Osim što je počeo proljetni mjesec kada su romantične i pozitivne vibracije u zraku, 4. travnja nas očekuje dodatni energetski poticaj - čarolija dvije četvorke, odnosno niza 4-4. Ponavljanje brojeva u numerologiji se naziva "brojevi ogledala", a kada imamo jedan ovako moćan datum, postoje određeni numerološki uvidi i smjernice koje nam mogu pomoći da ostvarimo želje. Dvostruka doza energije broja 4 daje nam šansu da izgradimo temelje svojih snova i bolje se povežemo sa svojim znanjem i iskustvom.

Sve što danas naučite ili započnete, može vam donijeti korist. Dan 4-4 je dobar za razmišljanje o svojoj životnoj svrsi - vrijeme je da se uskladimo s njom i napravimo važne korake ka njenom ostvarenju. Ovaj niz također simbolizira stabilnost, uzemljenje i sigurnost.

Postoje 4 godišnja doba, četiri elementa (vatra, voda, nebo i zemlja) i četiri strane svijeta. Zato je ovaj dan idealan da ostvarite svoje ciljeve, nudi vam se velika podrška da želje pretvorite u stvarnost, ali samo ako vi to hoćete i ako se malo više potrudite.

Vrijeme je da napredujete na svom životnom putu, ali neke stvari na dan 4-4 morate izbjeći: impulzivnost, rasprave, uvjeravanje da ste samo vi u pravu, nepromišljene izjave...

Najbolje ćete iskoristiti energiju dana 4-4 ako boravite u prirodi, maštate, napravite konkretan plan za ostvarenje svog cilja i najvažnije - aktivirate se na tom planu. Danas već napravite jedan korak i uskoro san može postati java.