Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TEST OD SAMO 3 PITANJA - Napišite svoju omiljenu boju, životinju i oblik vode: Otkriva puno o vašoj osobnosti i tajnama

Uzmite olovku i papir i odgovorite na sljedeća 3 pitanja! Ovo je kratak, zabavan i precizan test ličnosti...

 žena, piše Izvor: Shutterstock

Teal Swan, motivacijska govornica i duhovna učiteljica, na nekoliko svojih seminara pričala je o zanimljivom psihološkom testu od samo tri pitanja. Relacijska psihologija zasniva se na tome da bez obzira iz koje kulture potječu, ljudi na isti način povezuju određene stvari. Ovaj test relacijske psihologije pod nazivom "Upoznaj se" sadrži tri jednostavna pitanja, a odgovori mogu otkriti puno o vašem unutarnjem biću, osobnosti, pozitivnim osobinama i manama. Važno je da ne čitate rješenja prije nego što zapišete odgovore.

Budite iskreni i kao odgovor napišete prvu stvar na koju pomislite. Uzmite olovku i papir i odgovorite na sljedeća 3 pitanja:

1. Koja je vaša omiljena boja i tri duboka razloga zašto ste baš nju izabrali, odnosno koje emocije, osjećaje, stanja i situacije vas asociraju na ovu boju. Na primjer, ne trebate pisati da volite plavu jer je boja neba i mora, već što ta boja predstavlja za vas osobno (npr. volim plavu jer me podsjeća na beskonačnost).

2. Koja je vaša omiljena životinja i tri duboka razloga zašto ste nju izabrali.

3. Koji je vaš omiljeni oblik vode i tri duboka razloga zašto (pod oblikom podrazumijevamo nešto poput snijega, leda, kiše, mora, vodopada...)

Izabrano za vas...