Mjesečni kineski horoskop za ožujak 2023. godine - ako ne znate koji ste znak, provjerite OVDJE.

Štakor - Otkrivate svoju unutarnju snagu. Pazite na svoje financije, nemar može rezultirati velikim troškovima i dugovima. Ne dozvolite da emocije zasjene um: dobro razmislite prije nego što bilo što kažete. Budite kreativni, to će vam dati snagu i motivaciju da nastavite dalje.

Bivol - Polako ali sigurno idete ka svom cilju. Ne dozvolite da vas zaustavi činjenica da rezultati još uvijek nisu vidljivi- nastavite se truditi. Pažljivo postavite svoje prioritete. Pustite suvišno u korist važnog. Nikome ne zavidite i naučite priznati svoje greške.

Tigar - Novi mjesec će donijeti nove mogućnosti posebno na polju karijere. Prihvatite ponude za novi posao ili poziciju ako vam je potrebna promjena. Kontrolirajte svoje troškove - sada nije najbolje vrijeme za preveliku potrošnju. U romantičnoj vezi, vaši postupci mogu biti protiv vaših misli, što će zbuniti vašeg partnera. Objasnite mu kako se osjećate.

Zec - Bit će to uspješan mjesec u svakom pogledu. U profesionalnom životu konačno ćete pronaći rješenje koje će vam omogućiti da nastavite dalje. I u financijskom sektoru je sve stabilno. Svaki poduhvat ovog mjeseca bit će uspješan. Samci imaju sve šanse da pronađu svoju ljubav. 

Zmaj - Mogli biste se suočiti s nekim razočaranjem koje je nužno prihvatiti. Ovo će utjecati na vaše opće stanje, ali zapamtite da se Sunce uvijek krije iza oblaka, a nove nade će vrlo brzo ući u vaš život. Ne pokušavajte kontrolirati ono što nije u vašoj moći, kao što su misli i postupci drugih ljudi. Fokusirajte se na posao. 

Zmija - Ovaj mjesec neće biti tako spokojan kao prošli. Razumijevanje vaših grešaka pružit će vam nove mogućnosti za rast. Samo vi ste glavni razlog vaših pobjeda i neuspjeha. Slušajte savjete, prijateljska podrška vam je sada neophodna. Pripazite što i kako govorite - vaše riječi mogu biti oštre i povrijediti bližnje. 

Konj - Ovog mjeseca posvetit ćete se dubljem razumijevanju vaših prošlih odluka. Sada će i manje odluke imati velike posljedice po vas, zato si ne dozvolite neozbiljnost i lakomislenost. Timski rad vam donosi uspjeh na profesionalnom planu. Samce čeka ugodno  poznanstvo, ali oni koji su dugo u vezi su na prekretnici - ostati li otići.

Koza - Proljeće će sa sobom donijeti duh obnavljanja. Ovo se odnosi na sve u vašem životu: od eksperimentiranja s izgledom do stvaranja novih veza na profesionalnom planu. Pred vama će biti neke zaista dobre prilike. U ljubavnim odnosima, prvi dojam može biti vrlo varljiv pa nemojte žuriti sa zaključcima.

Majmun -Mogli biste dobiti važne potvrde vaše ispravnosti. Pored moralne satisfakcije, ovo će vam donijeti nove financijske mogućnosti. Budite pažljivi prema svom zdravlju, odbacite loše navike. U romantičnoj vezi, idealizacija partnera može se pokazati razočaravajućom, budite iskreni prema sebi i prema drugima. Otpustite prevelika očekivanja.

Pijetao - Ostanite mirni u svakoj situaciji. Budite oprezni prilikom većih kupnji - nepromišljenost vas može koštati.  U romantičnim vezama važno je iskazati svoje osjećaje. Ako ste dali sve od sebe, a veza i dalje ne funkcionira, vrijeme je da krenete dalje... Mislite na sebe i vrlo brzo će nova ljubav ući u vaš život.

Pas - U profesionalnim aktivnostima, promjena perspektive će vam dati novu inspiraciju i donijeti dobre rezultate. Zanemarite kritike, istina je na vašoj strani. Vaša privlačnost i šarm sada posebno dolaze do izražaja, ali pazite kome poklanjate srce. 

Svinja - Nalet energije koji ćete doživjeti ovog mjeseca udahnut će novi život starim projektima. Svaka nova informacija će otvoriti nove perspektive. Ne odbijajte sudjelovanje u kreativnim i društvenim događajima, ovo će vas ispuniti inspiracijom i omogućiti vam da steknete nova poznanstva. 

Izvor: sensa.mondo.rs