Neki odnosi se prekidaju, neki mogu i započeti. Pokazuje nam se mnogo toga, od uzaludnosti popravljanja jednog odnosa, do prilike da napokon krenemo dalje i iza sebe ostavimo one priče koje smo davno ispričali, a sada ih samo treba arhivirati. Podiže se emocionalni val, i preplavljuje nas…

Zašto ne zove? Hoće li nazvati? Što ona/on misli o meni i našem odnosu? Pitanja koja svi postavljamo u svom umu, nekada i naglas, tražeći odgovor. No pravo je pitanje što vi želite od tog odnosa i možete li to što želite dobiti od te osobe? Ako mislite da možete, zatražite. Uvjereni ste da ne možete, što ćete dalje?

Ovaj Uštap uči nas vještini sklapanja kompromisa. Kada nam ti kompromisi idu u prilog, a kada nam štete? Postoji li netko zbog koga se toliko odričete, da ste zapostavili sebe i sve svoje? Igrate li pošteno i pravedno. Igraju li drugi pošteno? Što ili tko vas izbacuje iz ravnoteže?

Tko vas energetski iscrpljuje? I zašto i dalje želite istu osobu, isti tretman?

Sviđa li vam se netko, zaljubljujete li se?

Spoj Kirona i Sunca otvorit će neka ranjiva mjesta. Suočit ćete se sa sobom, s nekim aspektima sebstva s kojima niste na ‘ti’. Imajte hrabrosti pogledati u sebe. Imajte hrabrosti zauzeti se za sebe, izgovoriti, povući granicu. Iscijelite…

Zanimljivo je razdoblje pred nama, tim više što će ovaj nebeski utjecaj biti začinjen susretom Merkura i Mjesečevih čvorova, pa će neke informacije koje dolaze do nas, kao i razgovori koje ćemo voditi biti iznimno značajni za daljnji slijed događanja.

I na kraju, ne zaboravite činiti dobro, izraziti zahvalnost prema svemu i svima u vašem životu koji djeluju u ime vaše i zajedničke dobrobiti.