Horoskop za vikend od 28. travnja do 1. svibnja 2023. godine!

Ovan
Ovog vikenda očekuje vas nalet energije i osjećat ćete se sigurnije u sebe. Mogle bi se pojaviti nove prilike, ali morate biti odlučniji u poduzimanju prvog koraka. Kada je vaš partner u pitanju, preuzmite inicijativu i pokrenite razgovor o planovima za budućnost. To će vam pomoći da uskladite svoje vizije i zajedno krenete naprijed.

Bik
Ovaj vikend može donijeti neočekivana iznenađenja. Vi i vaš partner mogli biste imati priliku ulagati u nešto što bi moglo donijeti pozitivne rezultate u budućnosti. Iako je važno iskoristiti prilike, pobrinite se da oboje jasno razumijete svoje prioritete i ciljeve prije donošenja bilo kakve odluke. Budite otvorenog uma i prihvatite promjene koje vam dolaze.

Blizanci
Blizanci, vikend koji je pred vama donijet će vam osjećaj jasnoće i priliku da preuzmete kontrolu nad svojim životom. Možda su vas neke stvari kočile u prošlosti, ali sada je vrijeme da ih se oslobodite. Odvojite malo vremena da razmislite o svojim strastima i onome što želite postići u nadolazećim tjednima.

Rak
Fokus ovog vikenda je na izgradnji jače povezanosti s vašim voljenima. Odvojite vrijeme za komunikaciju i zajedničko planiranje budućnosti. Možda ćete otkriti nove ideje i prilike koje će vas približiti vašim ciljevima. Pobrinite se da stvorite čvrste temelje koji mogu izdržati sve izazove koji vam se nađu na putu. Otpustite stare navike i prihvatite nove koje će vas dovesti do osobnog rasta.

Lav
Vikend koji je pred nama donosi osjećaj uzbuđenja i avanture. Preuzmite inicijativu i istražite nova mjesta i aktivnosti sa svojim partnerom ili prijateljima. Izlazak iz vaše zone udobnosti može vas zbližiti i stvoriti nezaboravna sjećanja. Okružite se pozitivnim ljudima koji će vas poticati i motivirati na vašem putu.

Djevica
Započnite svoj vikend pozitivno. Možda ćete u svom društvenom krugu naići na neke ljude koji testiraju vaše strpljenje, što vas može potaknuti da se zapitate jeste li okruženi pravim ljudima. Odvojite vrijeme za preispitivanje svih područja svog života, jer to može dovesti do značajnih promjena i transformacije. Dok održavate ravnotežu u svom životu, napravite planove za budućnost.

Vaga
Mogli biste se ovog vikenda osjećati zbunjeno oko raznih stvari. Loše upravljanje vremenom i organizacijske vještine mogu dovesti do osjećaja tjeskobe, stoga je bitno planirati unaprijed kako biste maksimalno iskoristili svoju energiju. Vikend koji je pred vama potaknut će vas i vašeg partnera da preispitate svoje ciljeve i snove. Ovo je savršeno vrijeme za nove početke.

Škorpion
Ovog vikenda važno je dati prioritet brizi o sebi i osobnom razvoju. Odvojite malo vremena da razmislite o svojim emocionalnim potrebama i pobrinite se da se brinete o sebi prije nego što pokušate brinuti o drugima. Također je dobro vrijeme da otpustite sve zamjerke ili negativne emocije koje vas možda koče. Čineći to, moći ćete ići naprijed i stvoriti svjetliju budućnost.

Strijelac
Vrijeme je da se suočite s nekim neugodnim istinama ovog vikenda. Ako postoje problemi koje treba riješiti u vašim odnosima, bolje je da ih iznesete na vidjelo nego da ih zataškavate. Iskrenost je ključna za izgradnju povjerenja i jačanje vaših veza. To može značiti donošenje nekih teških odluka i otpuštanje toksičnih ljudi ili situacija. Vikend pred nama također donosi nove prilike i priliku da počnete iznova.

Jarac
Ovaj vikend je dobro vrijeme da napravite pauzu i usredotočite se na brigu o sebi kako biste obnovili razinu energije. Mogli biste osjetiti snažnu želju da se ponovno povežete sa starim prijateljima i steknete nove. Ako ste već neko vrijeme slobodni, nemojte se bojati istaknuti se i riskirati u ljubavi. Iskoristite ovo vrijeme da razmislite o svom osobnom razvoju.

Vodenjak
Ovaj vikend može donijeti neočekivane izazove koji će testirati vaše komunikacijske vještine. Možda će vam biti teško izražavati se jasno i izravno. Ovaj vikend je prilika da poradite na svom odnosu, a ključan je otvoren i iskren dijalog. Obratite pažnju na svoju intuiciju jer će vas ona uputiti na pravi put.

Ribe
Otpuštanje starih obrazaca i navika može biti teško, ali bitno je prihvatiti nove prilike u svom životu. Vaša bi karijera mogla biti u središtu pozornosti ovog vikenda, a vi i vaš partner mogli biste pronaći odgovore na dugotrajna pitanja. Ako se osjećate zapelo, sjetite se da imate moć stvoriti nove planove i učiniti korak prema boljoj budućnosti.