Tjedni horoskop od 10. do 16. travnja 2023. godine!

Ovan
Dragi Ovnovi, ovog tjedna će planet Venera ponovo biti aktivna u vašu korist! Od utorka za vas počinje zaista sretan period u pogledu osjećaja. Ako vi i vaš partner želite napredovati kao par (bilo da je u pitanju partnerstvo, dijete ili brak), sada je pravo vrijeme da napravite planove! Sretni dani su ponedjeljak, petak i subota.

Bik
Ovog tjedna će Venera napustiti vaš znak nakon što vam je pružila strastven početak mjeseca. Ne brinite, ljubav će vam i dalje stavljati osmjeh na lice! Nude vam se i odlične šanse na profesionalnom planu: Merkur u konjunkciji priprema put za uspješan svibanj, kada će i Jupiter proći kroz vaš znak! Sretni dani su srijeda i četvrtak.

Blizanci
Jeste li spremni za planet ljubavi? Od utorka će se Venera pridružiti vašem znaku, spremna vam pokloniti strast u drugoj polovici travnja! Ako ste već neko vrijeme čekali na neki romantični sastanak, sada je pravi trenutak da se tome posvetite. Izbjegnite nervozu, ostanite smireni usprkos izazovima.

Rak
Ovog tjedna ćete morati podnijeti opoziciju Mjeseca u srijedu i četvrtak, mogući su izazovi. Mars u konjunkciji, međutim, dat će vam prednost i u području posla neće biti nikakvih prepreka. U nedjelju ste okruženi naklonošću i pažnjom ljudi koji vas zaista poznaju.

Lav
Ovog tjedna će Venera konačno napraviti povoljan tranzit u vašem znaku! Ljubav će ponovo biti glavni protagonist vaših dana, poslije prilično kompliciranog početka travnja. Neke prepreke na poslu mogle bi nastati u petak i subotu, kada će se nepovoljnom Merkuru pridružiti i Mjesec u opoziciji.

Djevica
Već u utorak bi u ljubavi mogle nastati manje turbulencije. Saturn traži od vas da preispitate svoju vezu kao par i shvatite što zaista želite za svoju budućnost. S druge strane, atmosfera na poslu je sretna, s novim mogućnostima koje stižu zahvaljujući povoljnom tranzitu Merkura.

Vaga
Ovog tjedna stižu odlične vijesti za vaš znak: od utorka će planet Venera ponovo biti aktivna u vašu korist, spremna vam podariti drugi dio mjeseca punog ljubavi i strasti! Posebno romantični će biti dani petka i subote. Na poslu ćete se osjećati umornije no inače. 

Škorpion
Konačno možete odahnuti! Od utorka Venera više neće biti u opoziciji s vašim znakom, a u ljubavi ćete moći pronaći spokoj koji vam je nedostajao posljednjih tjedana. Planet Merkur ostaje u opoziciji, što donosi neka usporavanja na poslu. Sretni dani su srijeda i četvrtak.

Strijelac
Ovog će tjedna Venera ući u opoziciju s vašim znakom. Od utorka za vas počinje prilično kompliciran period u pogledu osjećaja, koji će vas navesti da se zapitate je li onaj pored vas zaista pravi. Ako ste slobodni, s druge strane, mogli biste naići na neke susrete, ali pazite kome poklanjate srce. Ne radite ništa ishitreno i nepromišljeno.

Jarac
Mars i dalje čini da se osjećate umorno ili pod stresom. Međutim, planet Merkur se nedavno uselio u Bika što znači da ćete uskoro vidjeti kako stižu rezultati svih vaših napora posljednjih mjeseci... Skoro ste na cilju, ne odustajte! U svibnju će vam se Jupiter konačno ponovo osmjehnuti i bit će to sasvim druga pjesma...

Vodenjak
Od utorka će Venera konačno prestati ometati vaš ljubavni život i počet ćete uživati u romantičnoj atmosferi. Ljubav će biti glavni protagonist vašeg života sljedećih nekoliko tjedana. Petak i subota, s prelijepim Mjesecom u konjunkciji, bit će dva posebno romantična i sretna dana. 

Ribe
Ovog će tjedna Venera prestati povoljno utjecati na vaš ljubavni život. Što god da se dogodi, smanjite tenzije i spriječite svađe, posvetite se jačanju odnosa. S druge strane, sfera rada je izrazito sretna, što vam omogućava čvrste temelje za budućnost.

Izvor: sensa.mondo.rs