U nastavku vam donosimo numerološku prognozu za proljeće 2023. godine po mjesecima!

Ožujak
Donosi promjene u život svakog čovjeka: za nekoga će to biti na profesionalnom planu, za nekoga promjene stvaralačke prirode, za nekoga one na duhovnom planu. Ovoga se ne treba plašiti jer poslije promjena i padova uvijek dolazi do uspona. Ožujak vam omogućava da pokažete svijetu sve svoje kreativne kvalitete. S obzirom na to da ova godina donosi veoma snažan napredak, u ožujku se ta energija pokreće - možemo iskoristiti sve svoje talente, resurse, mogućnosti i napraviti neku vrstu kreativnog projekta. 

Ožujak je dobar za orijentiranje vaših projekata na zajednicu i njihovo predstavljanje široj javnosti. Ako ste plesač, pjevač, glazbenik, osoba iz šire javnosti, onda će ovi talenti biti posebno traženi u ožujku. Samo naprijed i iskoristite svoju šansu! Da biste postigli cilj, morat ćete proći kroz prepreke i poteškoće. Moguće je da ćete morati raditi više no obično. Pokušajte se izdići iznad situacije. Pozitivan aspekt u ožujku 2023. bit će sposobnost da budete u toku sa svime što se oko vas događa. Ako vam se pruže prilike, odgovorite na njih. 

Travanj
Ovaj nam mjesec daje unutarnju snagu, mudrost i puno mogućnosti, radom i trudom postiže se uspjeh u poslu. Ali travanj, između ostalog, donosi i poteškoće koje se mogu odnositi na putovanje ili preseljenje. Mnogi od nas u travnju krenut će 'od nule' i početi stjecati iskustvo u nekom novom području života. Također daje priliku da komunicirate s velikim brojem ljudi, bit ćete pozvani na druženja, ovog mjeseca će biti mnogo događaja. Pozitivan aspekt će biti unutarnja snaga duha, sposobnost da se izdrže sve poteškoće i bilo kakve prepreke. 

Svibanj
Svibanj ukazuje da ćemo morati naučiti bolje čuti, slušati i razumjeti jedni druge. Budite spremni za kompromise u vašim odnosima. Možda će za vas to biti žrtva u tom trenutku, ali će se ta žrtva kasnije pretvoriti u blagoslov ili vrlo dobar početak za budućnost. Veoma važna tema u svibnju je obitelj. Stoga, pokušajte s najbližima izbjeći svađe i sukobe. Održavajte odnose sa svojim voljenima u harmoniji. 

Mjesec ukazuje da će se glavne radnje i događaji razvijati oko vaše obitelji kao i oko pravnih pitanja. Moguća su renoviranja, dekoracija doma, promjena namještaja. Pravna i obiteljska pitanja također mogu biti povezana. Pozitivan aspekt će biti sposobnost da se pomirite s okolnostima koje vam se ne sviđaju i prihvatite ih. Možda će vam trebati nečija podrška ili će se u okruženju pojaviti osoba kojoj je potrebna vaša podrška. Tada će zadatak mjeseca biti pomoći ovoj osobi. Mjesec je dobar da ojačate odnose i izgradite udobno gnijezdo.

Izvor: sensa.mondo.rs