Tranzit Venere u Blizancima od 11. travnja 2023. godine će utjecati na sve nas. Međutim, neki ga horoskopski znakovi mogu osjetiti intenzivnije od drugih. Venera u Blizancima je obično sjajno vrijeme za igru i zabavu, ali zbog dva intenzivna kvadrata koja formira sa Saturnom i Neptunom, mogla bi izazvati konfuziju u ljubavnim vezama. Saturn u Ribama može izazvati nesuglasice u prvoj polovici tranzita, što bi nam moglo pomoći da steknemo bolji uvid u ono što nam je potrebno da gradimo bolje odnose. Kad se Venera udalji od Saturna, mogli bismo vidjeti promjenu u dinamici naših odnosa. Venera nam daje mogućnosti da komuniciramo efikasnije, jasnije, otvorenije. Budite iskreni prema svom partneru i vjerni sebi. Venera u Blizancima će vas podsjetiti na moć komunikacije u vezama.

Saznajte na koja će 4 horoskopska znaka najviše utjecati ovaj tranzit od 11. travnja do 6. svibnja 2023.

Blizanci
Sada kada se Venera vraća u vaš znak, mogli biste svjedočiti kulminaciji lekcija iz prošlosti. Sada ste se spremni upustiti u novu avanturu. Bit ćete fokusirani na energiju odnosa u narednih nekoliko tjedana. Javlja se potreba da zacijelite svoje emotivne rane. Saturn u Ribama utire put promjenljivim znacima da saznaju više o sebi i uvide svoj potencijal. Venera u vašem znaku otvara mogućnosti za ljubav i romansu, ali je i podsjetnik da ne žurite.

Djevica
Uspjeh i moć idu ruku pod ruku s ovim tranzitom. Venera u Blizancima donosi vam inspiraciju, obilje i nove strasti. Početak tranzita donosi izazove u odnosima, ali sve može biti lakše uz jasniju komunikaciju. Venera donosi mogućnosti da se povežete s ljudima koji dijele vašu viziju. Odnos s drugima bit će lakši u drugoj polovici tranzita kada Venera nije aspektirana sa Saturnom. To je dobar period za druženje i početak novih avantura, a i na svoje karijerne ciljeve mogli biste gledati drugačije. Također ćete se osjećati mnogo samopouzdanije.

Strijelac
S ovim tranzitom koji donosi harmoniju i nove prilike u vašoj kući partnerstva, spremni ste zakoračiti u sljedeću fazu kada je ljubav u pitanju. Bit ćete fokusirani na obnavljanje iznutra i primjenu lekcija iz retrogradnog tranzita Venere u Blizancima od prije nekoliko godina. Sve se ovo može dogoditi već u prvoj polovici tranzita. Retrogradni Merkur može vratiti u vaš život i bivše partnere - pripazite na vlastite reakcije u tom periodu. Venera u Blizancima otvara put za nova poglavlja, nova iskustva i novu ljubav, posebno u drugoj polovici ovog tranzita.

Ribe
Učite kako jasnije postaviti granice i riješiti se starih, loših navika. Sada, kada Venera ulazi u znak Blizanaca, spremni ste primijeniti ono za što vas Saturn u vašem znaku priprema. S ovim tranzitom, ako ste u vezi, bit će vam izazovno komunicirati s partnerom. Međutim, tranzit vam također omogućava da osjetite trenutke radosti i osjećaja postignuća, a istovremeno vas uzemljuje. Kreativno, mogli biste doživjeti napredak i zaljubiti se u svoje projekte. Postajete strastveniji i motiviraniji za nove poslovne uspjehe.