POMRČINA 5. SVIBNJA NOSI SUOČAVANJE S PROŠLOŠĆU I ZAVRŠETKE: Evo rituala koji će vas nježno voditi kroz ove energije

Pomrčina Mjeseca 5. svibnja 2023. može donijeti promjene koje nam dozvoljavaju da otpustimo prošlost i usmjerimo život u novom pravcu koji će nam više služiti. Otpuštimo staro, stvorimo novo!

Shutterstock

Pomrčina Mjeseca u Škorpionu dostiže vrhunac 5. svibnja 2023. i može donijeti iznenadne završetke, otkriti tajne ili nanovo aktivirati događaje iz prošlosti koji zahtijevaju našu pozornost. Ovo je posljednja pomrčina na relaciji Bik/Škorpion koje su započele u studenom 2021. godine. Iako postoji težina povezana s ovom pomrčinom, također se čini da nas Svemir podsjeća da se predamo, pronađemo svoju slobodu i ponovno osjetimo znatiželju i uzbuđenje zbog onoga što je pred nama. Vjerujte da je sve što ode tijekom ove pomrčine zaista i trebalo otići te da je to za vaše najveće dobro. Iskoristite ovaj period kako biste se prebacili na novo poglavlje života koje je usklađenije s vašim autentičnim 'ja'.

Evo rituala koji će vas nježno voditi kroz ove energije, a možete ga prakticirati sve do 15. svibnja 2023. 

Započnite s meditacijom. Nakon što završite, uzmite olovku i papir i dovršite svaku od ovih rečenica. Također, možete slobodno pisati što god vam padne na pamet:

"Želim se osloboditi..."
“Najviše se osjećam blokirano kada...”
“Navike koje mi više ne služe su...”
“Previše brinem o...”
“Vrijeme je da prestanem…”
"Otpuštam svoju kontrolu nad..."

Nastojte pisati barem 10-20 minuta. Potaknite se da kopate duboko. Nakon pisanja, pročitajte ono što ste napisali i razmislite o svim uvidima. Uzmite svoje papire i istrgajte ih na trakice. Zamislite da pri svakom kidanju aktivno otpuštate sve što vam više ne služi. Također možete reći sljedeće: 'Pod svjetlom pomrčine Mjeseca u Škorpionu tražim da sve ono što mi više ne služi, sve što me sputava, sve što me sprječava da budem ono što sam istinski i živim svoj najautentičniji život, bude nježno i bez napora pušteno iz mog života. Hvala. Hvala. Hvala.' 

Stavite svoje poderane papire na tanjur i na vrh stavite kockice leda. Led koji se topi na vašim papirima simboličan je za otpuštanje i isparavanje onoga što vam više ne služi. Nakon što se led otopi, možete baciti papire. Vaš ritual je završen!