HOROSKOP ZA VIKEND OD 17. DO 19. OŽUJKA: Vage očekuju mirni i ugodni dani, Strijelci su pomalo razdražljivi

Saznajte što horoskop za vikend od 17. do 19. ožujka 2023. donosi vašem znaku!

Pexels

Horoskop za vikend od 17. do 19. ožujka 2023. godine!

Ovan - Savjetuje vam se da kontrolirate svoju ljutnju jer to može stvoriti probleme, posebno u ljubavnim odnosima. Preopterećenost poslom također može utjecati na vaš osobni život. Pokušajte se bolje organizirati ovog vikenda. 

Bik - Posao ćete završiti prije roka, zračit ćete samopouzdanjem, odlučni ste i znate koji vam je cilj. Vaša vitalna snaga također je dobra i pomaže vam da donesete teške odluke u smislu poslovnog rasta.

Blizanci - Ljubazni ste prema drugima i spremni pomoći. Ovog ste vikenda usredotočeni na obaveze vezane uz vaš dom i obitelj. Osjećate njihovu podršku i u poslovnim pothvatima. 

Rak - Donijet ćete neke odluke koje bi se mogle pretvoriti u koristi u bliskoj budućnosti. Oni u vezi ili braku lako će pronaći rješenje za izazov s kojim se suočavaju. Očekuju vas bitni razgovori o budućnosti. 

Lav - Ako tražite partnera, sada dobro razmislite prije nego što se odlučite nekome pokloniti srce. Upoznajte bolje osobu koja vam se sviđa i ne žurite. Dobri su dani za učenje, upisivanje tečajeva, kreativne hobije... 

Djevica - Čak i ako osjetite neke gubitke ovih dana, oni će se na kraju pretvoriti u dobitak, samo dajte vremenu vremena. Izađite s društvom na zabavu, okupite obitelj, izolacija vam ne godi. 

Vaga - Osjećat ćete mir i sreću. Uz pomoć utjecajne osobe, promijenit ćete perspektivu koja se tiče vašeg posla. Sreća prati i one koji traže novi posao. Ljubavna veza je u harmoniji. 

Škorpion - Vaša vitalna snaga može vam pomoći da svoj projekt završite na vrijeme. Zvijezde vam donose nove prilike, koje mogu donijeti neočekivane koristi. Vaše financijsko stanje se poboljšava. 

Strijelac - Nedostatak strpljenja i nesanica mogu vas učiniti razdražljivima. Izbjegnite bilo kakve svađe i pazite koje riječi izgovarate kako ne biste uvrijedili blisku osobu. Razmislite prije nego što sklopite partnerstvo u poslu. 

Jarac - Očekuje vas bolja interakcija s drugima, a možete se povezati i s osobom koja će vas potaknuti da se razvijate. Na polju karijere mogući su novi planovi, a kod kuće renoviranja. Ako ste imali konflikte s partnerom, u ovom periodu mogu biti riješeni.

Vodenjak - Možete iskoristiti svoju kreativnost i smisao za umjetnost u uređenju kuće i radnog mjesta, što će vam donijeti dobre vibracije. Dobivate unutarnju energiju za borbu s negativnim okruženjem oko vas. 

Ribe - Možete biti sretni i mirni ovog vikenda. Uz pomoć komunikacijskih vještina riješit ćete mnoge probleme. Savjetuje vam se odmor da biste smanjili posljedice prekomjernog rada.