Mjesečni horoskop za svibanj 2023. godine!

Ovan
Početkom mjeseca imate sreće s financijama. Bit će vam ponuđeni profitabilni projekti i razne mogućnosti da poboljšate svoje materijalno blagostanje. Važno je odbaciti sumnje i hrabro zakoračiti u nešto novo. Putovanja se očekuju se krajem svibnja. Tijekom cijelog mjeseca postoje dobre šanse za stjecanje korisnih kontakata i veza. 

Bik
Predstavnici elementa zemlje bit će vrlo aktivni i vitalni. Imat ćete dovoljno snage da provedete u djelo sve zamišljene planove. Vaš magnetizam neće ostati neprimijećen. Aura uspjeha će vam omogućiti da zauzmete povoljniju poziciju na poslu. Financijska situacija također se popravlja.

Blizanci
Mogli biste osjetiti nedostatak energije. Češće posjećujte prirodu kako biste se napunili energijom i uzemljili. Početak mjeseca je odličan za duhovne prakse. Krajem mjeseca, predstavnici ovog horoskopskog znaka osjetit će da život postaje sve bolji: vraća se želja za stvaranjem i druženjem. Motivacija će se vratiti i omogućit će vam da uspješno provedete sve svoje planove.

Rak
Svibanj će biti ispunjen društvenim aktivnostima. Očekuje vas puno ugodne komunikacije s prijateljima i istomišljenicima. U posljednjoj trećini mjeseca, mogli biste osjetiti umor i potrebu za duljim odmorom. Slušajte signale svoga tijela kako zbog prevelike količine obaveza ne biste ugrozili zdravlje.

Lav
Svibanj otvara odlične financijske izglede za Lavove. Realizacija nekog zadatka ili projekta približit će vas još bliže vašem glavnom životnom cilju. Stoga, nemojte biti lijeni kako ne biste propustili priliku. Krajem mjeseca Lavovi će proširiti svoj društveni krug. Nova poznanstva će imati pozitivan utjecaj na vas.

Djevica
Privlačit će vas sve strano, pa nije isključeno putovanje u inozemstvo. Putovanje će vam omogućiti da uronite u filozofska razmišljanja i opuštanje, kao i da steknete nova znanja o znanosti, povijesti i ljudima uopće. Nalet snage krajem mjeseca omogućit će vam napredak u karijeri.

Vaga
Svibanj nije mjesec u kojem biste trebali poduzimati veće rizike. Radije se posvetite svakodnevnim obavezama, hobijima i novim učenjima. Povoljan je period za upisivanje edukacije, tečaja... Vaša privlačnost i senzualnost privlači sve oko vas, zračite.

Škorpion
Više i pozornije slušajte mišljenje poslovnih partnera i supružnika, inače lako može doći do sukoba u kojima će prednost biti na njihovoj strani. Da ne biste stekli neprijatelje u svibnju, važno je biti fleksibilan i naučiti raditi kompromise. Krajem mjeseca posebno pripazite na financije.

Strijelac
Bit ćete inovativni u poslu, a komunikacija s kolegama također će vam donositi radost. Pripazite na životnu ravnotežu - ne zaboravite, osim posla, misliti i a sebe i svoje zdravlje. Posljednje dane mjeseca najbolje je provesti u društvu partnera i otići na kratak put, uživat ćete u njihovoj podršci i ljubavi.

Jarac
Svibanj će za vas biti vrlo sretan. Predstavnicima znaka koji žele ljubav ili romansu, spojevi će donijeti mnogo lijepih emocija. Rad će vas također inspirirati, bit ćete vrlo kreativni na poslu. Druga polovina mjeseca zahtijeva od vas da prebacite fokus na zdravlje. Obratite pažnju na prehranu i spavanje.

Vodenjak
U svibnju ćete rješavati pitanja vezana za nekretnine i obiteljske poslove. Moguća je aktivnija komunikacija s rođacima. Želja za promjenom bit će velika. U drugoj polovici mjeseca očekujte rasterećenje - imat ćete više vremena za kreativnost, sport, uživanje... Također, kraj svibnja donijet će romantiku u vezi s partnerom.

Ribe
Članovi obitelji će prebacivati pažnju na sebe i aktivno ćete biti uključeni u njihov život, posebno na početku mjeseca. U svibnju ćete osjetiti nalet inspiracije i, usprkos opterećenju posla, pronaći ćete vrijeme za sve. Mjesec je povoljan za renoviranje doma, generalno čišćenje ili kupovinu namještaja.