Neale Donald Walsch je američki autor koji je postao poznat po djelu 'Razgovori s Bogom', a njegovi citati i poruke poslužili su ljudima širom svijeta da započnu pozitivnu transformaciju i u životu pronađu radost i mir. Donosimo vam njegovih 5 životnih poruka, lekcija koje mogu promijeniti vaš život u cijelosti i probuditi nadu. 

1. "Svojim mislima kreirate svoju stvarnost. Vaš um posjeduje mnogo veću snagu nego što mislite. jeste li trenutno zabrinuti zbog nečega? Muči li vas nešto ovih dana? Bog vas poziva da promijenite način razmišljanja. Čuda se rijetko događaju onima koji u njih ne vjeruju. Možda vas upravo sada čeka čudo. Dajte mu prostora u svojim mislima."

2. "Koliko loše stvari sada izgledaju ne znači ništa. Važno je koliko dobro mogu da izgledaju uz Božju pomoć. Život ima naviku da se dramatično promjeni za 24 sata. To ponekad može biti i za 24 minuta. Nećete odustati od sutra zbog toga kako stvari stoje danas."

3. "Život je saveznik koji ide u skladu s vašim željama. Možda ne izgleda uvijek tako, ali uvjeravam vas da je tako. Sve što se događa, događa se upravo onako kako je potrebno da biste imali priliku steći osobno iskustvo. Ideja koja stoji iza ovoga je da vam život pruža priliku da postanete svoji i saznate tko ste zaista. Ovo je misao Božja, koju je On zamislio za tebe i za mene. Zato ne odustaj."

Neale Donald Walsch
Facebook/Karen Harms Neale Donald Walsch

4. "Ne možete riješiti problem istom energijom kojom ste ga stvorili. Nije važno o čemu je riječ - jesu li to beskrajni ratovi u svijetu ili svađe u vlastitom domu, problem je isti: sukobljene energije. Ako želite promijeniti ishod, promijenite svoju energiju. Dobar aspekt ove odluke je da ne morate čekati da netko drugi to učini umjesto vas."

5. "Ima gorih stvari u životu od onoga što vam se trenutno događa. Ako ne mislite tako, pogledajte novine, uključite TV ili razgovarajte s prijateljima. Ovo nije kraj svijeta. Mama mi je uvijek govorila: "I ovo će proći"."

Kada se nađete u nekoj izazovnoj situaciji iz koje ne vidite izlaz, ili smatrate da vam život trenutno servira samo negativnost, podsjetite se mudrih riječi ovog autora i osvijestite - sve loše mora proći!