Velika astrološka prognoza za srpanj 2024. godine: 6 je važnih datuma koji donose promjene za svaki znak

Pripremite se na kozmička pomicanja koja će svojim djelovanjem ostaviti trag te otvoriti vrata novim događajima koji bi mnogima mogli uvelike promijeniti život. Saznajte što sljedećeg mjeseca možete očekivati i na što je pogodno usmjeriti pažnju

Maddi Bazzocco / Unsplash

U srpnju 2024. godine postoji nekoliko ključnih astroloških datuma koji mogu donijeti promjene i utjecati na život svakog znaka. Donosimo one od posebnog značaja i snažnog utjecaja.

1. srpnja - Mars ulazi u Djevicu

Mars, planet akcije i energije, ulazi u znak Djevice, donoseći fokus na detalje, produktivnost i analitičko razmišljanje. Ovo je odlično vrijeme za završavanje projekata i poboljšanje organizacijskih vještina.

10. srpnja - Mlađak u Raku

Mlađak predstavlja vrijeme novih početaka, a u emotivnom i intuitivnom znaku Raka, ovo je savršeno vrijeme za obnavljanje obiteljskih odnosa, početak novih projekata kod kuće i postavljanje osobnih ciljeva vezanih uz emocionalnu sigurnost.

20. srpnja - Merkur ulazi u Lava

Merkur, planet komunikacije, ulazi u vatreni znak Lava, donoseći živahnu i dramatičnu energiju u komunikaciju. Ovo je vrijeme za izražavanje kreativnosti, samopouzdanja i preuzimanje vodstva u komunikacijskim aktivnostima.

22. srpnja - Sunce ulazi u Lava

Sunce ulazi u svoj domicilni znak Lava, donoseći razdoblje povećanog samopouzdanja, kreativnosti i izražavanja. Ovo je vrijeme za slavlje, uživanje i izražavanje svojih talenata i strasti.

27. srpnja - Pun Mjesec u Vodenjaku

Pun Mjesec označava kulminaciju i završetak, a u znaku Vodenjaka, donosi fokus na društvene veze, prijateljstva i inovativne ideje. Ovo je vrijeme za oslobađanje od starih obrazaca i otvaranje prema novim, nekonvencionalnim pristupima.

29. srpnja - Venera retrogradna u Lavu

Venera, planet ljubavi i financija, kreće retrogradno u Lavu, što može donijeti propitkivanje ljubavnih odnosa i financijskih situacija. Ovo je vrijeme za introspekciju, razmišljanje o prošlim vezama i financijskim odlukama, te moguće prilagodbe.

Ovi datumi donose prilike za rast, introspekciju i promjene, te mogu biti ključni za napredak i razvoj u različitim aspektima života, a ovako će utjecati na svaki pojedini znak:

OVAN

Mars u Djevici donosi fokus na zdravlje i rutine. Mlađak u Raku potiče obiteljske odnose, dok Pun Mjesec u Vodenjaku donosi društvene promjene.

BIK

Venera retrogradna u Lavu može donijeti reevaluaciju ljubavi i financija. Mlađak u Raku donosi nove ideje u komunikaciji, a Pun Mjesec u Vodenjaku profesionalne promjene.

BLIZANCI

Merkur u Lavu donosi izražavanje kreativnosti, dok Mlađak u Raku potiče financijske nove početke. Pun Mjesec u Vodenjaku donosi promjene u vašim uvjerenjima.

RAK

Mlađak u vašem znaku donosi nove početke na osobnoj razini. Mars u Djevici potiče komunikaciju i učenje, dok Pun Mjesec u Vodenjaku donosi emocionalne promjene.

LAV

Sunce u vašem znaku donosi energiju i samopouzdanje. Merkur u Lavu potiče izražavanje, dok Venera retrogradna donosi reevaluaciju osobnih vrijednosti i odnosa.

DJEVICA

Mars u vašem znaku donosi energiju i produktivnost. Mlađak u Raku donosi društvene nove početke, dok Pun Mjesec u Vodenjaku potiče promjene u svakodnevnoj rutini.

VAGA

Mlađak u Raku donosi nove profesionalne prilike. Merkur u Lavu potiče društvenu aktivnost, dok Venera retrogradna reevaluira vaše društvene krugove.

ŠKORPION

Mars u Djevici donosi fokus na prijateljstva. Mlađak u Raku potiče duhovne nove početke, dok Pun Mjesec u Vodenjaku donosi promjene u obitelji.

STRIJELAC

Merkur u Lavu donosi izražavanje ideja. Mlađak u Raku potiče financijske promjene, dok Pun Mjesec u Vodenjaku donosi promjene u komunikaciji.

JARAC

Mlađak u Raku donosi nove početke u vezama. Mars u Djevici potiče profesionalnu produktivnost, dok Pun Mjesec u Vodenjaku donosi financijske promjene.

VODENJAK

Pun Mjesec u vašem znaku donosi osobne promjene. Mars u Djevici potiče introspekciju, dok Merkur u Lavu donosi promjene u odnosima.

RIBE

Mlađak u Raku donosi kreativne nove početke. Mars u Djevici potiče odnose, dok Pun Mjesec u Vodenjaku donosi duhovne promjene.