Sezona Ovna 2023. rasplamsava novu vatru. Nosi neke nevjerojatno odvažne, živahne i svježe energije zbog kojih bismo mogli osjetiti da se pred nama otvara potpuno novi svijet. Započinje ekvinocijem 20. ožujka i traje do 20. travnja. Tijekom tog vremena doživljavamo prekrasan mladi Mjesec u znaku Ovna 21. ožujka, Pluton koji prelazi u znak Vodenjaka po prvi put u više od 200 godina 23. ožujka, slatki i balansirajući puni Mjesec u znaku Vage 5. travnja i nevjerojatno snažnu pomrčinu Sunca 19. travnja. Ova pomrčina Sunca pada u znak Ovna, pokrećući novi ciklus pomrčina, donoseći val novih prilika i neke od najboljih manifestacijskih energija koje ćemo doživjeti tijekom cijele godine, piše foreverconscious.com. Pogledajmo sada što se sprema za svaki znak zodijaka.

Ovan

Mladi Mjesec u znaku Ovna 21. ožujka pojačat će vašu motivaciju i pokrenuti vas u boljem smjeru. Ako vaš rođendan pada unutar 3 dana od ovog mladog Mjeseca, ova će vas energija pratiti cijele godine. Iskoristite je za traženje novih prilika! Sve je moguće! Pun Mjesec u Vagi 5. travnja, može potresti pitanja srca, natjerati vas da konačno donesete odluku o važnoj vezi u svom životu. Također, može vas potaknuti da razvijete dublju vezu s nekim vama bliskim. Možda je osoba koju ste tražili cijelo vrijeme bila tu. Pluton se 23. ožujka pomiče iz Jarca u Vodenjaka, što donosi rijetku energiju u naše kozmičko polje. Pluton u Vodenjaku potaknut će probleme koji se odnose na vašu povezanost s ljudima i zajednicu. Ako imate projekt koji želite pokrenuti, vaša mreža prijatelja i poznanika može se pokazati kao vaša najvrjednija imovina. Kako se sezona Ovna bliži kraju, 19. travnja imamo nevjerojatnu pomrčinu Sunca. Ova pomrčina Sunca donosi neke od najboljih manifestacija energije koje ćemo vidjeti tijekom cijele godine, stoga posadite malo sjemena, iznesite svoje želje u Svemir i pogledajte kako će se stvari posložiti u vašu korist. Ako vaš rođendan pada blizu pomrčine Sunca 19. travnja, godina koja je pred vama bit će vrlo kreativna i vjerojatno ćete vidjeti kako se mnogi vaši snovi i vizualizacije ostvaruju.

Bik

Sezona započinje mladim Mjesecom u znaku Ovna 21. ožujka koji nosi nevjerojatno snažnu energiju za nove početke. Ako ste se osjećali pomalo nemotivirano i tromo, ova energija mladog Mjeseca potaknut će vas da poduzmete akciju. Ako trebate tražiti novi posao, ovaj mladi Mjesec je fantastično vrijeme za akciju. Ne dopustite da prilika propadne, čak i mala akcija može vam pomoći da maksimalno iskoristite ovu nevjerojatnu svježu energiju. Ubrzo nakon ovog snažnog mladog Mjeseca, Pluton prelazi u znak Vodenjaka. Pluton se pomiče otprilike svaka dva desetljeća što ovu energiju čini izuzetno rijetkom i posebnom za rad. Pluton je bio u zemljanom znaku, Jarcu, pa bi vam njegov prelazak u zračni znak Vodenjaka mogao donijeti olakšanje. Možda ćete se osjećati kao da ste došli do kraja dugog puta transformacije. Kako prelazimo u travanj pozdravlja nas pun Mjesec u znaku Vage. Ovaj Puni Mjesec 5. travnja sadrži neke prekrasne iscjeljujuće energije, podsjećajući nas da se vratimo u naše stanje cjelovitosti. Zatim ulazimo u sezonu pomrčina s pomrčinom Sunca u znaku Ovna 19. travnja. Ovo je blistava pomrčina koja donosi najljepše, najsvježije i najinspirativnije energije! Iskoristite ovaj Mladi Mjesec za sadnju sjemena i poduzimanje koraka naprijed. 

Blizanci

Dana 26. ožujka Mars konačno napušta vaš znak gdje je bio od kolovoza 2022. Mars je proveo jako, jako dugo vremena u vašem kutu zodijaka, prepravljajući vaše motivacije i razine energije. Ali sada je otišao, pomogao vam donijeti rješenje i zatvoriti sve u vašem životu što se činilo nedovršenim ili u limbu. Mladi Mjesec u znaku Ovna 21. ožujka donosi valove svježe energije na naše kozmičko nebo, nadahnjujući nas da razmišljamo drugačije i da stvaramo nove projekte za sebe. Kreativna energija je na vrhuncu, pa ako postoji nešto što želite stvoriti ili pokrenuti, ovaj Mladi Mjesec nudi savršenu inspiraciju za djelovanje. Dana 5. travnja nas pozdravlja pun Mjesec u znaku Vage. Osjetit ćete iscjeljujuće vibracije oko ovog punog Mjeseca. Možda ćete doživjeti iscjeljenje u vezi ili steći dublju svijest o tome kako se pokazati u društvu. Nakon ovog punog Mjeseca ulazimo u sezonu pomrčina. Pomrčine su uvijek vrlo transformativno vrijeme. Prva pomrčina je solarna pomrčina u znaku Ovna. Dostižući vrhunac 19. travnja, ova pomrčina Sunca  ima fantastičnu energiju za postavljanje namjera.

Rak

Mars ulazi u vaš znak 26. ožujka, dajući vam poticaj energije i pomažući vam da se bolje organizirate. Mogli biste osjetiti poriv da dublje razmislite o tome što vas doista pokreće naprijed. Mladi Mjesec u znaku Ovna 21. ožujka moćan je i savršeno je vrijeme za sadnju sjemena i razmišljanje o tome što želite iznijeti u svijet. Spojite ovo s Marsom u vašem znaku i nalazite se u jednoj od najboljih pozicija za obavljanje poslova i postizanje stvari u ovoj sezoni Ovna! Dana 5. travnja pozdravlja nas pun Mjesec u znaku Vage. Iz ovog punog Mjeseca teče snažna iscjeljujuća energija. Vjerojatno ćemo doživjeti neku vrstu iscjeljenja ili čak možemo primijetiti da su te rane iz naše prošlosti konačno omekšale i postale lakše podnošljive. Kako dublje ulazimo u travanj, ulazimo u sezonu pomrčina. Prva pomrčina sezone je 19. travnja i to je pomrčina Sunčevog mladog Mjeseca. Ovo je vrlo moćna pomrčina koja će otvoriti vrata novim počecima i svježim prilikama. Naša sposobnost manifestiranja bit će visoka pod ovom Pomrčinom, pa neka radi za vas!

Lav

Toliko je odvažne, vatrene energije na vašoj strani tijekom cijele sezone. Mladi Mjesec u Ovnu 21. ožujka donosi valove nove energije, što nas može potaknuti da razmišljamo drugačije i budemo kreativni! Iskoristite ovaj Mladi Mjesec za sadnju sjemena i postavljanje namjera, jedan je od najboljih koje ćemo doživjeti ove godine! Ubrzo nakon svijetlog mladog Mjeseca, Pluton prelazi u znak Vodenjaka. Osjetit ćete ovu energiju u svojim odnosima i doživjeti je u onima koji su vam najbliži. Pluton je planet moći, pa bi vrlo lako moglo biti da se okružujete novim i moćnim ljudima ili možda morate dobro razmisliti s kim se želite družiti. Dana 5. travnja pozdravlja nas pun Mjesec u Vagi. Postoji neka prekrasna iscjeljujuća energija povezana s ovim punim Mjesecom, posebno oko pitanja srca. Ovdje postoji prilika za pravo liječenje srca. Zatim prelazimo u sezonu pomrčina, koja je uvijek vrlo transformativno vrijeme. Prva pomrčina dogodit će se u Ovnu 19. travnja. To je pomrčina Sunčevog mladog Mjeseca koja nam donosi više svijetle i hrabre energije. Ova pomrčina ima izvrstan potencijal za manifestacije, pa zapišite ciljeve i ponudite ih Svemiru.

Djevica

Sezona počinje mladim Mjesecom u znaku Ovna 21. ožujka. Ovaj Mladi Mjesec nosi najsjajniju i najsvježiju energiju koju ćemo vidjeti cijele godine. Prigrlite ovaj mladi Mjesec radeći na stvaranju svježe i nove inspiracije u svom životu. Napravite neke promjene, osvježite svoj prostor... Nakon ovog mladog Mjeseca doživljavamo pomak Plutona u Vodenjaka. To se događa 23. ožujka i jedno je od najrjeđih i najposebnijih usklađivanja koje će se dogoditi ove godine. Pluton koji izlazi iz zemljanog znaka, Jarca, u zračni znak, može donijeti olakšanje ili suptilnu promjenu. Obratite pozornost na teme koje vam se pojavljuju u ovo vrijeme, možete primijetiti neka rješenja dugotrajnih problema koji su vas mučili. Dana 5. travnja doživjet ćemo pun Mjesec u Vagi koji nosi neke snažne iscjeljujuće energije -  možemo ih upotrijebiti za iscjeljenje srca od nekog odnosa i pomoći nam da produbimo veze u našim najintimnijim odnosima. Ako se želite ponovno povezati s nekim iz vaše prošlosti, ovaj pun Mjesec nudi vam podršku. Zatim prelazimo u sezonu pomrčina, koja je uvijek transformativno razdoblje. Pomrčine nas obično postavljaju tamo gdje trebamo biti i mogu donijeti iznenadnu promjenu ili preokret kako bi nas tamo doveli. Pomrčina u Ovnu 19. travnja ipak je dobra i vjerojatno će nam donijeti lijepe prilike i blagoslove. Ono što manifestirate ili iznesete u Svemir bit će uvećano, stoga svakako postavite svjesne, pozitivne namjere.

Vaga

Mladi Mjesec u znaku Ovna 21. ožujka donosi fantastičnu svježu energiju u vaš život koja potiče nove ideje i kreativne vizije. Možda ćete dobiti poticaj da upoznate nekoga posebnog ili da se pokažete svijetu na novi način. Ubrzo nakon mladog Mjeseca, Pluton prelazi u znak Vodenjaka po prvi put u našem životu. To će se dogoditi 23. ožujka, a iako će trajati samo nekoliko mjeseci, dat će nam predodžbu onoga što dolazi. Vodenjak je vaš zračni kolega pa ćete kroz Vodenjaka osjetiti Plutonove poteze. Obratite pozornost na bilo kakve promjene moći ili gdje možda držite svoju moć, budući da je Pluton jako povezan s ovim na osobnoj razini. Kako ulazimo u travanj, dočekuje nas pun Mjesec u vašem znaku! Pun Mjesec u Vagi 5. travnja nosi prekrasnu iscjeljujuću energiju, pomaže vam da otvorite svoje srce i navodi vas da na novi način razmišljate o zdravstvenim problemima. Možda ćete konačno osjetiti da možete voljeti i prihvatiti svoje tijelo ili ćete možda od prijatelja ili voljene osobe dobiti dirljiv dar koji vas podsjeća na vašu snagu i unutarnji sjaj. Ovaj Pun Mjesec je vrlo umirujući, stoga uživajte u njegovim zrakama! Nakon ove nježne energije punog Mjeseca, pozdravlja nas svijetla, odvažna, Sunčeva pomrčina! Dostižući vrhunac 19. travnja, ova pomrčina je vrlo transformativna i može donijeti neke iznenadne novosti u vaš život. 

Škorpion

Sezona Ovna nosi nevjerojatno inspirativnu i kreativnu energiju koja će vam sigurno donijeti nove prilike i ideje. Ako vam je potrebna promjena, sezona Ovna vam je može donijeti. Obratite pozornost na nove inspiracije i prilike koje će vas pronaći ispod mladog Mjeseca u znaku Ovna 21. ožujka. Ovaj Mlad Mjesec otvara vrata ka novom putu, pomažući vam da napravite korake u novom smjeru. Nakon ovog mladog Mjeseca, Pluton prelazi u znak Vodenjaka 23. ožujka, započinjući potpuno novi ciklus s kojim ćemo raditi sljedećih nekoliko desetljeća. Pluton je vaš vladajući planet, pa kad god se pomakne - što nije često - osjetit ćete to više nego većina! Pluton koji prelazi u Vodenjaka će postaviti novi ciklus kako se možemo povezati i uskladiti s našom osobnom moći. Kako prelazimo u travanj, imamo pun Mjesec u Vagi koji doseže vrhunac 5. On nosi neku iscjeljujuću energiju, koja može uzburkati emotivna pitanja. Ako ste se nosili s bolnom ranom u vezi, ovaj Puni Mjesec može donijeti olakšanje ili možda potrebu da se stvari stvarno riješe jednom zauvijek. Zatim stižemo u sezonu pomrčine. Prva pomrčina u sezoni je pomrčina Sunca u znaku Ovna 19. travnja. Ovo je snažna pomrčina za postavljanje namjera. Kreativna energija bit će na vrhuncu, pa znajte da je sve moguće! 

Strijelac

Početak sezone Ovna donosi odvažnu, svježu i nadahnjujuću energiju u kojoj će vaša vatrena priroda zasjati! Mladi Mjesec u Ovnu 21. ožujka otvara vrata novim prilikama i donosi fantastičnu energiju za postavljanje namjera i poduzimanje koraka za postizanje naših ciljeva. Ako postoji nešto što želite pokrenuti s mrtve točke ili projekt koji želite započeti, ovaj Mladi Mjesec bit će na vašoj strani. Nakon ovog mladog Mjeseca, Pluton prelazi u znak Vodenjaka po prvi put u našem životu. To se događa 23. ožujka i utrt će put većem ciklusu koji će se odvijati narednih desetljeća. Dana 5. travnja očekuje nas pun Mjesec u Vagi koji nosi neke iscjeljujuće energije, osobito oko pitanja srca. Ako prolazite kroz probleme u vezi, mogli biste otkriti da ovaj Puni Mjesec dovodi stvari do vrhunca. Također možete otkriti da vam ovaj Pun Mjesec donosi novu vezu. Zatim prelazimo u sezonu pomrčina koja je uvijek vrlo transformativno vrijeme. Prva pomrčina je pomrčina Sunca u znaku Ovna. To je snažna pomrčina za nove početke i nosi vrlo kreativne energije. Vjerojatno će nam donijeti nove mogućnosti i prilike. 

Jarac

Mladi Mjesec u znaku Ovna 21. ožujka uvodi nas u novu sezonu. U sebi krije toliko energije i samopouzdanja, pa ga svakako iskoristite za postizanje svojih ciljeva i snova. Svjesno razmislite o tome što želite manifestirati i znajte da će Svemir biti na vašoj strani. Iako je ovaj mladi Mjesec pun prilika, osjetit ćete još jednu kozmičku energiju možda jednako snažno, a to je Pluton koji izlazi iz vašeg znaka. Pluton je u Jarcu od 2008., gdje je marljivo radio na transformaciji svakog kutka vašeg života. Ali sada, 23. ožujka, Pluton prelazi u znak Vodenjaka. Činit će vam se da je teret skinut s vaših ramena. Osjetit ćete završetak bilo kojeg putovanja koje je Pluton provodio u vašem životu. Kako prelazimo u travanj, imamo pun Mjesec u Vagi, koji doseže vrhunac 5. travnja. Ovaj Puni Mjesec nosi snažne iscjeljujuće energije, pomažući vam da se riješite svih briga, strahova ili tjeskoba koje su vam se motale po glavi. Možda ćete otkriti da ste jači i sposobniji nego što mislite i da stvari nisu tako loše kao što ste se bojali. Nakon ovog punog Mjeseca, prelazimo u sezonu pomrčina! Pomrčine nas uvijek postavljaju tamo gdje trebamo biti, a pomrčina Sunca u znaku Ovna 19. travnja će vam otvoriti neka nova vrata. 

Vodenjak

Pred vama su velike promjene tijekom sezone Ovna jer Pluton prelazi u vaš znak, gdje će ostati sljedećih nekoliko desetljeća! Pluton će prijeći u Vodenjaka 23. ožujka, ali će ulaziti i izlaziti do sljedeće godine. Pluton je planet transformacije i osobne moći. Vrlo je vjerojatno da će se nešto u vašem životu promijeniti tijekom godina koje dolaze i da ćete zakoračiti u novu moć. Uvijek je teško predvidjeti što Pluton može donijeti, ali znajte da ćete se kroz sve to ponovno roditi. Sada se vratimo na mladi Mjesec u Ovnu 21. ožujka - on nosi fantastičnu energiju za postavljanje namjera i može vam donijeti nove prilike. Puno je te energije u ponudi kroz sezonu Ovna, stoga ostanite otvoreni! Dana 5. travnja imamo pun Mjesec u Vagi koji ima snažnu iscjeljujuću energiju, osobito oko emotivnih pitanja i u našim vezama s drugima. Zatim prelazimo u sezonu pomrčina koja je uvijek transformativno vrijeme. Prva pomrčina je pomrčina Sunca u znaku Ovna 19. travnja. Ona sadrži visoko kreativnu energiju koja nam može pomoći da manifestiramo i iznesemo svoje kreacije u svijet. Iskoristite ovu pomrčinu da poduzmete nešto što već dugo želite!

Ribe

Sezonu Ovna otvara mladi Mjesec u znaku Ovna 21. ožujka koji nosi snažnu energiju za nove početke. Može potaknuti našu motivaciju, donijeti svježu inspiraciju i savršen je za poduzimanje koraka prema našim ciljevima i snovima. Svakako iskoristite ovaj mladi Mjesec u svoju korist poduzimajući korake u pozitivnom, novom smjeru. Čak se i najmanji koraci mogu računati. Nakon ovog mladog Mjeseca, Pluton, planet smrti i ponovnog rađanja prelazi u znak Vodenjaka po prvi put u našem životu. Pluton provede oko 20 godina u svakom znaku zodijaka, pa je njegov potez rijetka i posebna stvar! Što se vas osobno tiče, mogli biste otkriti da vas Plutonov prelazak u Vodenjaka dovodi u vezu s nekim moćnim ljudima koji vam mogu pomoći da ubrzate svoju karijeru. Nakon toga imamo pun Mjesec u Vagi koji doseže vrhunac 5. travnja. Pun Mjesec sadrži neke duboko iscjeljujuće energije koje mogu potaknuti emocije oko stvari srca ili strastvenog projekta na kojem ste radili. Nešto će se možda morati dovršiti ili riješiti pod ovim punim Mjesecom. Nakon punog Mjeseca ulazimo u sezonu pomrčina, koja je uvijek vrlo transformativno i iznenađujuće doba. Prva pomrčina je pomrčina Sunca u znaku Ovna 19. - sadrži vrlo kreativne energije koje mogu otvoriti vrata novim mogućnostima i inspiracijama. To je snažna pomrčina za postavljanje namjera i gledanje kako se Svemir usklađuje da ih ostvari.