nešto neočekivano i poremeti vaš put ka ciljevima? Najčešće je riječ o financijama. Na primjer, imate dovoljno novca da ostvarite željeno, ali se odjednom dogode troškovi koji vam to onemoguće. Često se zapitate je li vam predodređena loša sudbina. Ne, u pitanju je strah. Ako vam se često događaju ovakve situacije, moguće je da u vašoj duši živi strah. Kada sve ide po planu, vi i dalje imate strah da će nešto krenuti po zlu i onda se dogodi nešto negativno. Najčešće je uzrok ovakvih strahova odrastanje u obitelji koja je prolazila kroz teškoće, pa kao posljedicu imate razvijen strah da će se uvijek pojaviti prepreka koja će vam pokvariti planove. Važno je poraditi na vlastitoj svijesti i promijeniti način razmišljanja. Pokušajte promijeniti svoja negativna uvjerenja i uvježbati um da prestane vrtjeti negativne misli. One samo oduzimaju energiju, čine vas nesigurnima i privlače neželjeno. Svojim mislima kreirate stvarnost - ne zaboravite!

Slon broj 2 - Samopouzdanje/Identitet
Osjećate li se neugodno kada se nađete u centru pažnje? Stavljate li tuđe želje i prohtjeve u prvi plan? Ako je vaš odgovor DA, uzrok ovoga je što sebe stavljate u ulogu osobe koja služi i pomaže drugima. To je divno, osim ako zaboravljate služiti i sebi. Podrška je vrlo važna, ali ako često stavljate tuđe želje ispred svojih, nećete ostvariti svoje potrebe. Stavljate sebe u poziciju ovisnosti o tuđem mišljenju, a to često vodi ka razočaranju i privlačenju toksičnih osoba koje koriste vašu energiju i dobrotu. Započnite svako jutro mantrom/afirmacijom koja vas motivira i svakog dana na papir napišite listu svojih želja i potreba. Usredotočite se na svoje hobije, zanimanja i zadatke. Volite sebe.

Slon broj 3 - Strah od promjene/Oslobađanje
Ostajete li u vezi koja vam ne odgovara jer se bojite što će s poslije dogoditi? Radite li na poslu koji vam ne donosi radost samo zato što se plašite promjene? U vašoj duši vjerojatno postoji strah od neuspjeha ili samoće. Vaša duša se plaši napuštanja, a to je izazov koji morate iskorijeniti. Strah od promjena postala je vaša navika kojoj se ne možete tako lako oduprijeti. Zato često ostajete u odnosima i situacijama koje vas više ne ispunjavaju. Iskoristite svoju unutarnju snagu kako biste se oslobodili ove navike. Zagledajte se u svoju dušu i pokušajte razumjeti razloge svog ponašanja. Važno je shvatiti odakle potječe vaš strah, a onda zacijeliti rane i naučiti otpustiti situacije i ljude koji vam više ne donose radost već vas iscrpljuju. Tada ćete osjetiti ljubav prema sebi i sladak okus slobode.