Prvi mladi Mjesec u 2023. godine očekuje nas 21. siječnja u znaku Vodenjaka. Prema horoskopu, dobro je vrijeme da nježno posadite sjeme nove namjere i razmotrite sve što biste željeli manifestirati. Postavljanje namjera i kreiranje ciljeva može vas ispuniti osjećajem svrhe, stoga zaronite duboko i osjetite čemu se sljedećem želite posvetiti. To ne moraju biti veliki snovi, pokušajte biti nježni prema sebi i odbaciti osjećaj da uvijek trebate biti maksimalno produktivni i preopterećeni zadanim ciljem.

Ovaj mladi Mjesec osjećamo buntovno i potiče nas da prekinemo veze sa svojom prošlošću kako bismo se osjećali slobodnima i živima. Donosi svježu energiju i pomaže da se očisti paučina prošlosti. Zbog teških aspekata prošlih mjeseci osjećamo se kao da smo stigli s dugog i mračnog puta - sada trebamo biti strpljivi i pažljivo nastaviti koračati prema cilju. 

Ako želite upotrijebiti ovu svježu, novu energiju, napravite popis tri istaknute emocije koje biste željeli osjetiti u budućem periodu, a zatim pronađite načine da te osjećaje uključite u svoju svakodnevicu, čak i ako je to samo u maloj mjeri. 

Od 21. siječnja osjetit ćemo zamah, nekako prirodno će nas sve tjerati prema naprijed. Ali ostavite malo prostora da idete svojim tempom, bez forsiranja. Ne zaboravimo da promjene počinju tako da prvo promijenimo sebe.