Tjedni horoskop od 16. do 22. siječnja 2023.

Ovan
Osjećate se iscrpljeno ovog tjedna, nema se potrebe još više forsirati. Bolje je da se odmorite, napunite baterije i krenete u nove pobjede. Obratite posebnu pažnju na zdravlje. Pravi je trenutak da poradite na podizanju energije i jačanju organizma.

Bik
Mislite da se previše dajete na poslu, a da niste adekvatno plaćeni. Možda bi trebalo revidirati dogovor koji ste napravili s poslodavcima. Vrijeme je da pokažete od čega ste sazdani. Jaki ste, nemojte to zaboraviti. Nezadovoljstvo prenosite i na članove obitelji.

Blizanci
Ovo je tjedan kada biste trebali "zakopati ratne sjekire" i oprostite onima koji su vas povrijedili. Budite iskreni prema sebi i poradite na tome da promijenite stvari koje vas koče u životu. 

Rak
Vodite računa o drugima, uvijek imate toplu riječ i zagrljaj za sve oko sebe. Ovog tjedna osjećate se posebno inspirirano. Spremni ste riješiti svaki problem i pomoći slabijima od sebe. Zvijezde će nagraditi ovu vašu nesebičnost. Krajem tjedna vas očekuje divno iznenađenje.

Lav
Zvijezde vam savjetuju da se fokusirate na posao i komunikaciju. Pokušajte ne preuzimati previše obaveza i zadataka, delegirajte. Kupite neku lijepu sitnicu za kuću - ne samo da će vas oraspoložiti, već će u vama i probuditi kreativnu energiju.

Djevica
Razmislite u što vjerujete, što vam je važno? To mogu biti ideje, stavovi koji su vam bliski. Nedostaje li vam volja da se izborite za ono što vam je važno u ovom trenutku? Ovakva filozofska razmišljanja će vam pomoći da promijenite perspektivu i poboljšate financije.

Vaga
Nemojte previše primati k srcu negativne događaje ovoga tjedna. Suočit ćete se s licemjerjem ljudi koji vas okružuju, na vama je da se izdignete iz situacije. Promatrajte sve kao igru. Mudrost je znati kada treba šutjeti, a kada je trenutak da dignete glas.

Škorpion
Ovo je magičan tjedan za vas. Svuda oko vas su znakovi, Svemir vam šalje pozitivnu energiju i savjetuje da slijedite svoje srce. Pazite - ako često vidite iste brojeve na satu, to je jasan signal da zvijezde paze na vas i pripremaju vas za radosne događaje.

Strijelac
Očekuje vas užurban tjedan i pregršt obaveza, ali važno je da odvojite vrijeme za predah. Ako vodite računa o sebi i svom duhovnom zdravlju, pripremit ćete se za velike poduhvate koji vas mogu iscrpiti, ali koji će se na kraju isplatiti. Na dobrom ste putu, samo naprijed.

Jarac
Fokusirajte se na partnera. Pokažite mu da brinete, provedite više vremena zajedno. Ako ste slobodni, zamislite da već imate partnera. Što biste radili zajedno? I učinite to sami - ovo je jedan vid praktične vizualizacije koja će vam pomoći da brže upoznate svoju srodnu dušu.

Vodenjak
Ovog tjedna otkrivate veliku duhovnu snagu u sebi, jačinu koju niste ni znali da posjedujete. Njegujte ovu osobinu, ona je vaš vjetar u leđa, pokretač koji vam pomaže da ostvarite ciljeve. Poslušajte savjet prijatelja vezan uz financije. Bit ćete mirni ovog mjeseca.

Ribe
Osjećate potrebu učiniti neko dobro djelo, donirati novac ili vrijeme skloništu za životinje. Inspirirani ste, želite biti najbolja verzija sebe. Zvijezde vas u tome podržavaju, bit će ovo tjedan velike radosti.