Sezona Bika 2023. počinje 20. travnja, čime je njezin datum početka smješten točno između moćne pomrčine mladog mjeseca u Ovnu i retrogradnog Merkura. Sva ova energija pomrčine i retrogradnosti začinit će prizemljenu, zemljanu sezonu Bika, vodeći nas da transformiramo, probudimo i pomaknemo svoje živote u višem i usklađenijem smjeru.

Sezona Bika uvijek daje prednost malim, metodičnim i praktičnim koracima koji su ukorijenjeni u dugoročnim strategijama, a ne kratkoročnim. Od nas se traži da gledamo u budućnost i da osiguramo da stvaramo čvrste temelje dok putujemo prema našim ciljevima i snovima, piše foreverconscious.com

Ovan
Sezona Bika počinje točno na kraju pomrčine Sunca mladog Mjeseca u znaku Ovna. Ova moćna pomrčina bit će trenutak ponovnog rođenja za vas i vjerojatno će vam se otvoriti nove prilike. Kako se vaša sezona bliži kraju i energije pomrčine Sunca počinju se integrirati u vaše biće, možda ćete morati obratiti pozornost na svoje zdravlje i opću dobrobit. Budite sigurni da slušate svoje tijelo. Kako se približavate pomrčini Mjeseca u znaku Škorpiona 5. svibnja, financijska pitanja mogu doći u razmatranje. Ovo je dobro vrijeme da dovedete u red svoje financije. Energija ove lunarne pomrčine mogla bi se činiti prilično intenzivnom, problemi s novcem mogli bi iskrsnuti, a vi biste mogli osjećati puno emocija koje ključaju ispod površine. Svakako odvojite vrijeme da duboko kopate i otkrijete što vas stvarno muči. Ovdje postoji potencijal za neke proboje i aha trenutke ako ste voljni obaviti posao. Merkur će također biti retrogradan tijekom sezone Bika od 21. travnja do 14./15. svibnja. Merkur donosi usporavanje, ali je odlično vrijeme da nastavite raditi na svim onim projektima koje ste započeli, a još niste završili. Jupiter, planet ekspanzije i obilja, također će biti na vašoj strani, pomažući vam da proširite svoju viziju i donesete prilike, ali do kraja sezone Bika 16. svibnja, Jupiter će ući u Bika, a ova će obilna energija otići s tim. Iskoristite Jupiterovo vrijeme u Ovnu dok možete!

Bik
Pred vama je velika i naporna sezona, ali Sunce je u vašem kutu zodijaka i omogućuje vam da sjajite! Vaša sezona počinje na kraju pomrčine Sunca u znaku Ovna, koja vam je možda donijela neke iznenađujuće informacije ili nova otkrića. Pomrčine obično donose sudbonosne događaje koji nas guraju dalje na putu naše duše. Oni su poput kvantnih skokova u novo stanje svijesti. Razmislite o najvišoj viziji za sebe i onda djelujte s tog mjesta. Možda ćete osjetiti kako se sprema neki intenzitet dok se budete približavali pomrčini Mjeseca 5. svibnja. Ovo je malo izazovnija pomrčina i mogla bi okončati nešto s čime ste se bavili zadnjih 18 mjeseci. Ova Mjesečeva pomrčina također bi mogla pokrenuti probleme u odnosima, usmjeravajući vas da se usredotočite na svoje veze s drugima. Samo budite jasni sa svojim granicama i sve će biti dobro. Merkur će veći dio vaše sezone biti retrogradan i u vašem znaku, što znači da ćete snažno osjetiti njegove učinke. Retrogradni Merkur u vašem znaku može stvoriti mentalnu maglu i potaknuti vas da razmišljate o prošlosti. Prošlost ne možete promijeniti, ali možda ipak postoji nešto što iz nje možete naučiti. 16. svibnja, Jupiter, planet ekspanzije i obilja prelazi u vaš znak, dopuštajući vam da uberete blagodati njegove sretne energije! Imati Jupiter u svom znaku može proširiti vaš život na nove i zanimljive načine. Također vam može pomoći da se usredotočite na širu sliku, omogućujući vam da vidite stvari iz više perspektive. Iako se Jupiterova energija smatra pozitivnim predznakom, uvijek je dobra ideja voditi računa o pretjeranom uživanju ili činjenju bilo čega prekomjernog kada posjeti vaš znak. Uživajte u rođendanskoj sezoni i svakako odvojite vrijeme za slavlje!

Blizanci
Nakon vatrene sezone Ovna, sezona Bika donosi prizemni, sporiji tempo. Merkur, vaš vladajući planet, bit će retrogradan početkom sezone 21. travnja, vodeći vas da saberete svoje misli i razmislite o putovanju koje ste prošli. Ovaj reflektivni prostor trebao bi biti dobrodošla promjena u brzom ritmu posljednjih nekoliko tjedana, pa se svakako oslobodite i razbistrite misli. Pomrčina Mjeseca u Škorpionu 5. svibnja može vas potaknuti da preispitate kako provodite svoje vrijeme i kojim projektima se želite posvetiti. Ovo je tema koja je u tijeku već neko vrijeme, ali ova Pomrčina ukazuje na prekretnicu ili možda na prijelaznu točku u kojoj možete djelovati na ono što zove vašu dušu. Budući da je ovo pun Mjesec, lunarna pomrčina, možda ćete morati odustati od jednog ili dva projekta. Također se može dogoditi da se projekt na kojem ste radili neko vrijeme prirodno završi, što vam omogućuje prijelaz u nešto drugo. Vaše vam zdravlje također može biti u fokusu dok Sunce prelazi u Bika. Sjajno vrijeme da odete na zdravstveni pregled. Energija sezone također vas podržava da se nagradite za sav svoj naporan rad! Odmorite se, rezervirajte spa dan i isključite svoje uređaje. Učinite ono što vas  najviše opušta. Sezona Bikova puna je užitka, ali put užitka može brzo dovesti do pretjeranog uživanja ili davanja prednosti kratkoročnim dobitcima u odnosu na dugoročne dobitke. 

Rak
Pomrčina Sunca u znaku Ovna 19. i 20. travnja moćna je za vas, a kako počinjemo sezonu Bika, možda ćete jahati na valovima visoke vibracije onoga što je ova pomrčina donijela u vaš svijet. Ova pomrčina Sunca također može potaknuti razmišljanja o vašoj svrsi. Možda ćete se osjećati pozvanima da promijenite smjer, posebno kada je u pitanju vaša karijera. Ili alternativno, možda samo razmišljate kako stvoriti više značenja u svojoj svakodnevnoj rutini. Ova pomrčina otvara vrata, stoga postavite neke namjere i pogledajte što će uletjeti. Kako započinjemo sezonu Bika, Merkur postaje retrogradan 21. travnja. Retrogradni Merkur može stvoriti malo mentalno trome energije, ali ovo bi moglo biti dobro! Kada se osjećamo mentalno tromo, pozvani smo pogledati unutra i raditi iz svojih intuitivnih osjetila, a to može biti vrlo moćno, posebno za vas, Rakovi. Vaša intuicija vjerojatno će biti posebno oštra u ovom razdoblju i može vas potaknuti da skinete slojeve koji vas koče kada treba živjeti svoju svrhu ili pronaći smisao za kojim žudite. Pomrčina Mjeseca u Škorpionu 5. svibnja donosi jaku energiju. Ako to osjećate, to bi mogao biti znak da preuzimate previše ili možda ne izdvajate dovoljno vremena za zadovoljstvo i zabavu. Mjesec je vaš vladajući planet, tako da ćete uvijek snažno osjećati energiju pomrčine, ali ovo je dobro vrijeme da stvorite više ravnoteže u svom životu. Ova pomrčina također pokreće pitanja srca, tako da bi ljubavna veza mogla doći kraju ili biste se mogli osjećati drugačije o situaciji u vezi u vašem životu. Informacije također mogu biti otkrivene, mijenjajući vaše osjećaje o nekoj osobi. Ovdje postoji šansa da se pojavi dublja ljubav, ali također može biti situacija u kojoj konačno odlučujete da zaslužujete bolje. 

Lav
Pomrčina Sunca 19. i 20. travnja je ono što trebate promatrati jer ste usko povezani s energijama Sunca. Ova pomrčina tehnički pada u sezonu Ovna, ali njezini će se učinci preliti u sezonu Bika, koja počinje dan nakon pomrčine. Pomrčina Sunca u Ovanu mogla bi vas odvesti na putovanje u inozemstvo ili bi se možda otvorila nova prilika koja će proširiti vaš način razmišljanja. Ova eklipsa će vam otvoriti neka nova vrata, ali čini se da će vam otvoriti i um. Upoznajete se s novim ljudima, novim načinima postojanja i novim svjetovima kojima možda prije niste bili izloženi. Dok se vaš um širi na nove razine, vidjet ćete kako se to prelijeva na sva područja vašeg života. Mijenjate način na koji razmišljate i ono u što vjerujete da je moguće, a promjene će zbog toga uslijediti. Ova pomrčina u znaku Ovna dio je novog ciklusa s kojim ćemo raditi do 2025., tako da će trebati vremena da ova ekspanzivna energija promijeni i transformira vaš život. Iako imate ovu nevjerojatnu ekspanzivnu energiju koja se odvija zahvaljujući pomrčini, Merkur je retrogradan od 21. travnja nadalje. Retrogradni Merkur može izoštriti našu intuiciju, ali i stvoriti mentalnu maglovitost. Dok se vaš um po prvi put otvara novim razinama, možda će biti zbunjujuće znati što misliti, kako nastaviti i pronaći najbolji način da krenete naprijed. Ako se osjećate neodlučno tijekom sezone Bika, polako. Bit će vam korisno razmišljati dugoročno i poduzimati male, metodične i praktične korake. U svibnju nas pozdravlja pomrčina Mjeseca u Škorpionu. Ova pomrčina Mjeseca 5. svibnja može potaknuti duboke emocije koje se moraju pojaviti i razjasniti. Vaš dom i obiteljski život mogu biti u središtu ove pomrčine, ali to je prilika da stvorite okruženje puno ljubavi i podrške.

Djevica
Sezona Bika počinje na kraju pomrčine Sunca u znaku Ovna. Ova je pomrčina Sunca snažna i njezini će se učinci osjećati i sljedećih tjedana. Može donijeti neke važne odluke koje je potrebno donijeti. Možda ćete se naći u teškoj, ali nužnoj situaciji. Moguće je da ste konačno pozvani djelovati na nešto što je bilo nestabilno ili je već neko vrijeme zahtijevalo vašu pozornost. Vaše financije također mogu biti istaknute pod ovom pomrčinom, i čini se vrlo pozitivnim! Ostanite otvoreni prema obilju svemira, jer se čini da je na vašoj strani. Sezona Bika obično donosi sporiju energiju, ali to se dobro uklapa s vašim zemljanim kvalitetama. Ovo usporavanje će vam dati priliku da dođete do daha i nađete vremena za zadovoljstvo. Sezona Bika uvijek nas podsjeća da zastanemo i uživamo u društvu onih koje volimo, stoga ih držite blizu srca tijekom sezone! Merkur, vaš vladajući planet, postat će retrogradan 21. travnja, što će također pridonijeti usporavanju energija. Retrogradni Merkur može donijeti mentalnu maglu, ali to je samo zato da bismo mogli ući unutra i poslušati svoja tiša, suptilnija osjetila. Također možete usmjeriti ovu energiju retrogradnog Merkura u osvježavanje svojih vještina ili temu o kojoj želite znati više. Učenje i upijanje novih informacija iz svijeta oko vas izvrstan je način za kanaliziranje ove retrogradne energije. Pomrčina Mjeseca u Škorpionu 5. svibnja dolazi pred kraj sezone i nosi određeni intenzitet. Ova pomrčina u znaku Škorpiona može donijeti zaključak oko situacije koja vas muči već neko vrijeme. Možda ćete morati imati težak razgovor. Budite jasni i konkretni jer ćete tako izbjeći zabunu ili pogrešnu komunikaciju.

Vaga
Početak sezone Bika nalazi se točno između pomrčine Sunca u znaku Ovna i početka retrogradnog Merkura. Ova prijelazna točka u sezonu Bika donijet će intenzitet, a snažne energije će teći kozmičkim nebom, skrećući vašu pozornost na vaše odnose. Kao Vaga, vrlo ste dobri u razmišljanju o drugima i zamišljanju sebe na njihovom mjestu. Uvijek mislite na ono što je pošteno i pravedno i vrlo ste nježni u svom pristupu. Pod ovom pomrčinom Sunca u znaku Ovna, međutim, možda ćete morati biti čvrsti u svojim granicama i onome što želite tolerirati. Komunikacija će ovdje biti ključna, stoga razmislite o tome što mislite, a zatim razjasnite kako to izražavate drugima. Iako se možda borite s nekom ljubavnom vezom, postoji dobra šansa da bi ta borba mogla dovesti do dublje i smislenije veze. Pomrčine obično dolaze u paru, tako da će partner ovoj pomrčini biti pomrčina Mjeseca u Škorpionu 5. svibnja. Ova će pomrčina pokrenuti probleme koji se odnose na vašu vlastitu vrijednost. Ovi problemi s vlastitom vrijednošću mogu biti povezani s problemima u vezi koje ste iskusili tijekom Sunčeve pomrčine. Pod ovom Mjesečevom pomrčinom, možda ćete biti privučeni da uđete unutra i razmislite o tome gdje bi vam se mogli pojaviti problemi sa samopoštovanjem ili vlastitom vrijednošću. Pomrčina Mjeseca također bi mogla potaknuti probleme u vezi s vašim financijama i prihodom. Također možete otkriti da je projekt ili posao na kojem ste radili došao kraju. Ako je to slučaj, vjerujte da će se uskoro otvoriti nova vrata, koja će vas odvesti do nečega što je više usklađeno s višim osjećajem samopoštovanja i ljubavi prema sebi. Vage, tako ste dobri u zaštiti i brizi za potrebe drugih, ali pod suncem Bika, a posebno kako ulazimo u svibanj, morat ćete vratiti pozornost na sebe.

Škorpion
Sezona Bikova donosi pomrčinu u vašem znaku 5. svibnja. Ovo će biti djelomična lunarna pomrčina punog Mjeseca. Ova pomrčina punog Mjeseca pokrenut će transformaciju koja se odvijala u posljednjih 1,5 godinu. Ovo transformacijsko putovanje potaknuto je nedavnom postavom pomrčina koje su sve pale u Bika i Škorpiona. Škorpion je, naravno, vaš znak, ali Bik se nalazi nasuprot vas na zodijačkom kotaču, čineći te pomrčine također značajnim. Zapravo, kada Sunce sja u Biku, ono se obasjava ravno do vas zbog vašeg položaja u kozmosu. Ova reflektirajuća zraka koja vas obasjava usmjerit će vaše odnose i način na koji odaberete interakciju s drugima. Ovo nisu samo vaše romantične veze, već sve veze koje održavate u životu. Sezona Bika općenito vam omogućuje da se osjećate otvorenije i povezanije s drugima, a to će biti pojačano 2023. jer neposredno prije nego što Sunce prijeđe u ovaj zemljani znak, imamo snažnu pomrčinu sunca u znaku Ovna. Ako ste se nosili s teškom situacijom u vezi, ova pomrčina može donijeti svježu energiju, usmjeravajući vas da drugačije gledate na stvari ili možda promijenite svoju perspektivu na nešto svjetlije. Možda ćete se u ovom trenutku osjećati i povezanije sami sa sobom, dopuštajući da ideja da ste vi vaš najvažniji odnos bude vjerodostojnija. Dok pomrčina u Ovnu tehnički pada u sezonu Ovna, njezin intenzitet znači da ćemo ga osjećati tijekom cijelog travnja. Međutim, do svibnja ćemo osjetiti kako se kreću vibracije pomrčine Mjeseca. Kao što je ranije spomenuto, postoji još jedna pomrčina u Škorpionu 5. svibnja. Ova Lunarna pomrčina punog Mjeseca dio je ovog transformativnog putovanja kroz koje ste prolazili. Ova će pomrčina pokrenuti vašu potrebu da se vratite sebi, da se usredotočite na svoje zdravlje i dobrobit i da budete sigurni da ste vi najveća podrška. Njegova energija je duboka i pomoći će vam da otkrijete sve ono što vas sprječava da ostvarite svoju punu vrijednost i potencijal.

Strijelac
Sezona Bika počinje na kraju snažne solarne pomrčine mladog Mjeseca u znaku Ovna. Ovo je jedan od najvećih kozmičkih događaja 2023., tako da će definitivno biti nešto što ćemo osjećati dobro u sezoni Bika. Ova pomrčina Sunca unijet će malo lakoće u vaš život. Otvorit će vam vrata, donijeti nove mogućnosti i, nadamo se, oduševiti vas za život! Energiju ove pomrčine stvarno možete usmjeriti kako biste unijeli više radosti, obilja i mogućnosti u svoj život. Iskoristite to u svoju korist postavljanjem namjera, izlaganjem i posezanjem za onim prilikama koje ste oduvijek željeli. Vrata se mogu otvoriti pod ovom pomrčinom i vi ste na jednom od najvažnijih mjesta u zodijaku za primanje njegovih blagoslova. Iako se energija oko ove pomrčine čini uzdižućom, ona također nosi određeni intenzitet. Pomrčine imaju tendenciju donijeti transformativne događaje ili događaje iz vedra neba koji na neki način mijenjaju naš životni smjer. Oni također mogu donijeti buđenja i ah-ha trenutke koji mogu promijeniti naš način razmišljanja ili postojanja. Ova pomrčina može donijeti energiju promjene u vaš život, a na to bi se moglo biti teško prilagoditi, osobito u početku. Sezona Bika također donosi još jednu pomrčinu 5. svibnja. Ova pomrčina je definitivno teža od ove dvije i lunarna je pomrčina punog Mjeseca u Škorpionu. Ova će nas pomrčina Mjeseca pokrenuti na dubljoj i unutarnjoj razini. Vjerojatno je da ćemo se s onim što ova Pomrčina donese nasamo ili u povjerenju vlastitog uma, tijela i srca baviti. Tajna bi mogla biti otkrivena pod ovom pomrčinom Mjeseca ili se možda samo osjećate vođeni da uđete unutra i otključate neke od emocija, misli ili osjećaja koje ste skrivali ili skrivali. Možda ćete se zateći kako gledate u prošlost i razmišljate o putovanju koje ste prošli. Ovo je vrlo reflektivna pomrčina za vas, a to će biti pojačano retrogradnim Merkurom koji će biti u punom zamahu do dolaska pomrčine u Škorpionu. Općenito, sezona Bikova bit će transformativna za vas. Najbolje je krenuti polako i usredotočiti se na izgradnju čvrstih temelja sa svim novim što se pojavi.

Jarac
Bik je zemljani znak pa vam ovo godišnje doba uvijek odgovara. Osjećat ćete se prizemljenijim i povezanijim s energijama kozmičkog neba, a svaki intenzitet koji se pojavio tijekom sezone vatrenog Ovna bit će vam lakše podnijeti. Dok Sunce prelazi u Bika, Merkur će 21. travnja krenuti retrogradno. Ovo je prvi retrogradni planet koji imamo od siječnja, tako da ćemo osjetiti kako se odvija učinak usporavanja, što će nam omogućiti da probavimo i integriramo sve što se dogodilo. Energija retrogradnog Merkura također će nam pomoći da integriramo moćne energije pomrčine Sunca u znaku Ovna koje su dosegle svoj vrhunac 19. i 20. travnja. Ova pomrčina Sunca jedan je od najvećih kozmičkih događaja u godini pa retrogradni Merkur odmah nakon nje djeluje kao znak iz svemira da imamo vremena za rad, osjetiti i probaviti njegove energije. Ova Sunčeva pomrčina će vas voditi da se usredotočite na povezanost i zajednicu, kao i na svoj dom i obiteljski život. Ima prekrasnu energiju koja će vam pomoći da poduzmete korake za stvaranje okruženja punog ljubavi oko sebe. Ova pomrčina Sunca također može biti vrlo duhovno iskustvo za vas, omogućujući vam da otvorite više svojih viših čakri. Dok putujemo u svibanj, dočekuje nas još jedna pomrčina u znaku Škorpiona. Dostižući vrhunac 5. svibnja, ova lunarna pomrčina punog Mjeseca nosi neke intenzivne, transformativne energije. Ova će vam se pomrčina Mjeseca učiniti mnogo osobnijom i može potaknuti duboko ukorijenjene misli, osjećaje ili čak strahove. Možda će biti potrebno da kopate malo dublje i proradite kroz neke bolne emocije kako biste se očistili i uzdigli. Čini se kao da ste pozvani da izađete iz svoje ljušture i izađete u svijet, a ova Pomrčina će vas voditi da odbacite sve emocije ili misli koje vas koče u tome.

Vodenjak
Sezona Bikova počinje odmah nakon pomrčine Sunca mladog Mjeseca u znaku Ovna koja doseže vrhunac 19./20. travnja. Ubrzo nakon ove pomrčine 21. travnja, Merkur postaje retrogradan. Komunikacija će vam biti jako naglašena tijekom početka sezone Bikova. Pomrčina Sunca pokreće vašu grlenu čakru, a retrogradni Merkur također traži od vas da uđete unutra kako biste mogli komunicirati s mjesta veće jasnoće i veće istine. Komunikacija će biti tema za vas tijekom ovog vremena, ne samo kako se povezujete s drugima, već i kako razgovarate sami sa sobom i kako odlučujete izraziti svoje misli i osjećaje u svijet. Također možete pronaći sebe kako se bavite problemima braće i sestara pod energijama pomrčine Sunca. Brat ili sestra mogu trebati vašu podršku ili može biti da brat ili sestra donose priliku ili novu perspektivu koja vam pomaže promijeniti način na koji razmišljate o stvarima. Dok putujemo dublje u uzemljene, zemaljske energije Sezone Bika, možda ćete zateći kako usporavate i ulazite u prostor koji više reflektira. Ako vam se ne da glumiti ili žuriti, oslonite se na to i dajte si prostor koji vam je potreban. Sezona Bika ima tendenciju da se fokusiramo na budućnost i svoje dugoročne planove, a ne na kratkoročne. Možda ćemo trebati poduzeti male, metodične korake naprijed kako bismo došli do svojih ciljeva, umjesto da jurimo naprijed i pokušavamo učiniti da se sve dogodi odjednom. Sporo i postojano pobjeđuje utrku definitivno je vaš moto. 5. svibnja dočekuje nas još jedna pomrčina, ovoga puta pomrčina punog Mjeseca u Škorpionu. Ova pomrčina nosi neki intenzitet koji može pokrenuti vašu osjetljivu stranu. Vaša se psihička osjetila mogu činiti življima i vaši snovi mogu sadržavati proročanske poruke za vas. Postoji transformacija koja će se dogoditi pod ovom Pomrčinom koja će vjerojatno pokrenuti osjećaje oko vaše karijere ili više svrhe. Moguće je da su vam nove prilike za karijeru na pomolu ili ćete možda otkriti da se projekt ili posao na kojem ste radili prirodno završava. Što god se odvijalo, znajte da pomrčine obično donose događaje koji nam pomažu da prijeđemo na sljedeći nivo u evoluciji naše duše. Vjerujte u putovanje!

Riba
Sezona Bika ispunjena je energijom Pomrčine i Retrorgade, a obje mogu biti vrlo transformativne i razbuđujuće na svoj način. Pomrčina Sunčevog mladog Mjeseca u Ovnu jedna je od najsnažnijih pomrčina u 2023. i doseže vrhunac neposredno prije početka sezone Bika 19. i 20. travnja. Ova Eclipse otvara vrata, što znači da može donijeti prilike, nove uvide i svježu inspiraciju. Vrijeme je za sadnju sjemena i razmišljanje o tome što želite privući u svoj život. Ova pomrčina sadrži obilje energije za vas i vrlo dobro može donijeti priliku da zaradite više novca ili da na neki način povećate svoj prihod. Osjećajte se povezani s obiljem koje pruža ova Eclipse! Znajte da ste vrijedni i znajte da zaslužujete bogatstvo. Retrogradni Merkur počinje 21. travnja i donijet će učinak usporavanja na kozmičko nebo. Međutim, ovo usporavanje je dobrodošlo jer će nam pomoći da probavimo i integriramo neke od tih energija pomrčine Sunca. Tijekom retrogradnog Merkura, vaša intuicija može biti naglašena, a vaši snovi mogu biti proročanski, stoga obratite pozornost na sve znakove i tragove koje vam Svemir može poslati. Vjerujte svojim instinktima i potražite vodstvo u sebi. Pun Mjesec u Škorpionu slijedi pomrčina Mjeseca 5. svibnja. Ova pomrčina ima određeni intenzitet i može izazvati osjećaj nesigurnosti. Umjesto da dopustite da vas nesigurnosti nadvladaju, koristite ih kao gorivo za učenje, proširivanje znanja i ponovno postajanje studentom. U redu je biti student. U redu je da još učite. To je ono što je život! Dajte si malo milosti da se prilagodite bilo kojem procesu učenja koji vam se pojavi. Podsjetite se da je u redu ne znati sve i usput pogriješiti. Početkom svibnja može se pojaviti i prilika za putovanje. Ovo putovanje će vjerojatno biti vrlo ljekovito za vas i moglo bi vam otkriti uvide ili informacije koje vam mogu pomoći da aktivirate dublje razumijevanje.