Tjedni horoskop od 3. do 9. travnja 2023. godine!

Ovan
Vaš društveni krug će se značajno proširiti. Vikendom je važno biti blizu onoga koga zaista volite. Pokušajte upravljati svojim vremenom onako kako biste željeli, a ne onako kako to od vas očekuju drugi.

Bik
Trenutna situacija će pomoći da se otklone nesporazumi i ojača vaš autoritet. Prihvatite primljene prijedloge i iskoristite ih u svoju korist. Neka vaša tajna može postati javna, što će dovesti do napetosti u odnosima s kolegama, ali ovu poteškoću možete lako riješiti.

Blizanci
Vaše ideje će se uspješno realizirati. Možda će doći do sukoba vaših interesa s interesima drugih, ali mir će biti vraćen. Vikendom će vam dušu zagrijati ljubav voljene osobe, kao i susreti s prijateljima koji će pozitivno utjecati na vaše raspoloženje.

Rak
Budite posebno pažljivi prema vlastitom zdravlju. Pokušajte završiti nagomilane obaveze, razmislite o tome što možete učiniti unaprijed. Za vikend će komunikacija biti bogatija nego inače.

Lav
Mogli biste biti zbunjeni zbog izazova na profesionalnom polju. Morat ćete poduzeti neke mjere koje vam se ne sviđaju previše. Slušajte voljene i ne propustite važne informacije.

Djevica
Morate naučiti živjeti u miru sa sobom i onima oko sebe. Želja da postignete ono što želite dovest će vas do željenog cilja. Tijekom vikenda možete preurediti dom. Zahvaljujući malim promjenama, postat će još udobniji i privlačniji.

Vaga
Povoljan je period za provođenje hrabrih pothvata. Prijatelji će vam rado pomoći, možete računati na njihove savjete, vrijeme, pa čak i na njihove financije. Ranije nemogući projekti će se početi razvijati glatko i uspješno.

Škorpion
Vrlo ste organizirani i praktični. Možete se nositi s gotovo svim ako imate barem minimalnu ideju o tome kako se to radi. Vikendom ćete biti skloni razdražljivosti.

Strijelac
Na poslu vas očekuju izazovi i rasprave. Svaki konflikt se može riješiti ako kreativno pristupite traženju rješenja. Za vikend očekujte olakšanje. 

Jarac
Bit će vam potrebno strpljenje i objektivnost. Dokažite na poslu koliko ste potrebni, ali pokušajte suzbiti prevelik ego. U nekim situacijama, ofenzivna taktika doprinosi uspjehu, samo nemojte pretjerivati.

Vodenjak
Došlo je vrijeme da ispunite neka stara obećanja, pokušajte to učiniti kako ne biste nehotice uvrijedili svoje voljene. Ne zaboravite na nagomilane kućne poslove i probleme, oni čekaju vaše rješenje.

Ribe
Tjedan će biti dinamičan, moguće je da će se zadaci stalno mijenjati. Za vikend pokušajte završiti ono što ste započeli, tako ćete biti rasterećeniji.